rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Vučića pokazuje svima....И Тома усне за ту трка има![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučića pokazuje svima....И Тома усне за ту трка има![]()
Potpuno netačno.......počinjem da žalim Srbiju sa ovakvom opozicijom......
Vučića pokazuje svima....
ne trebaju joj nikakve koalicije!!!!!

Штета за ову њихову омладину која је плаћена да пише по форумима
) 
evo odma'......Јел? Докажи

evo odma'......
neću bre da se svadjam sa radikalima......ja se nadam da će se sva patriotska opozicija u Srbiji ujediniti.........![]()
Ni meni to nije jasno.Пази овако ... да су плаћени да пишу по форумима, проверена истина ... Него, није ми јасно зашто неки људи поричу да су чланови, када јесу ...
Пази овако ... да су плаћени да пишу по форумима, проверена истина ... Него, није ми јасно зашто неки људи поричу да су чланови, када јесу ...
Нападају друге без покрића, а кад им тражиш аргумент одмах се дистанцирају и мењају тему. По угледу на своје лидере
))Pa nema tu šta da se dokazuje Dveri nisu režimska stranka, ko god je pratio ovih godina njihov rad, to zna........Ја нисам радикал, тако да слободно можеш да докажеш одакле ти идеја да и једни и други нису направљени од стране режима
МА пусти их, много су провидниНападају друге без покрића, а кад им тражиш аргумент одмах се дистанцирају и мењају тему. По угледу на своје лидере
))
Pa nema tu šta da se dokazuje Dveri nisu režimska stranka, ko god je pratio ovih godina njihov rad, to zna........
Ako si pratio ne znam zašto sad ovako pričaš i ti treba da dokazuješ to na šta si se istripovao.........Пратио сам ја њихов рад и зато и кажем да јесу режимска странка ... Двери нису биле у политици све до сада... Како се зове она плавуша из Двери?
Ako si pratio ne znam zašto sad ovako pričaš i ti treba da dokazuješ to na šta si se istripovao.........
e ma nemoj.....znači polusposobnu opoziciju, lažne vernike i kafanske Srbende treba da trpimo doveka......malo sutra........Dveri će nadam se preći cenzus i neće biti rasipanja.....Наравно ... Ево ти један од доказа .. расипање гласова опозиције ...
e ma nemoj.....znači polusposobnu opoziciju, lažne vernike i kafanske Srbende treba da trpimo doveka......malo sutra........Dveri će nadam se preći cenzus i neće biti rasipanja.....
PERSONA!!!!!![]()
Nisu valjda radikali opozicijaНаравно ... Ево ти један од доказа .. расипање гласова опозиције ...

Расте рејтинг СНС
Политика | 3. октобар 2011. | 15:46
БЕОГРАД – Подршка грађана уласку Србије у Европску унију је опала, а поверење у Српску напредну странку је порасло, резултат је недавног истраживања јавног мњења о односу грађана према битним друштвеним, политичким, економским, социјалним и безбедносним питањима. Истраживање је спровео Драган Танчић, доктор политичких наука на Институту за српску културу, на узорку од 264 испитаника у 17 општина, у периоду пре и после 25. јула 2011. године.
![]()
Према том истраживању, 42 одсто испитаника од 20 до 24. јула било је опредељено за ЕУ, док је њих 45 одсто било против. Испитивање од 25. јула до 20. августа показало је да је 32 одсто грађана за улазак у ЕУ, док чак 56 одсто не подржава улазак Србије у Унију. За улазак Србије у НАТО изјаснило се свега осам одсто грађана, док је 80 одсто било против. Истовремено је забележен и пораст поверења грађана Србије према Русији, где се 43 одсто изјаснило за савез Руском Федерацијом, а 36 одсто је било против.
Истраживање показује да је популарност СНС-а код грађана Србије порасла, док је ДС доживела пад популарности. Грађани највише поверења имају у Александра Вучића, Томислава Николића, Бориса Тадића, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића. Међутим, Тадић је доживео пад популарности од 2,8 одсто у односу на истраживање пре 25. јула.
PERSONA!!!!!![]()
Nisu valjda radikali opozicija
![]()
Ej bre ne zanima me kako se zove kapiraš?Само се ти надај ... Него ... ниси ми рекао како се зове она плавуша из Двери