Dusho, volim te ..

ali sam te ipak malo prevario/la :lol:
Ajde ljisovci dal biste priznali prevaru? Znam da niko nije nikad prevario (uglavnom svi jesmo makar jednom nekog , u trecem sredne :lol: ) :rumenko::rumenko::rumenko:
Kako bi reagovali da vas uhvati u prevari/izadji.pokusaju iste?
Cvilili, lagali, obecavali kule i gradove?

i kad biste saznali da ste prevareni sta bi uradili u toj sekundi? Pitali za razlog, otisli, poceli da placete (zene)? :hvala:

Ja kad bi napisao da nikad nisam prevario devojku ne bi mi verovali... :mrgreen: Onda bolje da napisem da jesam... :PPPP Nego zavisi kako saznam za prevaru, koliko dugo sam u vezi, itd. Ima mnogo faktora.

Mislim da je neka kraca veza u pitanju samo bi se okrenuo i otisao, da je duga veza i da me prevari osoba do koje mi je ono bas, bas stalo, pa onda bi bilo sranja. :mrgreen: Zezam se, sumnjam da bih to mogao da oprostim. Dosad mi se nije desilo da me na taj nacin povredi neka devojka. Uostalom, ako me dugogodisnja devojka prevari onda nismo vise jedno za drugo i cao. Ne bih mogao da nastavim vezu ako znam da joj vise nikad necu verovati, to kao jednom se desilo je fora za osnovce. Ne priznajem ni alkohol ni drogu ni privremeno ludilo. Sve sto pruzam ocekujem i da mi se vrati i to je to. Ako ja ne varam, logicno je da ocekujem isto od svoje partnerke. A ako se desi da ja ispadnem gov.no i prevarim je, pa onda treba da se zapitam da li je ona zaista devojka za mene. Ovde ne racunam bezazleni flert, razgovor ili neko peckanje. Vec neke ozbiljnije stvari i odnosi se samo na duze veze.

Jedino se plasim sta bi mogao da uradim da ih ne daj boze zateknem na delu, tu ne bi mogao da se iskuliram, pa ne znam ko da je u pitanju od njega bi ostale samo fleke po zidovima. :evil: Ne bih se spustio tako nisko da devojku udarim, ali bi on zato duplo platio pa on posle nek joj vraca ako hoce. :)

P.S. Uh, ebote al sam se raspisao u ovo gluvo doba. :PPPP

Ajde ljisovci dal biste priznali prevaru? Znam da niko nije nikad prevario (uglavnom svi jesmo makar jednom nekog , u trecem sredne :lol: ) :rumenko::rumenko::rumenko:

i kad biste saznali da ste prevareni sta bi uradili u toj sekundi? Pitali za razlog, otisli, poceli da placete (zene)? :hvala:

Не бих признала, ни на суду!
Кад бих била ,,ухваћена'' не бих ни цвилила, ни молила, ни плакала.
Вероватно бих изнела разлоге зашто сам то урадила.

Смучио би ми се мушкарац који би молио за опроштај.
Свако треба да је одговоран за своје поступке.

Иначе, мој став о превари већ и врапци знају. :) Ал' досадно на форуму, па пишем мало...

bio bi ko us.ran da me ulovi...
...da je ulovim...ne znam...stvarno ne znam kako bi reagovao...
...možda bi se ubedačio dok se slegne haos u glavi...bem li ga...

Dusho, volim te... ali sam te ipak malo prevario/la :lol:

Pa to je kao da kazes poslodavcu... evo danasnjeg pazara, al' fali 50 %....

Ja sam imao jedan gadan 3p u 1. gimn..
Bio sam sa divnom devojcicom godinu i po dana... crnogorka, posesivka klasicna...
"Prevarim je"... prevarim ne u smislu seksa, nego sam se nalozio na jednu likushu, izashli smo jednom, i razmenjivali neke bzvze poruke...
I, ja, debil... valjda mi bilo dosadno u vezi... ne znam... svojoj devojci, koja nista nije sumnjala, mislila da sam najbolji, najverniji decko na svetu... iz cista mira kazem da sam izashao sa tom i tom, i jos joj pokazem poruke...
'ladno sam popio korpu...
I iz te greshke sam mnogo nauchio....

Sh'o se generalno prevara tiche... znam jaaaako malo muskaraca koji ih oprastaju, a devojaka sve vishe. Ne znam... one su mi kao sve mnogo jake i sa cvrstim stavom po tom pitanju... a kad ih prevari lik koga neizmerno vole... 'padnu' na opravdanja... necu vise nikad, ja te volim, desilo se samo jednom, izvini, i sl...
Bar za mene opravdanja ne postoje...
Prevara je - prevara....
Osim te fizicke... tipa seks, vatanje i sl. postoji mnogo zaj.ebanija vrsta prevare... a to je emotivna....
Kad ti riba koju volish i za koju bi bukvalno ruku stavio u vatru kaze da se zaljubila u nekog tamo tipa.... sj.ebesh se emotivno skroz, i dobijesh komplekse tipa.... sta on ima sto ja nemam, sta meni fali, da li sam najgori, oh, nijedna me nece i sl...
Sa devojkama je ista stvar...

U principu, da biste to sprecili... treba da imate otvoren odnos sa partnerom...
Da se zna jel' ovo neka veza u kojoj se "moze sa strane", ili nesto emotivno i jako...
Onda, proceniti dobro partnera pre ulaska u vezu....
Najjace su mi one devojke koje ulaze u veze sa promiskuitetnim frajerima... koji zive zivot po sistemu udaranja sto vise recki... ocekujuci da ce ga promeniti.... da ce od njega napraviti finog, malog, poslusnog, osecajnog deckica.... a kad ovaj poj.ebe prvu na koju naleti, ne skidaju se mesecima sa depresije...
Znaci, provaliti kakav je partner... razgovarati sto je vise moguce...
Ustanoviti neke principe u vezi...
Truditi se da veza opstane... da partner stalno bude radoznao, da mu budes zanimljiv/a...
I prevari su sanse minimalne...

Mada, sa druge strane... moj pokojni cale je govorio da je "prevara samo pitanje vremena", i sto vise matorim sve sam uvereniji koliko je bio u pravu....

Razgovor...Sta drugo...

Pa nije sad baš da 100% nikad ne bih mogla to da uradim, ali pre toga bih se (makar u glavi) ionako već rastala sa subjektom, tako da definitivno ne bih cvilela. Zato je rečenica iz naslova jednostavno neprikladna. Ne volim te.

...samo da me ne prevari analno...:rumenko:

Back