DW: Srbija toplo sa Hrvatskom, hladno sa BiH

Nije kolega. Logika coveka ciji su preci stradali od ustaskog noza. Logika coveka koji vas ne mrzi ali hoce da vam vrati milo za drago pa da se onda "mirimo".

Sad jasnije?
Žao mi je zbog tvojih gubitaka i što nas toliko mrziš.
Moja familija je imala žrtve od ustaša i od partizana pa ne mrzim nikoga, pogotovo ne cijele narode zbog toga.

Ko trazi pomirenje? Sa vama samo preko nisana i to je to. Kakvo crno pomirenje.
Kako kakvo?!? Pa tvoj Vučko je poslao Ivicu Pjevača u Zagreb s izričitom zapovijedi da otopli odnose sa Zagrebom. Slažem se da to zvuči smiješno i potpuno neiskreno kada dolazi od Vožda čiji režimski mediji te ministri i premijerka Vulin, Brnabić the Hrvatica i ostala ekipa stalno kmeče o ustašama, ustaškoj državi i koriste svu ostalu kanalizacijsku retoriku, ali činjenica je da je Srbija službeno zatražila pomirenje.

Kako kakvao?!? Pa tvoj Vučko je poslao Ivicu Pjevača u Zagreb s izričitom zapovijedi da otopli odnose sa Zagrebom. Slažem se da to zvuči smiješno i potpuno neiskreno kada dolazi od Vožda čiji režimski mediji te ministri i premijerka Vulin, Brnabić the Hrvatica i ostala ekipa stalno kmeče o ustašama, ustaškoj državi i koriste svu ostalu kanalizacijsku retoriku, ali činjenica je da je Srbija službeno zatražila pomirenje.

Decko j#be se meni ko je koga poslao.

Meni je bitno da znam gde stojim kad ste vi u pitanju.

Back