Dvoboj Tadic - Nikolic, za koga cete glasati u 2. krugu?

Za koga cete glasati u 2. krugu predsednickih izbora?

• Boris Tadic

glasova: 68 24,3%
  • Tomislav Nikolic

glasova: 121 43,2%
  • ubacicu nevazeci listic

glasova: 29 10,4%
  • necu izaci

glasova: 62 22,1%

• Ukupno glasova
    280
  • Anketa je zatvorena .
Na srpskoj wiki sam pročitao drugačije tamo se hvali njegova vlada točnije premijera Cvetkovića (ako se tako zove??) a ne samo njega nego i neki strani mediji kako je privukao velike investicije ovo ono. Statistike pokazuju drugačije, a to je tadićeva vlada bolja što se tiče ekonomije.

Nego, tko će sada biti novi premijer? tj. tko dobiva mandat za sastav nove vlade?

Његова политика је произвела незапамћено сиромаштво у Србији.
Социјална, радноправна и здрствена заштита је такође на последњем месту у Европи, а по корупцији је Србију довео у сам Европски врх.

Много ће зависити од сутрашњих избора ако победи Томислав Николић тешко да ће доћи до формирања владе, то је нека моја аматерска процена.

Социјална, радноправна и здрствена заштита је такође на последњем месту у Европи, а по корупцији је Србију довео у сам Европски врх.

Много ће зависити од сутрашњих избора ако победи Томислав Николић тешко да ће доћи до формирања владе, то је нека моја аматерска процена.

Ко буде председник тај формира Владу...

E,našao si kome ćeš da objašnjavaš...
nosonja.jpg

radikali
hebo vas više vaš šešelj , sada ste i dušu svoju prodali đavolu i borisu tadiću
pročitani ste

:klap::klap::klap::zcepanje::zcepanje::zcepanje: i još da dodam, hebo ih Šešelj koji iznedrio Tomu Nikolića i Acu Vučića, bagra do bagre, misle ako drugo ime daju svojoj ideji da smo majmuni i popušićemo ladno sve što nam serviraju. Naravno, ima budala koji misle da se sve što leti i jede, ja eto ne verujem u takve ideje, sam' da mi je znati za koga sutra da glasam kad ni jedan od dvojice mi nikako ne odgovara. Ipak znam, popljuvaću listić i svima hebati mater, kome dobro kome nije, meni će biti potaman.

Poslednja izmena:

To nije samo procena amatera i laika, nego i ozbiljnih poznavalaca političke scene u Srbiji. Pobedom Nikolića ruši se ceo Tadićev politički kartel, kao kula od karata. Tako je bilo i 2000-te sa Miloševićem i njegovim političkim kartelom.

Kada kažem kartel mislim na sve što je okupio oko sebe, a ne samo na DS.

Back