Trump vs. Musk - za koga navijamo

Trump vs. Musk - za koga navijamo

• Srbi su uvek za Trampa

glasova: 2 8,3%
  • Za Maska Srbina

glasova: 10 41,7%
  • Samo neka se pokolju, navijaću za onog ko pobedi

glasova: 12 50,0%

• Ukupno glasova
    24

Ilon Mask osniva stranku?​

Index.hrdanas 08:30
Ilon Mask osniva stranku? 1
foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Pre dva dana, Ilon Mask je pitao svoje pratioce na X da li je SAD potrebna nova politička stranka. Razlog za takvu objavu bila je, naravno, žestoka svađa koja je izbila između njega i Donalda Trampa.

„Je li vreme da se osnuje nova politička stranka u SAD-u koja bi predstavljala 80 posto ljudi“, pitao je Mask pre dva dana.

Osamdeset posto ljudi odgovorilo je da jeste, preneo je Index.hr.

Sinoć je Mask sugerisao da bi se to moglo i dogoditi.

„Narod je progovorio. Americi je potrebna nova politička stranka koja će predstavljati 80 odsto naroda. I tačno 80 odsto ljudi se slaže da je potrebna nova stranka. To je sudbina“, napisao je Mask.

Zatim je otkrio ime.

„Američka stranka“, napisao je u nastavku objave.
I Kanje Vest se svojevremeno kandidovao za predsednika

Kao luzer "ima pravo" da kmeči. Prenebregnjuje činjenicu da je Mask samo izvršilac, kao onaj dželat što seče glave, dobro radi svoj posao jer zna gde da gleda i brzo nađe odgovor.

To da će pola planete da pomre što nije poslao vakcinu ne znam ni ja gde je farsa, jer je to pokriveno drugim fondacijama, recimo Gejcovom.

To što "samohrana majka" neće da ima da kupi detetu hranu je buva jer ima mnogo profesionalnih grebatora koji "nemaju deci za hranu" ali imaju najnoviji ajfon, kajlu od pola kile zlata oko vrata i voze najnoviji SUV.

Kao luzer "ima pravo" da kmeči. Prenebregnjuje činjenicu da je Mask samo izvršilac, kao onaj dželat što seče glave, dobro radi svoj posao jer zna gde da gleda i brzo nađe odgovor.

To da će pola planete da pomre što nije poslao vakcinu ne znam ni ja gde je farsa, jer je to pokriveno drugim fondacijama, recimo Gejcovom.

To što "samohrana majka" neće da ima da kupi detetu hranu je buva jer ima mnogo profesionalnih grebatora koji "nemaju deci za hranu" ali imaju najnoviji ajfon, kajlu od pola kile zlata oko vrata i voze najnoviji SUV.

Ne, ovaj tip samo kaže da je narkoman koji je uz to sociopata.

Back