Jos ne moze acc da se napravi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni se ubaguje kad treba da ukucam sifru...
Ja sam probao i preko internet explorera i google chroma i zablokira kad treba sifru da ukucam
Cas ima pada server cim ga nameste ne moze da se otvori po pola sata pa onda submition errori...
Ko ce da ceka jos![]()

I kakva je igra? Mozes li malo opsirnije da je opises?
zanimljiva igra, questovi su penal i npcijevi pricaju sa tobom...ima cak opcija intimidate...kad resavas neki quest,npc ide sa tobom i pomaze ti.....grafika je prelepa...i najbolje je sto je free...ali ipak ima stvari koje se mogu platiti...al to su kupovina potiona i ostalo...2 rase se mogu otkljucati tako sto se plati ili dodjes do odredjenog dela u igri i onda ih otkljucas... i igra ima storyline...kad sam zavrsio 1 main quest dosao sam u selo Korthos...tamo ima mnogo igraca...obicno seoce...mogu misliti kolko ih ima u gradu Stormreach...kreiranje lika je detaljno uradjeno...ima dosta klasa...ja igram sa Human Barbarianom...rase: Elf,Human,Dwarf,Halfling,Warforged,Drow Elf. klase:Rogue,Ranger,Warrior,Barbarian,Wizard,Bard...ne secam se dobro koja jos ima klasa...uglavnom Bard je neki entertainer...vise je za zezanciju u kafanama po gradovima...nije bas neki ratnik...svira frulu il gitaru i healuje te xD..Muzika u igri je odlicna...Nisam jos uocio neki bag...i igra ne laguje iako igram na americkim serverima...nisam siguran dal je americki...al kontam da ima evropskih servera...mozda i igram na evropskom...no to nije bitno...vazno je da je igra zanimljiva i kako bi rekli bugless...

brate bacha daj neke screeenove, i malo opsirnije o igri , sta koja klasa radi itd.....da vidim jel vredi skidati![]()
brate mrsko me kacit xD skini pa probaj...igra velika 3 gb a skinulo za 4 sati...a patchovanje traje 15 min xD

a jbs.....nego jel igra 100% free? da nebude ko age of conan ja se popalio kad ono jedan dan mi kazu nemoz igrat ono bio samo trial......jako sam se nadrko![]()
Skinuo sam igru.Kako da napravim account?
10000% free...nece biti ispale xD...
EDIT
samo vidis sutra monthly fee 10$ xD
zajb se..

a jbs.....nego jel igra 100% free? da nebude ko age of conan ja se popalio kad ono jedan dan mi kazu nemoz igrat ono bio samo trial......jako sam se...![]()