Sentimentalna budala
Ističe se
- Poruka
- 2.331
A ti, jer si skinuo?![]()
Nazalost moj komp i D&D se ne gotive previse... Stvarno ne znam u cemu je problem. Igram zahtevnije igre pa mi ne otkida od seckanja ko u D&Du.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti, jer si skinuo?![]()
Za iste pare mogu da imam zmaj od desktop-a.omg kakav retard naravno da postoji laptop za igre....to sto si ti neupucen je druga stvar![]()
Meni nece da radi...Mislim izbaca neki net eror moram to da vidim da namestim...
Mislim da je neko vec objasnio kako da se creira acc...
:S *** a kako si ti uspeo prvobitno da napravis? posto ja sam probao izbacio onaj eror i sad kad god probam da opet pravim ni ne izbaci mi onaj formular vec samo taj eror :S :S
:S *** a kako si ti uspeo prvobitno da napravis? posto ja sam probao izbacio onaj eror i sad kad god probam da opet pravim ni ne izbaci mi onaj formular vec samo taj eror :S :S
Даћу ти ја ако си заинтересован мој налог па играј. Имаш неки 4 лвл паладина.
Ја ионако више нећу имати времена за то. Ето.
ae posalji mi na pp informacije....
@ ostatak
ae mi dajte link za direktno skidanje igre.....bez pravljenja acc nemogu doci do downloada![]()
Ko hoce moj nalog ja ne igram.Poceo sam lepo ali me smorila ko hoce a ne moze da napravi acc neka mi se javi na pp.![]()