Džekov leteći cirkus

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čitaj i sređuj kupatilo, samo paz' da ne zvizneš glavom o bojler.
A kada naiđeš na zanimljiv deo, tu je uvek kada da se izvališ u njoj :)

Samo pazi da ne zaspeš jerbo može ujutro neki ukućan da te obnevidi pa nagazi. Naj ti je bolje da uneseš i TV u kupatilo i između stranica i glancanja ogledala da baciš pogled na GP :)

Eto, ja bi to bogme tako :)

Čitaj i sređuj kušatilo, samo paz' da ne zvizneš glavom o bojler.
A kada naiđeš na zanimljiv deo, tu je uvek kada da se izvališ u njoj :)

Samo pazi da ne zaspeš jerbo može ujutro neki ukučan da te obnevidi pa nagazi. Naj ti je bolje da uneseš i TV u kupatilo i između stranica i glancanja ogledala da baciš pogled na GP :)

Eto, ja bi to bogme tako :)

...:lol: e za bojler si ga ub'o
Ma ja se samo tusnem...ne volim da se izlezavam u kadi.
Mislis da mi neki ukucan iskoristi spavanje i 'slucajno' pogura TV u kadu :mrgreen:

Ama mislio sam da kada naiđeš na neki zanimljiv deo u knjizi, da ne sedneš na wc šolju i čitaš, nego da se kao čovek, pardon, žena, izvališ i raskomotiš pa sa merakom da pročitaš taj deo. Dakle, u8 praznu kadu, ne punu.

Tako da ne igraš brejk dens ako TV "slučajno" upadne u kadu :)

Ha, ja odavno u krevetu, čitam, a naložio tastaturi da popriča malo sa tobom a ona me sluša :) Imam tastaturu nema je evropa. Prava natprirodna, ima telepatsku konekciju sa mojom nesumnjivo zadivljujućim umom :)

Tako nekad zaebem sve redom, misle da sam na forumu a ja u stvari boga pitaj gde :)

A taman sam hteo s tobom da sklopim dogovor! Rekoh sebi-budi covek i pomozi jadniku. Vidim muke mucis sa zenama pa mi pade na um da mi to podelimo. Ti volis mirne pa ti evo Eve a naci ce se i jos neka. Ja volim opasne i lajave pa rekoh ajde da prisvojim Teresu i onu tvoju plavusicu pa neka se i tuku oko mene vec cu ih ja dovesti u red. E,a posto je to mucki posao tu je na kraju Belladona da mi dodje kao melem na ranu pod uslovom da me ne otruje. Sta kazes? I vise nego pravicno. Ja tucen i lecen a ti ko beg!

A taman sam hteo s tobom da sklopim dogovor! Rekoh sebi-budi covek i pomozi jadniku. Vidim muke mucis sa zenama pa mi pade na um da mi to podelimo. Ti volis mirne pa ti evo Eve a naci ce se i jos neka. Ja volim opasne i lajave pa rekoh ajde da prisvojim Teresu i onu tvoju plavusicu pa neka se i tuku oko mene vec cu ih ja dovesti u red. E,a posto je to mucki posao tu je na kraju Belladona da mi dodje kao melem na ranu pod uslovom da me ne otruje. Sta kazes? I vise nego pravicno. Ja tucen i lecen a ti ko beg!

Ti bi da hodiš stazom tigra?
Ajde kreni, da vidimo dokle ćeš.

Imao sam ih nekoliko sa foruma a samo jedna pokaza nit razuma i podređenosti, sa njom bi najduže. Ono ostalo ubij bože, ne znaše, pogubljene u sajbersvetu, da prepoznaju spasenje u obliku mene :)

I odakle ti ideja da se mučim sa ženama? One treba da se muče sa mnom, bre, pa na šta ti ja ličim?
Da se ljubomora može lobotomirati, ja bi bio srećan čovek, ovako mi samo prave scene, kao, šta će ti više od mene, ovo ono, kada ćeš ostaviti onu i tako :)

Budi pametan, budi namazan i hodeći stazom tigra, stvorićeš si raj na zemlji :)

Poslednja izmena od moderatora:
Samo da javno uvredim moderatore ovog foruma...
Moderatori, smatrajte se uvredjenim!!!

Džes' Brzi... žao mi što ne dođoh, jebga, baš mi krivo al D ti je objasnila sve. Da je neki drugi dan, pa ajd... nego, mojne se sekirati, pričali smo o tome. O ludama, zabavama i kompulsivnim potrebama.

Moja kompulsivna je da jurim suknje dok ne izjurim, trpam besplatnih priloga u pljeskavicu dok ne kipi sve i brojim stepenike kada se penjem njima, nikad kada silazim :)

Koje su tvoje? :)

Dobar dan... ponoviću ono što sam relativno skoro rekla:

Samo se pridržavajte Pravilnika, i neće ni jedan post biti nit' kažnjen, nit' sankcionisan..
Ako imate neko pitanje vezano za to, da se ne razvlačimo po temama i kafani po tom pitanju (što ustalom takođe podleže sankcijama), obratite se na pp moderatoru.
Za žalbe na rad moderatora obratite se supermoderatoru.

Znači, ako nisam bila jasna, ponoviću još jednom - žalbe se ne vrše opstrukcijom tema, pretnjama moderatorima i slično, već, hajde još jednom copy/paste:

Za žalbe na rad moderatora obratite se supermoderatoru.

Hvala :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back