si ti normalan bre, pa nismo se mi nasli na pijaci, pa ajde djuture... covece, 20 godina ja raskrinkavam lazno otkrivenje, srpski, engleski, ruski, trenutno smo stali kod Andreja Kuraeva, i sad ces ti da mi nadjes nekog grka da ja jos i grcki ucim [kao patrijarh Fotije, koji je isto sumnjicio knj. otkrivenja, sto nije hteo latinski, necu ni ja grcki], a svi ovi citati su fals, na svim ovim jezicima nisu istiniti, i ti bolje znas od Crkve istorijske fakte... ti da si imao citat, argumet izneo bi ga, pa bih ga ja proverio, a ne bi me slao na 300 i neku str. od 800 i ne znam koliko, a sad se setio da istrgujes- bice da ti je promaklo, pa evo da ti ponovim, citaj pazljivo - ja nisam imao pojma koji su sve sabori i svetitelji odbacivali lazno otkrivenje, kada sam ja shvatio da ga je antihrist posejao; tek kasnije me je ukrepilo saznanje da nisam sam sve ove vekove, par svetitelja vise ili manje, kod mene ne menja nista, cinjenice govore da se radi o MNOGIMA nasuprot tek NEKIMA u 4. veku, a za ovu dvojicu ne verujem da si u pravu, mislim da goris od zelje da nategnes istinu, ali da nemas argumente... Mi ovde cak smo imali falsifikate kada se radi o novijim svetiteljima, sarovskom i kronstatskom, ja sam postavio DOKAZE, reci, pisanja koji oni nikad nisu napisali, izgovorili, a koja im se pripisuju, samo eto ne od nekog tamo grka, vec od rusa, i to u crkvenim publikacijama, pa posle morade Crkva da vadi mast i ogradjuje, brani svetitelje da oni to nikada nisu napisali.
Uozbilji se juzna prugo, samo kopiraj, tj. obelezi, pa stisni Search Google , citate koje nudim, pa ces videti da ja ne izmisljam, vec da ti mastas - ovi citati su sa PRAVOSLAVNIH sajtova, pisanija SVESTENIKA PRAVOSLAVNIH, namerno sam uzeo ruske, odmah se vidi da nisam ja pisao, hehe.