DW: Srbija toplo sa Hrvatskom, hladno sa BiH

Ne samo da je nevažno, nego je perverzno tražiti pomirenje s Hrvatskom, dok u isto vrijeme radiš na razbijanju BiH, destabilizaciji Crne Gore i tenzijama s Kosovom. Kakvo crno pomirenje u takvim okolnostima?!?

A ko pominje pomirenje sa NDH? Treba vas zaobići u širokom luku, koliko god da je moguće. Nije mi jasno koji je to imbecil sa srpske strane ugovarao transport nafte za Srbiju preko NDH? treba ga obesiti kao budalu.

Iz logora u Prijedoru od 105 mojih rodjaka je samo 9 izaslo zivo i vecina nije ubijena metkom nego cekicem i mucenjem.

Znano je da su bosanski muslimani baš veliki lažovi. Kmečali su da je već prve godine rata za Republiku srpsku ubijeno 300 hiljada poturčenih. Na kraju ispalo da je stradalo oko 100 hiljada ljudi u celoj bivšoj BiH , zbirno za sva tri naroda. Takođe je znano da su u Bih a za vreme NDH muslimani činili većinu u ustašama. To što ste dobili 90-tih je malo s obzirom koliko zaslužujete. O Hrvatima da i ne pričam. Oni su negde civilizacijski nivo ruandskih Hutu-a.

A ko pominje pomirenje sa NDH? Treba vas zaobići u širokom luku, koliko god da je moguće. Nije mi jasno koji je to imbecil sa srpske strane ugovarao transport nafte za Srbiju preko NDH? treba ga obesiti kao budalu.
Nedićeva kvislinška Srbija spominje pomirenje s NDH. Ne samo da ga spominje, već su te dvije zemlje imale uspostavljene diplomatske odnose.

Mislim da bi ovi danas sto pevaju o Srbima posle pobede nad Marokom radili isto kao i njihovi preci.
S obzirom na koristiš mobitel, laptop ili stolno računalo koje može poslužiti kao sredstvo za ubojstvo, mislim da te treba preventivno uhititi i osuditi na 10 godina zatvora zbog uporabe potencijalno smrtnosnih predmeta koji mogu drugome nanijeti fatalne ozlijede.

Nije nama ništa "dano" hrvatiću, već je to teritorija koju smo mi Srbi oslobodili u krvničkim bojevima protiv Turaka. Vi ste za to vreme čistili austrijancima štale i sa čežnjom i divljenjem gledali kako se jedan mali narod junački bori i gine za slobodu, što je i jedan od izvora vaše mržnje.
:hahaha: srbiću, vama je sve to poklonjeno na pladnju. Godina 1878.? Berlinski kongres? Velike sile darivale Srbiju kao da je Božić? Sjećaš se toga? :mrgreen: :kez:

Ustaska mongloidna logika.

Ako ti vratim ustaso, znaci da si prvi poceo.

Sto se mirenja tice bice, kad poravnamo racune.
Nema poravnavanja računa. Nikada. Je li to tebi može biti jasno?

Recimo ti udariš mene, jer te moj djed istukao kad si bio mali. Ja opalim tebe dvaput, zato što si me napao, i srušim te na pod. Ti se želiš osvetit zbog toga, sačekaš me i napadneš me s leđa. Ja te poslije tražim po gradu i opet te nokautiram. I tako bez kraja i konca. Nema vraćanja. Svaki novi udarac zahtjeva novo vraćanje. I tako unedogled. Nema kraja. Ako to ne shvaćaš, onda si gluplji nego što mi se čini.

:hahaha: srbiću, vama je sve to poklonjeno na pladnju. Godina 1878.? Berlinski kongres? Velike sile darivale Srbiju kao da je Božić? Sjećaš se toga? :mrgreen: :kez:

SRBI 1875

640px-Heroes_of_the_Uprising_in_Bosnia_and_Herzegovina,_Orao,_1876.png
images - 2023-01-13T232908.549.jpeg
images - 2023-01-13T232900.553.jpeg
images - 2023-01-13T232948.897.jpeg
Hercegovci_u_zasedi.gif
images - 2023-01-13T233025.973.jpeg
images - 2023-01-13T232940.788.jpeg

VS

'HRVATI' 1875

Screenshot_20230113-234445_Chrome.jpg

images - 2023-01-13T234127.011.jpeg

images - 2023-01-13T234721.664.jpeg

Poslednja izmena:
Ti zaista ne znaš ni najosnovnije o događajima iz 19. veka. Ajde sad na brzinu proguglaj prvi srpski ustanak, Srpsko turski rat, ustanak u Crnoj Gori. Srbija je do 1878. bila de facto nezavisna država, to je na Berlinskom kongresu samo potvrđeno.

Sa druge strane vama je 1941. zaista poklonjena država od strane tadašnjih velikih sila, niste morali ni prstom mrdnuti.

Ti zaista ne znaš ni najosnovnije o događajima iz 19. veka. Ajde sad na brzinu proguglaj prvi srpski ustanak, Srpsko turski rat, ustanak u Crnoj Gori. Srbija je do 1878. bila de facto nezavisna država, to je na Berlinskom kongresu samo potvrđeno.

Sa druge strane vama je 1941. zaista poklonjena država od strane tadašnjih velikih sila, niste morali ni prstom mrdnuti.
Kakav crni ustanak? Do 1878. godine bili ste pokrajina u sastavu Osmanskog Carstva i tada su vam velike sile poklonile državu i neovisnost.

Pravi brđani. I vi biste izlazak na more? :hahaha:

Зашто? Ако добијање излаза на море значи да морамо да проведемо две стотине година водећи Европу у областима 1) силовања десетогодишњих дечака и 2) вођења нај успешних концентрационих логора, онда нама то не треба. Морача је довољно за нас.

само ви радите свој посао. Ако наставите овако онда можда за сто година Ватикан це вама да ти на поклон цело медитеранскo море

Nema poravnavanja računa. Nikada. Je li to tebi može biti jasno?

Recimo ti udariš mene, jer te moj djed istukao kad si bio mali. Ja opalim tebe dvaput, zato što si me napao, i srušim te na pod. Ti se želiš osvetit zbog toga, sačekaš me i napadneš me s leđa. Ja te poslije tražim po gradu i opet te nokautiram. I tako bez kraja i konca. Nema vraćanja. Svaki novi udarac zahtjeva novo vraćanje. I tako unedogled. Nema kraja. Ako to ne shvaćaš, onda si gluplji nego što mi se čini.

To se nikada ne bi desilo, napade sa ledja izvode samo Hrvati i Siptari. A da, i Bugari.

Зашто? Ако добијање излаза на море значи да морамо да проведемо две стотине година водећи Европу у областима 1) силовања десетогодишњих дечака и 2) вођења нај успешних концентрационих логора, онда нама то не треба. Морача је довољно за нас.

само ви радите свој посао. Ако наставите овако онда можда за сто година Ватикан це вама да ти на поклон цело медитеранскo море
Meni se čini, po tim slikama, da ste vi imali iskustava u zadovoljavanju potreba koza i ovaca. :kafa:

Nas i Vatikanera 100 milijuna. :lol:

Da im austrijanci nisu sašili šajkaču, još i danas bi hodali s turbetom na glavi :).

https://vukajlija.com/sajkaca/284268

педофил не лажи. Да ли искрено мислите да само зато што ви немате своју историју (што значи да не разумете како да анализираte, проучаваte, читаte, разумеte историју итд ), сви остали народи света су исто толико патетични као и ви?

Шта су носили Срби у Војводини и Војној Крајини? Шта су носили Срби Славоније (Срби и Шокчи)? Шта су носили Срби Истре, Далмације и Црне Горе? Даћу вам наговјештај, носили смо народне ношње наших људи које данас ваш 'народ' сматра својим на мјестима попут Цетине, Бенковца, Сења, Лике итд.

Док смо ми својим модним духом постављали модне трендове широм Европе, ви сте носили аустријско дупе за шешир.

Poslednja izmena:

Back