Dvostruki moral

Mada onaj ko baci kamen nek prvo pogleda sebe...Uvek tako razmislim pre nego što nešto osudim...Mnogi su dobri za okolinu samo jer nikada nisu dobili šansu da budu loši a da je dobiju...Sodoma i Gomora.

Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
Meni se povraca, nema tu trte mrte nego il se hebes il se ne hebes. :)

ovo me podseca na beskrajno ponavljajucu(i besmislenu) izjavu svih: "mrzim licemerje i dvolicnost". svaka druga shusha kad opisuje nesto sto ne voli obavezno ubaci ovu izjavu. licemerje je nuznost, odraz je socijalne inteligencije i to elementarne. samo retardi nisu licemerni.
e sad postoje razlicito licemerje, ako je neko ubedjen da nije licemeran a u isto vreme praktikuje vrhunsko licemerje i nikad se ne zapita da nesto nije u redu-onda je takva osoba prilicno ogavna. ali ako je neko licemer, jer je samo drustvo izvanredno licemerno okruzenje, a licno u svoju "nevinost" nije ubedjen, onda je to ok.
i jos jedna stvar licemerno je zgrazavati se nad licemerima.

ne volim glumu....postalo je popularno i imam utisak da se krecem u velikom pozorisnom komadu....ne vidim nikakvu prednost promiskuiteta, cak mislim da je vrlo los u mnogo pogleda, ali svako nek bira sebi put jer najteze je ziveti sam sa sobom u miru.....:)

ne volim glumu....postalo je popularno i imam utisak da se krecem u velikom pozorisnom komadu....ne vidim nikakvu prednost promiskuiteta, cak mislim da je vrlo los u mnogo pogleda, ali svako nek bira sebi put jer najteze je ziveti sam sa sobom u miru.....:)

Misliš na odrasle žene koje se kao ne sexaju ili na klinkice koje se kao ne sexaju? :think:

ovo me podseca na beskrajno ponavljajucu(i besmislenu) izjavu svih: "mrzim licemerje i dvolicnost". svaka druga shusha kad opisuje nesto sto ne voli obavezno ubaci ovu izjavu. licemerje je nuznost, odraz je socijalne inteligencije i to elementarne. samo retardi nisu licemerni.
e sad postoje razlicito licemerje, ako je neko ubedjen da nije licemeran a u isto vreme praktikuje vrhunsko licemerje i nikad se ne zapita da nesto nije u redu-onda je takva osoba prilicno ogavna. ali ako je neko licemer, jer je samo drustvo izvanredno licemerno okruzenje, a licno u svoju "nevinost" nije ubedjen, onda je to ok.
i jos jedna stvar licemerno je zgrazavati se nad licemerima.

pa mislim postoji drustveno prihvatljivo da ne kazem obavezno licemerje...tipa moras da se smeskas sefu a mislis mu hebena retardirana pajsercino sila s brda
mislim mozes ti da budes i potpuno iskren samo snosis posledice, jer dr haus varijanta ne postoji u praksi
do onog ne mozes ljudima reci da su odvratno ruzni vec trazis nesto lepo na njima...da ne duzimo apsolutna istina bi bila...tja ne mogu da nadjem izraz...mozda u neku ruku groteskna isto kao i apsolutna laz...zna se gde i kako treba da postoji apsolutna istina
ali idiotski je da potenciras nesto..tipa otvoris temu o foliranju a sam sve lazes...mislim neke srazmere moraju postojati i teznja ka necemu
ako o necemu ne zelis da pricas onda barem cutis
neke druge stvari su opet tvoja privatna stvar i ti odlucujes kome ces ih reci
a ne vices nevin sam ako te niko nije optuzio da si kriv

Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
Meni se povraca, nema tu trte mrte nego il se hebes il se ne hebes. :)

zar je to ponasanje jos aktuelno!?

u vremenu kad sam ja bila devojka to je bilo mnogo razgranato, ja sam zaista bila fina (nije reklama) imala sam momka sa kojim sam se ljubila i mazila dalje nismo stigli rastavio nas rat:( sve sam se nadala da ce taj kleti rat da stane pa da se na grudi bacim mom mladjanom momku zelenih oci medjutim godina za godinom je prolazila, mama jednom rece ---> neces valjda ostati sidjelica!? gledam je onako :eek: i odgovaram ---> pa mama kakva crna sidjelica pa tek mi je 19 godina a volem njega, mama me onako gleda i veli ---> eh crna li nisi od tog cekanja nema nista, nego ti vidjaj i nadji sebi momka vrijeme ti istice ko se u nas kraj do 22-uge udao nije toga bije rdjav glas!

posle je svaki vikend bio posvecen nekim gostima koji su imali sinove u mojim godinama a i starije momke :dash:

bilo kako bilo sa u 21-oj se udala, netaknuta i teska srca i kuburila 17 godina

sad kazem i preporucujem djevojkama ---> davajte al sa pamecu davajte

i da dodam i moja generacija je zabilezila devojke koje se nisu uspele udati koje su se zaljubljivale i djecu radjale al sve i jedan ih ostavljao! te zene sada upadaju u brakove i vode muzeve sebi. Muskarci se rado zaljube u te zene (sidjelice sa detetom) em su ocuvane, vazda vesele i imaju daleko manje bora nego ove udate:think::think: na kraju kad sagledam komotno mogu reci bolje su one prosle nego ja koja se vazi kao posteni celjade (al ja sebi na zemlji stime nista ne mogu kupiti ali mogu na nebeskom carstvu vec su mi rezervisali mesto)
:):D

Back