Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Ne gledaš GP? Sam ne znam šta bih... gledao to i zaspao, uzeo neku knjigu pa zaspao, ili prelistavao po nternetu i zaspao (za tastaturom) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne gledaš GP? Sam ne znam šta bih... gledao to i zaspao, uzeo neku knjigu pa zaspao, ili prelistavao po nternetu i zaspao (za tastaturom)![]()

Pokušam lepo kombinaciju knjiga-film, malo ovo, malo ono pa da vidim dokle.

Čitaj i sređuj kušatilo, samo paz' da ne zvizneš glavom o bojler.
A kada naiđeš na zanimljiv deo, tu je uvek kada da se izvališ u njoj
Samo pazi da ne zaspeš jerbo može ujutro neki ukučan da te obnevidi pa nagazi. Naj ti je bolje da uneseš i TV u kupatilo i između stranica i glancanja ogledala da baciš pogled na GP
Eto, ja bi to bogme tako![]()
e za bojler si ga ub'o 

Imam tastaturu nema je evropa. Prava natprirodna, ima telepatsku konekciju sa mojom nesumnjivo zadivljujućim umom

Ha, ja odavno u krevetu, čitam, a naložio tastaturi da popriča malo sa tobom a ona me slušaImam tastaturu nema je evropa. Prava natprirodna, ima telepatsku konekciju sa mojom nesumnjivo zadivljujućim umom
![]()
Tako nekad zaebem sve redom, misle da sam na forumu a ja u stvari boga pitaj gde![]()

.Belladona leči otrov-nektarom samo jednu personu.

A taman sam hteo s tobom da sklopim dogovor! Rekoh sebi-budi covek i pomozi jadniku. Vidim muke mucis sa zenama pa mi pade na um da mi to podelimo. Ti volis mirne pa ti evo Eve a naci ce se i jos neka. Ja volim opasne i lajave pa rekoh ajde da prisvojim Teresu i onu tvoju plavusicu pa neka se i tuku oko mene vec cu ih ja dovesti u red. E,a posto je to mucki posao tu je na kraju Belladona da mi dodje kao melem na ranu pod uslovom da me ne otruje. Sta kazes? I vise nego pravicno. Ja tucen i lecen a ti ko beg!

Samo da javno uvredim moderatore ovog foruma...
Moderatori, smatrajte se uvredjenim!!!

Samo se pridržavajte Pravilnika, i neće ni jedan post biti nit' kažnjen, nit' sankcionisan..
Ako imate neko pitanje vezano za to, da se ne razvlačimo po temama i kafani po tom pitanju (što ustalom takođe podleže sankcijama), obratite se na pp moderatoru.
Za žalbe na rad moderatora obratite se supermoderatoru.
Za žalbe na rad moderatora obratite se supermoderatoru.