Dvostruki moral

Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
Meni se povraca, nema tu trte mrte nego il se hebes il se ne hebes. :)

Pa brale, da li se hebeš ili ne je lična stvar... nećeš se pred svaku budalu izvrnuti intimu kao čarapu... boli te uvence...
To ti je kao kada kritikuju žene koje se hebu u dupe a čuvaju himen... a ne gledaju okruženje u kojem žive... a ovamo smo svi mi buntovnici, rušimo tabue i idemo protiv sistema... ne postoji za nas tradicionalno, fuj ovo fuj ono... i pazi ironiju, nađe se neko ko zaista ide protiv sistema, nalazi rupe u zakonu a nikome ne šteti... kurrrrva

Treba drugima dati pravo da budu različiti u odnosu na nas!

Pa brale, da li se hebeš ili ne je lična stvar... nećeš se pred svaku budalu izvrnuti intimu kao čarapu... boli te uvence...
To ti je kao kada kritikuju žene koje se hebu u dupe a čuvaju himen... a ne gledaju okruženje u kojem žive... a ovamo smo svi mi buntovnici, rušimo tabue i idemo protiv sistema... ne postoji za nas tradicionalno, fuj ovo fuj ono... i pazi ironiju, nađe se neko ko zaista ide protiv sistema, nalazi rupe u zakonu a nikome ne šteti... kurrrrva

Treba drugima dati pravo da budu različiti u odnosu na nas!

Tako je. Ako neko zeli drkat i cuva kitu za sebe, to mu niko ne moze zabranit.:hahaha:

Takvi imaju jaku tendenciju da postane verski fanatici,samoubice,ubice manijaci razne vrste pa i najbolesnije perveznije.Izgleda da je frojd bio u pravu sve se vrti oko kexa.

I ja sam stidljiv pomalo od detinjstva ne osuđujem ih samo konstatujem.
@šaće...Ništa se ovde novo ne dešava što on već nije ispitao...U njegovo vreme je bila prva sexualna revolucija,ono posle je samo ponavljanje obrazaca koji su se tad dešavali.

Back