Две Србије или два различита света!

Slavenska

Iskusan
Poruka
6.005
ауторска тема

Сваки пут када присуствујем неком догађају као што је парада војна данас или све српски сабор који је био 12 Априла , видим видљиву разлику две Србије , тј два света који живе у једној Србији .

Имамо једну Србију коју смо данас сви ми који смо била на паради и могли да видимо , пристојну , патриотску .
Србију која жели да гради , жели да ствара и жели да напредује , али то није фраза и ону другу Србију коју стварају досовци и блокадери а то је рушилачка , пуна мржње и пуна поделе .

Данас на војној паради се видела Србија , светла страна Србије , заиста пристојне Србије .

Много младих људи који су били нормални , здрави , пуни патриотизма .Пристојни у сваком смислу те речи и видело се да воле Србију .

Док сам стајала у реду један дечак је подигао малу заставицу која је некоме пала на земљу и рекао

:" Нећу да српска застава буде на земљи и да је неко гази "

Деца , млади , људи стари сви на једном месту и са једним циљем а то је љубав према Србији , због тога никада и нема инцидената на таквим скуповима ..

Када се завршила парада и када је маса људи кренула према граду , видела се и друга страна , досовска , блокадерска која је цвкотала , мрштила се и цуцкала , али је била немоћна и поражена снагом српског јединства .Потпуно поражена .

досовци су званично данас поражени

Zasto nekim gradjanima nije dato da prisustvuju Paradi, a nekim drugim jeste?

Сви грађани су позвани на параду , као грађанин и ја сам ишла и било ми је предивно и част бити део пристојне Србије .

Нису ишли они који мрзе Србију и желе да учествувју у њеном рушењу .

Сви грађани су позвани на параду , као грађанин и ја сам ишла и било ми је предивно и част бити део пристојне Србије .

Нису ишли они који мрзе Србију и желе да учествувју у њеном рушењу .
Ja sam video da je policija sprecavala hiljade gradjana da prisustvuju toj velicanstvenoj Paradi.

Имамо једну Србију коју смо данас сви ми који смо била на паради и могли да видимо , пристојну , патриотску .
Србију која жели да гради , жели да ствара и жели да напредује , али то није фраза и ону другу Србију коју стварају досовци и блокадери а то је рушилачка , пуна мржње и пуна поделе .
ta tvoja patriotska Srbija samo glumi patriotizam...reči su jeftine...svako može da bude patriota na rečima...
a na delima ta tvoja patriotska Srbija želi da do besvesti uzima kredite i ulaže ih u neprofitabilne projekte koji služe za to da pretaču novac iz kredita u svoje džepove...tome služi sva ta gradnja ...samo krajnje naivan čovek to ne vidi

Ja sam video da je policija sprecavala hiljade gradjana da prisustvuju toj velicanstvenoj Paradi.

Не знам где си то могао да видиш , али није истина .Полиција није ни била , била је војска која је усмеравала људе на пролазе, пунктове, кроз које смо пролазили због безбедности и то они који су носили торбе , али нико није било заустављен , нити сам видела да је неко враћен .

Заиста не знам ко пушта такве дезинформације .

Нико није никога заистављао , чак је и Андреј Вучић ишао нормално и сликао се са људима уз пут према платоу , то ме исто изненадило

fvjll3a45spf1.jpeg

ауторска тема

Сваки пут када присуствујем неком догађају као што је парада војна данас или све српски сабор који је био 12 Априла , видим видљиву разлику две Србије , тј два света који живе у једној Србији .

Данас на војној паради се видела Србија , светла страна Србије , заиста пристојне Србије .

Много младих људи који су били нормални , здрави , пуни патриотизма .Пристојни у сваком смислу те речи и видело се да воле Србију .

Док сам стајала у реду један дечак је подигао малу заставицу која је некоме пала на земљу и рекао

Деца , млади , људи стари сви на једном месту и са једним циљем а то је љубав према Србији , због тога никада и нема инцидената на таквим скуповима ..

Када се завршила парада и када је маса људи кренула према граду , видела се и друга страна , досовска , блокадерска која је цвкотала , мрштила се и цуцкала , али је била немоћна и поражена снагом српског јединства .Потпуно поражена .

1758381806031.png

Jao, nije bilo malog dečaka na ovom skupu da kaže snsovcima da se zastava ne baca u smeće
:mrgreen:

ауторска тема

Ti si ozbiljno bolesna osoba ali si odličan simbol svega onoga protiv čega se studenti bore

Tvoje reči su pune laži i mržnje, tu nema pomoći.

Međutim nema pomoći i protiv činjenice da vreme ne radi ni za tebe ni za tebi slične,
vaše je prošlo, mladi dolaze i oni će urediti zemlju onako kako oni žele, da zaista bude lepša i bolja.

Kako vi prolazite i odlazite odlazi sa vama u nepovrat i taj užasni, poremećeni narativ i način razmišljanja.
Za 10 - 20 godina će vas biti u simboličnom broju za 30 niko vas se više neće ni sećati,
potomci će vas se stideti (pod uslovom da ih uopšte imate), neće vam ni grobove obilaziti.

Могуће , али ја пишем оно што сам лично видела и доживела .Тај дечак је био јако љут што је на пример та српска заставица била на земљи ..као што сам већ написла изгледа да заиста да овде људи поједини живе у паралелном универзуму , томе доста доприноси Н1..

На паради је било и доста руских држављана са малом децом који су такођер носили српске заставице .

Све остало што Н1 пише и промовише је чиста лаж , лаж која је и основни покровитељ те медијске куће .

Могуће , али ја пишем оно што сам лично видела и доживела .Тај дечак је био јако љут што је на пример та српска заставица била на земљи ..као што сам већ написла изгледа да заиста да овде људи поједини живе у паралелном универзуму , томе доста доприноси Н1..

На паради је било и доста руских држављана са малом децом који су такођер носили српске заставице .

Све остало што Н1 пише и промовише је чиста лаж , лаж која је и основни покровитељ те медијске куће .
Je l bilo Nepalaca, Pakistanaca? Kažu da mnogo vole Vučića

Не знам где си то могао да видиш , али није истина .Полиција није ни била , била је војска која је усмеравала људе на пролазе, пунктове, кроз које смо пролазили због безбедности и то они који су носили торбе , али нико није било заустављен , нити сам видела да је неко враћен .

Заиста не знам ко пушта такве дезинформације .

Нико није никога заистављао , чак је и Андреј Вучић ишао нормално и сликао се са људима уз пут према платоу , то ме исто изненадило
Ne nasjedaj na provokacije i laži..

Pogledajte prilog 1787354
Jao, nije bilo malog dečaka na ovom skupu da kaže snsovcima da se zastava ne baca u smeće

kakav mali dečak, babi se priviđaju slike, nije ovo prvi put da izmišlja neke budalaštine

Da li je iko primetio kako njen stil pisanja i tok misli podseća na pokojnu Miru Marković
Ko je imao tu (ne)sreću da pročita neke njene tekstove devedesetih sigurno će se setiti tog stila koji normalnog čoveka tera na povraćanje

kakav mali dečak, babi se priviđaju slike, nije ovo prvi put da izmišlja neke budalaštine

Da li je iko primetio kako njen stil pisanja i tok misli podseća na pokojnu Miru Marković
Ko je imao tu (ne)sreću da pročita neke njene tekstove devedesetih sigurno će se setiti tog stila koji normalnog čoveka tera na povraćanje
Ona i jeste iz tog miljea. Komunista, scoijalista kojoj je Slobodan i Mira ideal srpstva. Kako ih je pronašla u Vučiću i nije mnogo čudno..

ауторска тема

Србију која жели да гради , жели да ствара и жели да напредује ,
Patriotizam je predaja Kosova Šiptarima?
Šta je za tebe izdaja?
али то није фраза и ону другу Србију коју стварају досовци и блокадери а то је рушилачка , пуна мржње и пуна поделе .

Dva sendviča za gospodžu.
I dupla dnevnica, zaslužila je.
Ovakvih besramnih reči bi se svako normalan zastideo.

Ne nasjedaj na provokacije i laži..

Морамо да се противимо лажима и клеветама јер покушавају да упрљају овако леп данашњи догађај .

Својим сведочанством тврдим да је било лепо , пристојно и испуњеном патриотизмом , као и да носим најлепше емоције са данашње параде .Ништа од оног што Н1 твди нисма видела , нити доживела .

али заиста ме дирнуо гест тог малог дечака који се са земље подигао српску заставицу и није дозволи да се по њој гази , то је гест младе и здраве Србије .

Jel' bilo i Nepalaca?

Patriotizam je predaja Kosova Šiptarima?
Šta je za tebe izdaja?

Dva sendviča za gospodžu.
I dupla dnevnica, zaslužila je.
Ovakvih besramnih reči bi se svako normalan zastideo.

не знам шта је ту бесрамно , то је оно што сам ја доживела и видела данас .Нисам ја радила за дневницу , нити за њу радим .чист патриотизма и љубав према Србији је покретач и нисам сама , има нас много таквих а такав је данас био и тај мали дечак који је са земље подигао српску заставицу .

има наде за Србију .

љубав ће да победи

PEKTAKULARNA vojna parada "Snaga jedinstva" održana je povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave sa početkom u 11.00 časova na prostoru ispred Palate "Srbija". Učestvovalo je 10.000 pripadnika Ministarstva odbrane, a prikazano je oko 2.500 sredstava naoružanja i vojne opreme, više od 600 vozila, 70 vazduhoplova i 20 plovnih objekata.

1758382652633.png

Premijerno: Ruska „Krasuha“​

Javnosti je prvi put prikazan i ruski sistem za elektronsko ratovanje "Krasuha".
Prikazani su i novi modeli modernizacije tenkova M-84 i borbenih vozila pešadije M-80.
Pored sredstava iz domaćeg naoružanja i razvoja, na paradi je prikazano naoružanje i vojna oprema koju je Srbija nabavila iz inostranstva, uključujući Kinu, Rusiju, Francusku, Nemačku, SAD, Izrael...

Naoružanje i vojna oprema je prikazana u okviru ešelona jedinica na vozilima, na čelu sa komandantom ešelona, pukovnikom Živicom Ognjanovim.

Novosti

не знам шта је ту бесрамно , то је оно што сам ја доживела и видела данас .Нисам ја радила за дневницу , нити за њу радим .чист патриотизма и љубав према Србији је покретач и нисам сама , има нас много таквих а такав је данас био и тај мали дечак који је са земље подигао српску заставицу .

има наде за Србију .

љубав ће да победи
Naravno da ima nade.
Svi normalni ljudi se nadaju da će ovaj Veleizdajnik i zločinac uskoro otići u septičku jamu istorije.
Kad je već počeo da iskače i iz WC šolja...

PEKTAKULARNA vojna parada "Snaga jedinstva" održana je povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave sa početkom u 11.00 časova na prostoru ispred Palate "Srbija". Učestvovalo je 10.000 pripadnika Ministarstva odbrane, a prikazano je oko 2.500 sredstava naoružanja i vojne opreme, više od 600 vozila, 70 vazduhoplova i 20 plovnih objekata.

10 000 vojnika je učestvovalo? to je oko dve trećine naše vojske....jel vi stvarno mislite da ovo malo vojnika može da nas uspešno brani ako nas neko napadne?

Back