fantom piroman
Iskusan
- Poruka
- 5.846
Si' chula nekad za rech derpe?Sva sretja u Srbiji ih nema mLogo! :|sexy klon:MUŠKI džemper sa resicama. :-| muški DŽEMPER sa resicama. :-| :-| sa resicama. :| :| :|
džemper.
pa de to ima????????? :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si' chula nekad za rech derpe?Sva sretja u Srbiji ih nema mLogo! :|sexy klon:MUŠKI džemper sa resicama. :-| muški DŽEMPER sa resicama. :-| :-| sa resicama. :| :| :|
džemper.
pa de to ima????????? :|
sexy klon:mislim da ti nema pomoći, kad se skupi nema blage šanse da se rastegne. al najozbiljnije. pokušala, veruj mi.....![]()
Kurt2:Stvarno mi se to dogodilo! Toliko se skupio da sada izgleda dva-tri broja manji, i više ne mogu da uđem u njega!!! Da li postoji neki način da se opet vrati na staro, odnosno da opet bude dovoljno veliki???
Kurt2:Sirće, a? Doooobro...
Donesi ga kod mene,staviću ga u Urkman-ovu mašinu za promenu DNK pa ćemo ga promenom molekularnog jezgra tkanine vratiti u prvobitno stanje!Kurt2:Stvarno mi se to dogodilo! Toliko se skupio da sada izgleda dva-tri broja manji, i više ne mogu da uđem u njega!!! Da li postoji neki način da se opet vrati na staro, odnosno da opet bude dovoljno veliki???
Dobro pazi sta peres. Sta bi bilo kada bi se nesto drugo skupilo?Kurt2:Stvarno mi se to dogodilo! Toliko se skupio da sada izgleda dva-tri broja manji, i više ne mogu da uđem u njega!!! Da li postoji neki način da se opet vrati na staro, odnosno da opet bude dovoljno veliki???
AntunTun:mozhe biti magichna krpa !
Kurt2:Stvarno mi se to dogodilo! Toliko se skupio da sada izgleda dva-tri broja manji, i više ne mogu da uđem u njega!!! Da li postoji neki način da se opet vrati na staro, odnosno da opet bude dovoljno veliki???