Dveri Srpske

A zasta se ti boris za EU socijalnu pomoc. Pa ako ti nije stalo do identiteta i ponosa Srpskog naroda sto se onda kao Zombi mrcvaris u Srbiji, idi na taj lepi Zapad oni takve kao ti cekaju otvorenih ruku..

Sta ja da ti radim sto imas krizu identiteta pa moras stalno da razmisljas o tome ko si i kome narodu pripadas...

Neka prima sad ponosni Srpski narod socijalnu pomoc kada sam nije znao bolje...

Srbiji treba neka stranka nalik LDP-u a ne LDP,LDP se isuvise iskompromitovao...

Mislio sam da treba stranaka koje su lijevog centra, a ne ove ultradesnicarske, koje samo zaglupljuju narod.
Eno gledam one radikale sto su bili na mitingu podrske u nedjelju, ono je strasno.
Pa ja sumnjam da iko od njih ima zavrsenu osnovnu skolu. Ali eto, sa takvima je lahko manipulisati.

Mislio sam da treba stranaka koje su lijevog centra, a ne ove ultradesnicarske, koje samo zaglupljuju narod.
Eno gledam one radikale sto su bili na mitingu podrske u nedjelju, ono je strasno.
Pa ja sumnjam da iko od njih ima zavrsenu osnovnu skolu. Ali eto, sa takvima je lahko manipulisati.

Slazem se,potrebna je stranka koja ce da zasece bolesno srpsko drustvo,bolesnu ekonomiju...ali sve dok strankam najvaznija stvar bude sledeci mandat-to niko nece uciniti...

Sada kada ce ova organizacija postati stranka uopste ne vidim smisao da ljudi i dalje glasaju za SRS ili SNS (ukljucujuci tu i manje "patriotske partije").

Za razliku od nekih partija ljudi ne zagovaraju ekstremizam vec iskreni patriotizam i "samo postovanje". Verujem da ce ova partija vremenom postati vodeca u Srbiji jer ce velika vecina razocaranih ljudi konacno videti jednu pravu partiju koja je vec dugo vremena nedostajala Srbiji.

Vase misljenje?

ps Jedna od stvari sto mi se najvise svidja je to sto su jos '99 naglasili da u Srbiji ne valjaju ni vlast ni opozicija.

двери постепено преузимају гласачко тело радикала и снс а начели су понегде и дсс ал то не у толикој мери, треба им јача медијска подршка и само без лажних осмеха и обећања, данас су само болдрикови и гласачи џема јовановића насмејани, први јер су се накрали и још им није пало на памет да ће добити букагије а други јер виде змајеве теслу и пупина на ролерима

Srbiji treba malo vise ovih stranaka kao sto je LDP, a ne ovih zatucanih ultranacionalista.

Управо тако брате Србине, таквих нам треба! Читам јуче блог оног "драматурга" Прокића и не могу да верујем, сме човек да изађе и да прича и пише нешто а иза њега НИ ЈЕДНОГ ДРАМСКОГ ДЕЛА НАПИСАНОГ! Чиме се ти људи у животу баве осим што просипају памет, како би боље било да су они ти који нешто раде а оно за шта су се "школовали" не раде!!! СРАМОТО! Као и лидер, завршио човек факултет када је постао посланик! Треба да се стиде сви који и помисле на ЛДП!
У осталом, овде је тема ДВЕРИ СРПСКЕ и ја их отворено подржавам, људи су млади, школовани, раде за добро свога народа, а да си мало више пратио њихов рад кроз све ове године, видео би да имају одличне идеје из области економије и друштвеног живота! То нама треба, боља организација и заштита природних ресурса, против НАТО - ГМО и ЕУ, ови остали се снебивају да било шта кажу на ту тему, осим можда РАДИКАЛА, али, да се разумемо и њих смо већ видели на делу, тако да једино СРПСКИ САБОР ДВЕРИ!!!

Свако добро!

Nepoverenje u Dveri ,kao partiju koja ulazi u parlamentarnu trku u velikoj meri potiče od bolesnog stanja u kome se Srbi nalaze.Gorki lek se najteže prima.Kada se govori o prekoj potrebi moralnog uzdizanja,samopoštovanja,svesti o prošlosti kao uslova za prosperitetnu budućnposst naroda i države,obavezno se tome svi paraziti,ali i oni koji su lenji duhom i milije im da besperspektivno idu linijom manjeg otpora(izgovori "Takvo je vreme","svet je takav","Šta ja mogu sam kad svi idu u drugom pravcu" i sl.)
Tačno je da oni tek treba da se pokažu u funkcionalnom smislu međupartijskog života,ali zaslužuju poštovanje,bar kao i svi drugi politički činioci.

Двери имају доста уистину паметних и образованих, храбрих људи, људи који су спремни да се боре за своје идеје. ( Могло би се рећи и да су "орвоборци", јер су провели у притвору ихај дана, да није јасно ни зашто. Али то сада није тема ) Дакле, Дверима треба само личност која може да плени, која би могла да узбурка успаване гене наших људи. Но, док се таква личност не појави на друштвеној сцени, за њих треба гласати јер увек, баш увек треба гласати за друге, за оне који још нису били, а другачији су. Томини нису ти. Имају неки фелер, назовимо то " издаја". Тома није личност вође и поред свих ваљаних особина. Тома има толико гласачко тело само зато што су " жути" и компанија стварно пролупали, па је он некакав излаз. ДСС би нужно маорао да нађе другог ( јавног ) вођу да би се слушало шта уистину говоре.Коштуници свака част, али није вођа. интелектуалац је. Кабинетски. Његова страст не може да запали већ сасвим онемоћале, тужне и скоро без наде Србе. Дакле. Излаз могу бити Двери. Нужно је УВЕК гласати и то увек за оне друге у односу на оне који су сада.

Sada kada ce ova organizacija postati stranka uopste ne vidim smisao da ljudi i dalje glasaju za SRS ili SNS (ukljucujuci tu i manje "patriotske partije").

Za razliku od nekih partija ljudi ne zagovaraju ekstremizam vec iskreni patriotizam i "samo postovanje". Verujem da ce ova partija vremenom postati vodeca u Srbiji jer ce velika vecina razocaranih ljudi konacno videti jednu pravu partiju koja je vec dugo vremena nedostajala Srbiji.

Vase misljenje?

ps Jedna od stvari sto mi se najvise svidja je to sto su jos '99 naglasili da u Srbiji ne valjaju ni vlast ni opozicija.

Meni su oni okej! :ok:

Back