ali sam te ipak malo prevario/la

Ajde ljisovci dal biste priznali prevaru? Znam da niko nije nikad prevario (uglavnom svi jesmo makar jednom nekog , u trecem sredne

)

Kako bi reagovali da vas uhvati u prevari/izadji.pokusaju iste?
Cvilili, lagali, obecavali kule i gradove?
i kad biste saznali da ste prevareni sta bi uradili u toj sekundi? Pitali za razlog, otisli, poceli da placete (zene)?
Nisam tip koji vara i nisam nijednom prevarila momka sa kojim sam bila.To je licna stvar i svako se opredeli sta zeli.ja idem,po onome..Ne radi drugome,sto ne zelis da radi tebi..kada bih vec upala u tu pricu da sam ga prevarila,priznala bih..Ja sam po tom pitanju,da kazem specificna..Lose lazem i providno,a i ne volim da lazem..ja bih to svojim ponasanjem sama verovatno odala,tako da,bolje da sama priznam odmah,ako sam vec to uradila..Lepo bih priznala.Toliko bi barem zasluzio,da zna istinu...Ja kada bi varala,mene bi sigurno uhvatili u pokusaju iste,jer ne umem da sedim na dve stolice istovremeno,da imam vezu preko veze..garant bi me ukebali,jer ne umem da muvam,lazem i sl. Ne bih ocekivala da mi oprosti,ne bih ni trazila.Znam kako bih se osecala da sam tada u njegovoj kozi,i znam da bih ga time puno povredila ,da i kada bi mi oprostio,jer je zaista predobar,ja ne bih imala srca,da prihvatim oprost..najverovatnije bih sama tada otisla,jer bi zasluzivao neku bolju i verniju od mene,ako bi to uradila...Kada bi saznala da sam prevarena..E,i tu sam zeznuta...ne oprastam.Ne bih pitala za razlog..Sa razlozima sam hvala na pitanju,super..ne znam sta bih sa njima...

Slaba sam na suze,ali u ovom slucaju ,ne bi pomogle...

Kada su prevare u pitanju,prvo sam prema sebi najstroza,jer ne radim to momku,ne varam ga,verujem, pa kada bih pogresila,ne bih trazila oprost,preuzela bih odgovoprnost za kraj,a on posto me poznaje,zna da oprost kod mene ne bi dobio,da me prevari,ma kako ga volela.