Dve strateske greske kod zavodjenja zena

Uvek mozes da budes u prilici da promenis nasu praksu....To se lako da izvesti....
Sve misle da su izuzeci, to je bilo od pamtiveka, zele da su izuzeci, ali biologija im ne da....
Kod muskaraca sve pokusavaju da ih ucine izuzetnima na neki svoj nacin, uvek teglje i razvlace, oce od muskarca da naprave zensko....
I posle kukaju kako su svi muskarci isti, a isto je samo to sto nisu zene....
Kad se setim sa koliko razlicitim muskarcima devojke daju izjave da su isti (jedan genije, drugi tupson, prvi elegantan, drugi kopa nos, prvi umereno galantan, drugi sve da se pokaze pred drustvom itd....jedino im ja kvarim postavku , posto mene boli uvo da budem i najbolji i najgluplji , dok je pametna tretiram je kao razumno bice, kad nije , tretiram je kao polno bice i kraj....to njima mnogo odgovara....)

U stvari jedna strateska greska bi mogla da se formulise i tako...
Kad vam se zena ucini nerazumnom, odmah je tretirajte kao ukras oko p.....i razum ce doci....
Kad vam se ucini da je razumna, ne ubacujte pk u pricu.... pustite je da bude ono sto moze....

Ali to nije osvajanje, i zavodjenje to je handling, iliti uputstvo za upotrebu....

Kod zavodjenja je dobar onaj vic....ako ga ne vidis ne mozes mu nista...tj ako zasenite sve protivnike, onda cak i ako joj se ne svidjate, ne vidi druge....ili ih vidi u bledom izdanju...

"zaratili kina i crna gora. dva predsednika imaju direktnu liniju.crnogorski presednik
--nocas raketiramo peking>i tako i bi sutradan opet
--nocas raketiramo sela oko pekinga >i tako i bi . sutra opet milo zove
--danas.....?! kad ga kinez prekinu:
--slusaj samo da vas nadjem na geografskoj karti ebacu vam mater "

Ovu temu postavljam zbog mojih mladih kolega koji tek stupaju u zivot....A i nekim starijima da malo otvorim oci....

Koje su dve najvece strateske GRESKE u zavodjenju zene:

PRVA je da mnogi muskarci pokusavaju da KUPE ljubav placajuci zenama skupe izlaske, poklone, usluge....

DRUGA je da pokusavaju da ubede zenu kako su bas oni ti sa kojima ce njoj biti lepo, kako su bas oni nezni, fini, pazljivi... ( a sve u cilju da se piblize zeni i naravno - u krajnjoj liniji - krevetu...)

Ovde su problemi sto te dve strategije kod zena:

1. Ne funkcionisu

2. Trosi se mnogo novca i vremena

3. Zene to bas ne vole mnogo

Na zalost, vecina miskaraca to NIKAD ne ukapira i stalno ponavlja iste greske....
jao,ja nemam nista protiv ovih strategija :rumenka:

molim vas,gresite jos malo !!!

Kad smo vec o naivi pojedinih evo jednog vica...:

Nakon dugog nagovaranja, muž je odveo ženu na prvu partiju golfa u
njenom životu, i što je bilo ocekivano njen prvi udarac je završio u
prozoru predivne kuce u blizini golf igrališta. Muž je poludeo.
- "Upozorio sam te da budeš oprezna, sad cemo morati otici tamo, izvinuti se i platiti štetu na prozoru."
I tako je par otišao do kuce i pokucao na vrata. Iznutra se zacuo ugodan glas.
- "Udite."
Kad
su ušli imali su šta videti, ne samo da je prozor bio razbijen, i
staklo posvuda po podu, nego se razbila i predivna antikna vaza. Na
naslonjacu je ležao mladi muškarac.
- "Da li ste vi par koji je razbio prozor?"
- "Da, gospodine, strašno nam je žao."
-
"Oh, nije se potrebno izvinjavati, zapravo, ja sam Vam vrlo zahvalan.
Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi više od 1000 godina.
Sad kad ste me oslobodili, mogu Vam ispuniti tri želje. Ako vam ne
smeta svakome bih ispunio po jednu želju, a zadnju bih ostavio za sebe."
- "Oh, to je odlicno." kaže muž. Razmislio je na trenutak i rekao.
- "Želim milion dolara svake godine do kraja moga života."
-
"Nema problema" rekao je duh, "to je najmanje što mogu uciniti, uz to
garantujem Vam dug i zdrav život. A sad vi gospodo, što vi želite?"
- "Želim ogromnu kucu sa slugama u svakoj državi na svetu." kaže ona.
-
"Racunajte da je sredeno" kaže duh. "I ne samo to, vaš dom ce uvek biti
siguran od požara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa."
- "A sada," kažu muž i žena zajedno, "koja je tvoja želja?"
- "Pa dobro, kako sam bio zarobljen više od hiljadu godina, moja želja je da imam sex sa Vašom ženom."
Muž pogleda ženu i kaže.
- "Pa draga, znaš da smo oboje bogati, imamo sve te kuce, što kažeš?"
Ona je razmišljala trenutak i rekla.
- "Znaš, nije mi svejedno, ali s obzirom na sve, mogla bih to podneti, ali što je s tobom dragi?"
- "Draga, znaš da te volim." kaže suprug.
I
tako duh i žena otidu uz stepenice, gdje su proveli ostatak dana
uživajuci jedno u drugom. Duh je bio nezasit. Nakon neka tri sata
non-stop sexa, duh se okrene i pogleda ženu direktno u oci.
- "Koliko godina imate ti i tvoj muž?" upita.
- "Pa oboje imamo oko 35 godina." odgovori žena.
- "Bez zajebancije, 35 godina i još oboje verujete u duhove?"

A sto niko da pomene da zene daju i bez zavodjenja, a kasnije su zavedene...Malo nelogicno , ali slicno kao kad muskarac ebe sto mu se digao a posle je devojka super zato sto mu je bilo lepo sa njom...
Sex connected relationship...
Najlakse je smotati curu kad se premislja oko neke odluke u zivotu...kad je nesigurna u svog partnera...pa daje vama ne kao izabraniku vec kao testu za filing prema njemu....

Evo jedne kratke price za našeg genija bez grešaka zavodjenja...

Napišite danas "daj mi broj telefona i MOŽDA te i nazovem" i koji će te response da dobijete...
Razna objašnjenja a jedan response...

Toliko o kriterijumima po kojima devojke danas prave strategije...

Usput, ako se poznat kao jebivetar, da li vam šanse rastu da dobijete broj kad ovo gore izjavite.....?
Upravo da.....

Jedina strategija koja ima efekta, jeste objektiwna strategija
IZgled, novac, motj, sarm, wisoki drustweni status. :lol:
Raditi treba uwek na objektiwnim stwarima. Jer ako uopste imas potrebu da radis na necemu, to znacid a si wetj mnogo pao nisko :D. Pa moras od pocetka swe :D
(narawno daleko od toga da se swe treba naterati na najwishe grane, ali treba makar swe uslowe ispuniti najosnownije, a barem 2 imati basx razwijena)

Ovu temu postavljam zbog mojih mladih kolega koji tek stupaju u zivot....A i nekim starijima da malo otvorim oci....

PRVA je da mnogi muskarci pokusavaju da KUPE ljubav placajuci zenama skupe izlaske, poklone, usluge....

DRUGA je da pokusavaju da ubede zenu kako su bas oni ti sa kojima ce njoj biti lepo, kako su bas oni nezni, fini, pazljivi... ( a sve u cilju da se piblize zeni i naravno - u krajnjoj liniji - krevetu...)

1. Ne funkcionisu

Na zalost, vecina miskaraca to NIKAD ne ukapira i stalno ponavlja iste greske....

fail

prva greška je pičkopaćeničarenje, u fazonu sve za tebe i tvoju ljubav i pizzu
druga je druga krajnost, sirovost i bahaćenje

1. Ne funkcionisu

Izem ti lično iskustvo

1. Ne funkcionisu

ovo kao jedna žena mogu samo da potpišem:cool:

1. Ne funkcionisu

Znači da prdiš i podriguješ možeš kol'ko 'oćeš?

Back