DW: Srbija toplo sa Hrvatskom, hladno sa BiH

Poruka
18.593
@Grom_sa_neba! & @Straks92

IMG_20230119_111038.jpg


:heart2::heart2::heart2:
 

Volim_Krstaricu

Aktivan član
Poruka
1.232
Ovo milijun neću komentirati, a s ostalim se slažem. Točno! Nitko u Hrvatskoj ne želi pomirenje s onima koji su i 1990-ih bili u Srbiji na vlasti, koji destabiliziraju BiH i Crnu Goru i stvaraju probleme s Kosovom te podržavaju agresora Putina i raspalu Rusiju. Budala je onaj tko je primio Dačića u Zagreb i uopće mu dopustio prijeći granicu!

Kakve "srpske zemlje"'? Konzumiraš nešto? Evo ti granice prve međunarodno priznate srpske države. Čak vam je i tu dano više od onog što je vaše. Uzeli ste lijep komad bugarskog teritorija. :(

Principality_of_Serbia_in_1878_EN.png
Pohrvatico, Italijanima ste ukrali italijansku Dalmaciju i Istru, Mađarima ste ukrali Zagorje, Baranju i Slavoniju, Srbima ste ukrali Krajinu, Baniju, Kordun, Liku. Hrvatska radi na destabilizaciji Srbije (Kosova i Metohije), Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
 

Volim_Krstaricu

Aktivan član
Poruka
1.232
Nedićeva kvislinška Srbija spominje pomirenje s NDH. Ne samo da ga spominje, već su te dvije zemlje imale uspostavljene diplomatske odnose.
Nikakva Nedićeva kvislinška tvorevina nije postojala za vreme Drugog svetskog rata. Srbija nikada nije imala uspostavljene diplomatske odnose sa fašističkom, nacističkom i genocidnom Hrvatskom.

http://bs.wikipedia.org/wiki/Kroatizacija

Bosanski franjevac Martin NEDIĆ je lepo pisao i govorio o pohrvaćenju rimokatoličkih Vlaha u Bosni, Hercegovini, Dalmaciji i Slavoniji.
 
Poruka
20.199
Eh šta ti je politika. Ne vidjaju se godinama, svadjaju se preko medija i onda za jedno veče sednu, krenu da se smeju i planiraju saradnju.

To je zato jer su Plenkovicu za Bozic u Zagrebu nastimali da izvuce dukat iz česnice...podmitili ga faktički...
@Jugoslav Čvarak zamesio pogaču...
AVtihrist i Plenki peru pare unutar familije...

....
 
T

Tango Six

Gost
Poruka
18.593
To je zato jer su Plenkovicu za Bozic u Zagrebu nastimali da izvuce dukat iz česnice...podmitili ga faktički...
@Jugoslav Čvarak zamesio pogaču...
AVtihrist i Plenki peru pare unutar familije...

....
Prof. Dr. Milorad Pupovac rekao je da je Premijer Vlade Republike Hrvatske Gospodin Andrej Plenkovic zasluzio novcic iz cesnice.

🥰
 

MilanM021

Zainteresovan član
Poruka
133
djeli se što se naslijedi ali BiH je jedino u komadu moguća i niste je naslijedili,vi svetosavci to nikako da shvatite!Što se tiče Hrvatske bolje da brinete o Srbiji jer je sve manja i manja!
A da je niste možda nasledili vi hrvatijanci? Srbi su jedini koji su se borili za slobodu Bosne od svih stranih zavojevača, i Turaka i Austrougara. Vi ste i jednima i drugima bili sluge.
 

Top