Bilo je briga i Miloševića, Karadžića i Mladića što misle sudovi pa je jedan ostavio kosti u zatvoru, a drugi će ih tek ostaviti.
Upoznao sam i ja dosta Srba iz Hrvatske koji vama iz Srbije yebu kevu, jer ste ih 1990-ih ubijali po Hrvatskoj, palili im kuće, mlatili ih i pljačkali im imovinu. Poslije svega tu kao tobože plačete za njima, a još ste im naplaćivali boce vode kao da su od zlata i tjerali ih na Kosovo. Dan danas ih maltretirate da nisu Srbi, da su Hrvati, prijetite im da ćete ih prebit, jer zvuče hrvatski itd. Ajde ti moj, ne rise!
Srpski popovi su ishodili vrlo rano dogovor s Osmanlijama i imali su zaštitu od njih. Istovremeno, Osmanlije su proganjale katolike i palile im crkve i samostane. Od 25 katoličkih samostana u Bosni 1476. godine, ostalo ih je samo 5 do 1500. godine, od čega 3 sa svega 1-2 redovnika. Kasnije su i ta tri ugašena i nestala, a katolički vjernici su dijelom prešli na islam, a dijelom na pravoslavlje da se barem tako zadrže u kršćanstvu. Naravno, ti se danas broje u Srbe, mada to nisu bili njihovi preci.
Aha! Znači kada odgovara onda su Srbi oteli Talijanima Istru, a kad ne odgovara onda su Hrvati bacali Talijane u foibe. Pa ebo ga ti, jesu li Srbi ili Hrvati oslobađali Istru? Odluči se već jednom pa da konačno doznamo tko je to bacao Talijane u jame!
Hercegovina je to ime dobila tek u 15. stoljeću. Do 14. stoljeća je zapadna Hercegovina bila u sastavu Hrvatske, a u 10. i 11. stoljeću je i veći dio bio dio hrvatske države