- Poruka
- 10.741
ponekad bih tako volela da sam mushko)))
u napadnim operacijama nemaš šta izgubiti,samo dobiti pohotnu devojku,milferku,forumašicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ponekad bih tako volela da sam mushko)))
to je prva lekcija uspeha
u crkvi crkvenjak
u kupleraju *****
i svi siti
Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
Meni se povraca, nema tu trte mrte nego il se hebes il se ne hebes.![]()

Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?

))))Te s dostrukim moralom, jel one imaju više morala nego obične devojke?![]()

Jeejeeeuee to je dobro, mi smo znači stara verzija ovih patetičnih bića što hodaju zemljom, na dve noge, i 4 kad' popijemo po koju više.
Nek ide u pič odoh ja da spavam da sanjam neku bez po morala.

))))Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?

ne volim glumu....postalo je popularno i imam utisak da se krecem u velikom pozorisnom komadu....ne vidim nikakvu prednost promiskuiteta, cak mislim da je vrlo los u mnogo pogleda, ali svako nek bira sebi put jer najteze je ziveti sam sa sobom u miru.....![]()

ovo me podseca na beskrajno ponavljajucu(i besmislenu) izjavu svih: "mrzim licemerje i dvolicnost". svaka druga shusha kad opisuje nesto sto ne voli obavezno ubaci ovu izjavu. licemerje je nuznost, odraz je socijalne inteligencije i to elementarne. samo retardi nisu licemerni.
e sad postoje razlicito licemerje, ako je neko ubedjen da nije licemeran a u isto vreme praktikuje vrhunsko licemerje i nikad se ne zapita da nesto nije u redu-onda je takva osoba prilicno ogavna. ali ako je neko licemer, jer je samo drustvo izvanredno licemerno okruzenje, a licno u svoju "nevinost" nije ubedjen, onda je to ok.
i jos jedna stvar licemerno je zgrazavati se nad licemerima.
Misliš na odrasle žene koje se kao ne sexaju ili na klinkice koje se kao ne sexaju?![]()
kakva qčka.Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
sve sam se nadala da ce taj kleti rat da stane pa da se na grudi bacim mom mladjanom momku zelenih oci medjutim godina za godinom je prolazila, mama jednom rece ---> neces valjda ostati sidjelica!? gledam je onako
i odgovaram ---> pa mama kakva crna sidjelica pa tek mi je 19 godina a volem njega, mama me onako gleda i veli ---> eh crna li nisi od tog cekanja nema nista, nego ti vidjaj i nadji sebi momka vrijeme ti istice ko se u nas kraj do 22-uge udao nije toga bije rdjav glas!

na kraju kad sagledam komotno mogu reci bolje su one prosle nego ja koja se vazi kao posteni celjade (al ja sebi na zemlji stime nista ne mogu kupiti ali mogu na nebeskom carstvu vec su mi rezervisali mesto)