Jos ne moze acc da se napravi 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
meni se ubaguje kad treba da ukucam sifru...
Cas ima pada server cim ga nameste ne moze da se otvori po pola sata pa onda submition errori...
Ko ce da ceka jos![]()
I kakva je igra? Mozes li malo opsirnije da je opises?
zanimljiva igra, questovi su penal i npcijevi pricaju sa tobom...ima cak opcija intimidate...kad resavas neki quest,npc ide sa tobom i pomaze ti.....grafika je prelepa...i najbolje je sto je free...ali ipak ima stvari koje se mogu platiti...al to su kupovina potiona i ostalo...2 rase se mogu otkljucati tako sto se plati ili dodjes do odredjenog dela u igri i onda ih otkljucas... i igra ima storyline...kad sam zavrsio 1 main quest dosao sam u selo Korthos...tamo ima mnogo igraca...obicno seoce...mogu misliti kolko ih ima u gradu Stormreach...kreiranje lika je detaljno uradjeno...ima dosta klasa...ja igram sa Human Barbarianom...rase: Elf,Human,Dwarf,Halfling,Warforged,Drow Elf. klase:Rogue,Ranger,Warrior,Barbarian,Wizard,Bard...ne secam se dobro koja jos ima klasa...uglavnom Bard je neki entertainer...vise je za zezanciju u kafanama po gradovima...nije bas neki ratnik...svira frulu il gitaru i healuje te xD..Muzika u igri je odlicna...Nisam jos uocio neki bag...i igra ne laguje iako igram na americkim serverima...nisam siguran dal je americki...al kontam da ima evropskih servera...mozda i igram na evropskom...no to nije bitno...vazno je da je igra zanimljiva i kako bi rekli bugless...
brate bacha daj neke screeenove, i malo opsirnije o igri , sta koja klasa radi itd.....da vidim jel vredi skidati![]()
brate mrsko me kacit xD skini pa probaj...igra velika 3 gb a skinulo za 4 sati...a patchovanje traje 15 min xD
a jbs.....nego jel igra 100% free? da nebude ko age of conan ja se popalio kad ono jedan dan mi kazu nemoz igrat ono bio samo trial......jako sam se nadrko![]()
Skinuo sam igru.Kako da napravim account?
10000% free...nece biti ispale xD...
EDIT
samo vidis sutra monthly fee 10$ xD
zajb se..
a jbs.....nego jel igra 100% free? da nebude ko age of conan ja se popalio kad ono jedan dan mi kazu nemoz igrat ono bio samo trial......jako sam se...![]()