Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Jock more, koristio bih po potrebi obe strane podvojene ličnosti 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
Meni se povraca, nema tu trte mrte nego il se hebes il se ne hebes.![]()
meni upravo pripalo muka malopre na fotkama...
...a bio baš dobar burek...:/

napisavši to, nisam mislio na konkretan slučaj, pošto je čoek znači...aj neću...
...nego uopšte...misim...znači sad ja oženjen nesmem s tobom kafu...?![]()
![]()

Nema trte mrte,samo TRTE...salim seJel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
Oduvek je bilo onih koji "prodaju" postenje,a ovamo cvrc,mucak. 
hmm... nije to poenta![]()
Jel vam se povraca od devojaka koje se prave fine i nevine a vamo s dryge strave se hebu se za sve pare, a?
Pa brale, da li se hebeš ili ne je lična stvar... nećeš se pred svaku budalu izvrnuti intimu kao čarapu... boli te uvence...
To ti je kao kada kritikuju žene koje se hebu u dupe a čuvaju himen... a ne gledaju okruženje u kojem žive... a ovamo smo svi mi buntovnici, rušimo tabue i idemo protiv sistema... ne postoji za nas tradicionalno, fuj ovo fuj ono... i pazi ironiju, nađe se neko ko zaista ide protiv sistema, nalazi rupe u zakonu a nikome ne šteti... kurrrrva
Treba drugima dati pravo da budu različiti u odnosu na nas!

sad si malo rešila da me ****** rebusima...a znaš da moja struka ima taj proglem...kako da ti kaem...slapše kapira...
Dosta ''moralista'' su ustvari preterano stidljivi ljudi.
Ma da. To su uglavnom oni koji torbaju samo u klasicnoj pozi i obavezno je mrak u sobi.

Dosta ''moralista'' su ustvari preterano stidljivi ljudi.
Takvi imaju jaku tendenciju da postane verski fanatici,samoubice,ubice manijaci razne vrste pa i najbolesnije perveznije.Izgleda da je frojd bio u pravu sve se vrti oko kexa.
u jeee...sad će stidljivi ljudi još ispasti i psihopate...: )
lele, kad bi Frojd malo zašao na LJiS...
I ja sam stidljiv pomalo od detinjstva ne osuđujem ih samo konstatujem.
pa neće ako kapiraš šta je dečko napisao: )

Naravno!ne znam kako onda ovo da shvatimo?
trebalo bi da te s klonimo?
: )