NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Pa nemoj tako, evo ja već krenuo da se brijem, obrijao jedan brk. Sad ne znam šta da radim. Da li da brijem i dalje?
nemoj, tako si bas dzentlemn

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemoj tako, evo ja već krenuo da se brijem, obrijao jedan brk. Sad ne znam šta da radim. Da li da brijem i dalje?

Nemoj, ostavi malo tako da se naviknes pa za koji dan vidi jel ti vise odgovara sa brk ili bez brk 

ako cemo obrnuto....
neko ko je dama, da ne bi rasipala svoju damsku energiju, treba da bude prosta?
ja samo znam da kad je neko kulturan on jednostavno kulturan. kad je neko nevaspitan on je nevaspitan i to je jednostavno tako.

anna-bella, uopste nisi dama
![]()

U mladosti mojoj me ucili da je rakija najbolja za dezinfekciju 

nemoj, tako si bas dzentlemn
![]()
Ja samo kažem da onaj ko ne zaslužuje džentlmenski odnos ne treba ni da ga dobije. A ko je džentlmen, to ostaje i dalje, biće prema onom ko to to zaslužuje.
Nemoj, ostavi malo tako da se naviknes pa za koji dan vidi jel ti vise odgovara sa brk ili bez brk
A moram li i ja na brijanje ili da se samo plahnem rakijom
P.S. Aj sad da se uozbiljimo![]()
Nisam, ja sam matoraU mladosti mojoj me ucili da je rakija najbolja za dezinfekciju
![]()

sad da se uozbiljimo, kad sam bez jednog brka? Ko će me sad shvatati ozbiljno?

i kako ti mislis da nadjes svog dzentlmena kakvog zasluzujes, a?![]()

Pa na forumu 
aha...
oces da kazes da je neko cas dzentlmen cas prostak.
e pa gresis sinko.
jer ako moze da bude i ovo drugo onda tu od dzentlmena nema ni malic prs`.
opet ti tumačiš moje reči kako tebi odgovara.
Shvatati ili hvatati
Pa na forumu
P.S. Laku noc...............
ti si to rekao. dzentlen je sa damom a sa prostom zenskom osobom je prost, po sistemu- svakom po zasluzi. a ja kazem da to nema pojma sa zivotom.....
prebaci svoj iskaz na zenski svet...
da ona bude dama sa dzentlmenom a prostakusa sa nekim prostim. i to je tebi dama?
el razumes ti sam sebe?
Ja mislim da je to što si ti opisala paćenik, ne džentlmen. Džentlmen je odlika ponašanja, ne mišljenja i stavova. Bar tako ja mislim, isto važi i za damu.Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
A postali su off kategorija,za izbegavanje.Na ceni su tipovi sa prostim nastupom,koji obicno ostave posledice kad se sve zavrsi.
Ili nije tako?
ma to što su one napisale, ne znači da tako misle, a još manje da je to istina

Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
A postali su off kategorija,za izbegavanje.Na ceni su tipovi sa prostim nastupom,koji obicno ostave posledice kad se sve zavrsi.
Ili nije tako?
A naklon
![]()
to je obicna postavljena drama u kojoj svi rado igraju jer im tako odgovara i svi dobijaju...ili bar misle da dobijaju
meni se licno gadi manipulisanje time..kao sto je autor teme to uradio
Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
Ili nije tako?