Dylan Dog

• Začetnik teme Začetnik teme StripFan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni američki stripovi ne leže...Zato mislim da su slabo i uradili ekranizaciju doga pre par godina jer nisu razumeli...

ako misliš na ono sranje Dead of night da, ali je Dellamorte Dellamore prilično dobar, samo su promenili Gruča zbog dozvole

Konan je menjao izdavače, mislim da nije primarno marvelovski ali možda grešim..

nije marvelov lik, ali ga je izdavao marvel na početku

Nije to mnogo bitno...fizički liče. Sad razmišljam da sam pročitao tek prvih sedam epizoda u originalu, tako da je pitanje da li će me i kada videti drugi strip junaci. Neka mi oproste. :) A treba čitati i druge stvari osim stripova...

Dellamore je italijanski...
Najveća ironija je da je Rupert Everet po kome je Dog fizički crtan gej a Dog u svakoj epizodi spava sa drugom ribom:roll:

Potpuno isto mislim:D

- - - - - - - - - -

ako misliš na ono sranje Dead of night da, ali je Dellamorte Dellamore prilično dobar, samo su promenili Gruča zbog dozvole

nije marvelov lik, ali ga je izdavao marvel na početku
Podseti me molim te na priču o Konanu
Kroz maglu se sećam da je po knjizi rađen...

Pritom je Rupert glumio gomilu strejt uloga! Žao mi je što nije snimljeno više epizoda doga sa njim...Mada što kaže truman više je to samo fizička sličnost, mislim da su po karakteru i kako je Rupert glumio dosta različiti...Dog iz DMDA nije Dog iz stripa, nekako se vuče, bezvoljan...:mrgreen:

Dog iz DMDA nije Dog iz stripa, nekako se vuče, bezvoljan...:mrgreen:

ja ga i iz stripova takvog pamtim

Podseti me molim te na priču o Konanu
Kroz maglu se sećam da je po knjizi rađen...

pa lik je nastao 30ih, prvo u pričama koje su izlazile u magazinima, pa onda u knjigama, a 70ih Marvel počinje da izdaje stripove, kasnije ih je izdavao mislim Dark Horse
i naravno oni filmovi u 80im, a i crtaći u 90im

Poslednja izmena:
Legendardni Robert E. Howard, kako mi je žao što se ubio u trideset i nekoj...a mogao je još toliko priča da napiše. Posle su drugi autori pisali priče i romane o Konanu, čitam ih ali nije to to.

Legendardni Robert E. Howard, kako mi je žao što se ubio u trideset i nekoj...a mogao je još toliko priča da napiše. Posle su drugi autori pisali priče i romane o Konanu, čitam ih ali nije to to.
On je otišao u Pustinju i ubio se, koliko kontam...Čovek je bio van ovog sveta...

nego, nazad na DD
imate omiljenu naslovnu stranu?

meni je ova uvek bila neprejebiva, i čak motiv jednog sna iz detinjstva :lol:

DD006-010.jpg

ni sama epizoda nije loša, ali je npr. crtež u njoj katastrofalan

Back