Sta je po tebi "diskutant" ?pa svi citiraju, ali hajde objasni mi, kako se tvoje citiranje razlikuje od arijaninog, ili glasnikovog, ili cak od ovih koji i nisu vernici?
ako hoces ja mogu da ti objasnim kako se moje citiranje razlikuje
1 recenica ili vise njih
2. kontekst
3 ne preskacem nista
4. pitam jel sam izostavio recenicu, ili kontekst
i tako sam probao na citatima koje sam ja ppnudio, pa na ciotatima koje si ti ponudio, ali ode sve u vetar, za dzaba sam se trudio, tebe ne zanima diskusija, vec samo da moderises, nisi diskutant ni malo.
Onaj ko ti povladjuje i aplaudira ili neko od onih koji imaju drugacije iskustvo , saznanja , pa i misljenje ?
Ako je ovo prvo , onda o kakvoj je diskusiji tu rec ?
Kazes , izmedju ostalog i ovako :
@" ...i tako sam probao na citatima koje sam ja ponudio, pa na citatima koje si ti ponudio, ali ode sve u vetar, za dzaba sam se trudio, tebe ne zanima diskusija..." ...
Kao da ti ni na kraj pameti , nakon tog "ode sve u etar"

Citati su iz "Novog Zaveta , Psaltir , Molitvenik ", pa cak je tamo i "Otkrovenje po Apostolu Jovanu "

Za osnovanu pretpostavku je da su svi iz Sinoda SPC zavrsili Bogoslovski fakultet i da znaju sta je navedeno u knjizi , a ako ti smatras da su , mozda pogresili , ako to vec nisi(?) , eto ti prilike da i njih upoznas sa svojim spoznanjima i da pokusas da ih uveris ili razuveris .
Za nas obicnije pripadnike SPC to je tako , a za neke druge "neka im po veri bude" .
Ili bi ti , mozda , vise preferirao ono "da im bude po milosti Bozijoj" ...?