Dveri Srpske

Хехехе... како се препознајете чак и на даљину то је чудо једно...

п.с. Дверу су супер - једина мана је што је тај главни Обрадовић СИН ТИТОВОГ ЦРВЕНОГ ОФИЦИРА... иначе све друго је у реду.......

**

BOŠKO O B R A D O V I Ć

Boško Obradović je rođen 23. avgusta 1976. godine u selu Vranići kod Čačka. Posle završene Gimnazije u Čačku studirao je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Grupi za srpsku književnost i jezik sa opštom književnošću. Diplomirao je 2002. godine. Autor je studije "Miloš Crnjanski i novi nacionalizam", za koju je dobio nagradu "Milloš Crnjanski" za najbolju knjigu eseja objavljenu na srpskom jeziku u periodu 2003—2005.

Sa još dvoje studenata Filološkog fakulteta pokrenuo glasilo studenata srbistike Dveri srpske, koje je vremenom preraslo u časopis za nacionalnu kulturu i društvena pitanja.

Jedan je od osnivača Srpskog sabora Dveri, udruženja koje je nastalo na tribinama i promocijama časopisa Dveri srpske.

Aktuelni je sekretar Upravnog odbora Srpskog sabora Dveri i menadžer više projekata našeg udruženja. Bavi se publicistikom. Živi u Čačku.

Nisam znao za ovo, ali eto sad su mi još draži... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

dakle spremni ste, a da li ste završili sa depilacijom?
Nego da probaš da nam kažeš šta ti znaš o dverima ali svojim rečima?

Vanja molim te, to bi ti trebalo da radis redovno, mislim, zensko si...ili devojke iz te nazovi organizacije to ne rade zarad tradicije? :)

A kapije srpske su kriminalna organizacija u pokusaju da postane politicka partija pod okriljem laznog patriotizma i nekih izopacenih crkvenih vrednosti. Iza nje se kriju opasne ideje, nesto poput 64. zupanije.

Vanja molim te, to bi ti trebalo da radis redovno, mislim, zensko si...ili devojke iz te nazovi organizacije to ne rade zarad tradicije? :)

A kapije srpske su kriminalna organizacija u pokusaju da postane politicka partija pod okriljem laznog patriotizma i nekih izopacenih crkvenih vrednosti. Iza nje se kriju opasne ideje, nesto poput 64. zupanije.

Cccc, dakle ipak ništa ne znaš o dverima?
Nadam se si barem uredno izdepiliran.

Овај ОБРАДОВИЋ је далеко бољи - а зове се МЛАДЕН и син је честитог музичара: п.с. Чудно, зар не??? Обојица су ОБРАДОВИЋИ... хехехе...:per:
E taj Obradović je jedna budalina i nedićevski isprdak. Nego jel ležao on ili ga čuva njegova DB? :per:
On i njegov "Obraz" bez obraza je izviždao Profesora Mihajla Markovića kad je govorio na skupu desetogodišnjice od NATO bombardovanja.

Redovno, ispod pazuha i u predelu genitalija. Probaj, super je stvar za ovo vruce vreme. Nego, vidis to o dverima je moj licni stav, koji necu promeniti. Svako ima pravo na svoje misljenje zar ne? Ili zastupae jednoumlje?

Nisam ni sumnjala da si glatko izdepiliran. Od tebe sam to i očekivala a verovatno su ti i nokti lepo lakirani.
dakle da zaključimo, ništa ne znaš samo onako uzgred mrziš i zamišljaš kako neko ili nešto izgleda.
e, to je baš ozbiljno.

E taj Obradović je jedna budalina i nedićevski isprdak. Nego jel ležao on ili ga čuva njegova DB? :per:
On i njegov "Obraz" bez obraza je izviždao Profesora Mihajla Markovića kad je govorio na skupu desetogodišnjice od NATO bombardovanja.

Само сам хтео да ти укажем на МАТРИЦУ... тј. када се појавио ВОЈИСЛАВ - одједном су изронила ЈОШ ДВА ВОЈИСЛАВА... када се појавио ОБРАДОВИЋ одједном је изронио још један ОБРАДОВИЋ... шибицарење ДБ-а...

п.с. И требало је да извижде проф.Михајла Марковића из мЛого разлога...

Само сам хтео да ти укажем на МАТРИЦУ... тј. када се појавио ВОЈИСЛАВ - одједном су изронила ЈОШ ДВА ВОЈИСЛАВА... када се појавио ОБРАДОВИЋ одједном је изронио још један ОБРАДОВИЋ... шибицарење ДБ-а...

п.с. И требало је да извижде проф.Михајла Марковића из мЛого разлога...
Ajde jedan...

Back