Dusho, volim te... ali sam te ipak malo prevario/la
Pa to je kao da kazes poslodavcu... evo danasnjeg pazara, al' fali 50 %....
Ja sam imao jedan gadan 3p u 1. gimn..
Bio sam sa divnom devojcicom godinu i po dana... crnogorka, posesivka klasicna...
"Prevarim je"... prevarim ne u smislu seksa, nego sam se nalozio na jednu likushu, izashli smo jednom, i razmenjivali neke bzvze poruke...
I, ja, debil... valjda mi bilo dosadno u vezi... ne znam... svojoj devojci, koja nista nije sumnjala, mislila da sam najbolji, najverniji decko na svetu... iz cista mira kazem da sam izashao sa tom i tom, i jos joj pokazem poruke...
'ladno sam popio korpu...
I iz te greshke sam mnogo nauchio....
Sh'o se generalno prevara tiche... znam jaaaako malo muskaraca koji ih oprastaju, a devojaka sve vishe. Ne znam... one su mi kao sve mnogo jake i sa cvrstim stavom po tom pitanju... a kad ih prevari lik koga neizmerno vole... 'padnu' na opravdanja... necu vise nikad, ja te volim, desilo se samo jednom, izvini, i sl...
Bar za mene opravdanja ne postoje...
Prevara je - prevara....
Osim te fizicke... tipa seks, vatanje i sl. postoji mnogo zaj.ebanija vrsta prevare... a to je emotivna....
Kad ti riba koju volish i za koju bi bukvalno ruku stavio u vatru kaze da se zaljubila u nekog tamo tipa.... sj.ebesh se emotivno skroz, i dobijesh komplekse tipa.... sta on ima sto ja nemam, sta meni fali, da li sam najgori, oh, nijedna me nece i sl...
Sa devojkama je ista stvar...
U principu, da biste to sprecili... treba da imate otvoren odnos sa partnerom...
Da se zna jel' ovo neka veza u kojoj se "moze sa strane", ili nesto emotivno i jako...
Onda, proceniti dobro partnera pre ulaska u vezu....
Najjace su mi one devojke koje ulaze u veze sa promiskuitetnim frajerima... koji zive zivot po sistemu udaranja sto vise recki... ocekujuci da ce ga promeniti.... da ce od njega napraviti finog, malog, poslusnog, osecajnog deckica.... a kad ovaj poj.ebe prvu na koju naleti, ne skidaju se mesecima sa depresije...
Znaci, provaliti kakav je partner... razgovarati sto je vise moguce...
Ustanoviti neke principe u vezi...
Truditi se da veza opstane... da partner stalno bude radoznao, da mu budes zanimljiv/a...
I prevari su sanse minimalne...
Mada, sa druge strane... moj pokojni cale je govorio da je "prevara samo pitanje vremena", i sto vise matorim sve sam uvereniji koliko je bio u pravu....