DZentlmeni

ako cemo obrnuto....
neko ko je dama, da ne bi rasipala svoju damsku energiju, treba da bude prosta?:dontunderstand:
ja samo znam da kad je neko kulturan on jednostavno kulturan. kad je neko nevaspitan on je nevaspitan i to je jednostavno tako.

Ja samo kažem da onaj ko ne zaslužuje džentlmenski odnos ne treba ni da ga dobije. A ko je džentlmen, to ostaje i dalje, biće prema onom ko to to zaslužuje.

Ja samo kažem da onaj ko ne zaslužuje džentlmenski odnos ne treba ni da ga dobije. A ko je džentlmen, to ostaje i dalje, biće prema onom ko to to zaslužuje.

aha...
oces da kazes da je neko cas dzentlmen cas prostak.
e pa gresis sinko.
jer ako moze da bude i ovo drugo onda tu od dzentlmena nema ni malic prs`.

opet ti tumačiš moje reči kako tebi odgovara.

ti si to rekao. dzentlen je sa damom a sa prostom zenskom osobom je prost, po sistemu- svakom po zasluzi. a ja kazem da to nema pojma sa zivotom.....
prebaci svoj iskaz na zenski svet...
da ona bude dama sa dzentlmenom a prostakusa sa nekim prostim. i to je tebi dama?
el razumes ti sam sebe?

ti si to rekao. dzentlen je sa damom a sa prostom zenskom osobom je prost, po sistemu- svakom po zasluzi. a ja kazem da to nema pojma sa zivotom.....
prebaci svoj iskaz na zenski svet...
da ona bude dama sa dzentlmenom a prostakusa sa nekim prostim. i to je tebi dama?
el razumes ti sam sebe?

ne mora da bude prost, samo redukuje repertoar džentlmenskih gestova

Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
A postali su off kategorija,za izbegavanje.Na ceni su tipovi sa prostim nastupom,koji obicno ostave posledice kad se sve zavrsi.
Ili nije tako?
Ja mislim da je to što si ti opisala paćenik, ne džentlmen. Džentlmen je odlika ponašanja, ne mišljenja i stavova. Bar tako ja mislim, isto važi i za damu.

Ako si mislila na ljude dobrog srca (oba pola), lepe iznutra i bez zlobe... to je nešto drugo...

Ha,ha,nisam MISLILA ,jer sam musko.Ne vidis da pise pol ispod avatara?
Znaci,po tebi je pacenik onaj koji se ponasa onako kako smo do sad pisali?
Ja sam samo cekao koja ce prva da takvog coveka nazove pacenikom.Ili nisi razumela kakve smo tipove opisivali,ili jednostavno mislis da su pacenici.

Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
A postali su off kategorija,za izbegavanje.Na ceni su tipovi sa prostim nastupom,koji obicno ostave posledice kad se sve zavrsi.
Ili nije tako?

KO kaže da ih ne volimo?

to je obicna postavljena drama u kojoj svi rado igraju jer im tako odgovara i svi dobijaju...ili bar misle da dobijaju
meni se licno gadi manipulisanje time..kao sto je autor teme to uradio

Ili nije tako?

Ko kaze da ih zene ne vole?????????????????

ovo nije tacno uopste!

Back