Duhovi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali se samo kod muskaraca ispolji njihovo dejstvo, je l?
A muskarci jedni druge ne mogu da zaposednu/napadnu?

95% negativnih dela i 85-90% negativnih misli u svetu pripada muskom rodu. Objasni malo tu statistiku.
Ispolji se kod svih njihovo dejstvo.
Mozda su muskarci skloniji nasilju.
Nije samo nasilje nacin na koji deluju.
Dovoljno je da uticu na misli da covek pogresno razmislja.
Takodje uticu na to da ljudi budu nemoralni, nepravedni...
To kaci oba pola zar ne?

Takodje uticu na to da ljudi budu nemoralni, nepravedni...
To kaci oba pola zar ne?
Ne.

Inace kad pogledate ove YT 'propovednike', Lalica, Miroljuba.
Takvom muskarcu jednostavno vidis u pogledu kakvo je pasce u dusi. I ono naslo da propoveda o hriscanstvu... :pop:

Ko je citao Zagora zna da su verski fanatici iz nekog razloga najgora sorta negativaca, a to je strip koji bas realno ilustruje stvarnost.

Poslednja izmena:
Ne.

Inace kad pogledate ove YT 'propovednike', Lalica, Miroljuba.
Takvom muskarcu jednostavno vidis u pogledu kakvo je pasce u dusi. I ono naslo da propoveda o hriscanstvu... :pop:

Ko je citao Zagora zna da su verski fanatici iz nekog razloga najgora sorta negativaca, a to je strip koji bas realno ilustruje stvarnost.
Grehe cine i muskarci i i zene pod uticajem demona.

Nije to taj rezon, nego je Bog koristio muskarce kao proroke :D
da zapisu Bibliju.
Nego je Bog stvorio muškarca prvim. A pošto ga je žena uvela u greh kažnjena je da mu večno služi i da će imati bolove dok se bude porađala, bla bla. Svejedno, muškarac je iznad žene u Bibliji. I smatram da ako postoji odnos međusobnog poštovanja, kada je on sposoban da se brine o porodici, a ona da ga poštuje, onda taj život muško iznad žene je prihvatljiv.

To je prirodno nametnuto. Zovite me ženomrzcem, briga me.

To je prirodno nametnuto. Zovite me ženomrzcem, briga me.
Nije, nauka je dokazala da je zena osnovni oblik coveka dok muskarac dodje kao pali covek ili pali andjeo.
Naime kad se formira fetus muskarac nastaje kao neka vrsta degeneracije, mutant, biolozi imaju objasnjenje sta se tu desava.

Jos nesto nesto sto je dokazano to je da zene imaju za 20% veci IQ od muskaraca ali je ta cinjenica cenzurisana kao i toliko drugih stvari koje se sluzbeno kriju iako su ocigledne. Otud i zablude na temu sta je IQ, kako se meri, kojim testovima...
Eto, nisam muskomrzac, samo tumacim stvarnost onako kakva je :cool:

Poslednja izmena:
Je li to ona ista nauka koja podržava feminizam i tendenciju da se naruše brakovi?
To nema veze sa tim, u izvornom hriscanstvu odnosno bogumilstvu muski i zenski princip su ravnopravni, zato su bogumili progonjeni i spaljivani od SSP-a kao sto bi i sam isus bio.
Tuzno je i neverovatno da u ovom vremenu jos ima ljudi koji pasu propagandu tih srednjovekovnih rezima, najgorih koje je svet video, i misle da je njihova rec bozja. :pop: Naravno hriscani i ne smatraju stari zavet delom svoje religije, to je jedan od razloga zasto su ih satanisti i spaljivali i ni dan-danas ih ne priznaju, a kakvo im je tacno ucenje nije ostalo zabelezeno

Poslednja izmena:
A meni samo nije jasno zašto se ovi jehovi svedoci i ostali klasični prevaranti sa dozvolom ili bez, najviše kače za ove duhovne teme gde se najčešće radi o zlim silama i smaku sveta. Da li oni imaju neke normalne i prirodne trenutke u tim svojim hipnotisano teledirigovanim životima, sem da se stalno predstavljaju kao spasitelji a ustvari su tu samo da zarobe i opljačkaju nesrećne ljude ?!

A meni samo nije jasno zašto se ovi jehovi svedoci i ostali klasični prevaranti sa dozvolom ili bez, najviše kače za ove duhovne teme gde se najčešće radi o zlim silama i smaku sveta. Da li oni imaju neke normalne i prirodne trenutke u tim svojim hipnotisano teledirigovanim životima, sem da se stalno predstavljaju kao spasitelji a ustvari su tu samo da zarobe i opljačkaju nesrećne ljude ?!
Imas takve kakve smo pomenuli, a imas i neke koji nisu ni svesni u cijim su kandzama...
Ono sto je zanimljivo je da je ovaj covek nastavnik likovnog. I dodje on pre neki dan na Balkan info sa jednim "dokazom" za neke od svojih somnabulnih tvrdnji, naime mrtav ozbiljan tvrdi da Hilari Klinton pridrzava nevidljiva ruka na sledecem snimku, obratite paznju (0:57)
Usporite malo snimak, i sta se vidi:
1608320886560.png

Tacna simetrija, odsjaj koji se pojavljuje i nestaje istovremeno sa rukom telohranitelja, isti raspored i duzina prstiju.

Pa prijatelju, ako ti tako rezonujes o onome sto ti je struka (likovno), sta mozemo da ocekujemo kako ces da rezonujes o ostalim stvarima koje ti nisu struka?
Prvo sto dokazuje, to je da ne zna posao kojim se bavi.
Drugo, da ne zna o cemu prica kad govori o demonima jer ocigledno nikad nije video nijednog, cim ih brka sa nekim odsjajem (kaze voli da pregleda YT snimke i tako je izucio hobi).
I sad takvom coveku voditelj postavi pitanje o americkim izborima (sami pocetak emisije), on odgovara da ce u naredne 4 godine bog pokrenuti strasne posasti na Ameriku kao kaznu za to sto su izglasali Bajdena (zaboravljajuci da su ih posasti, uragani, pozari, napale upravo tokom prethodne 4 godine, znaci sve sto tvrdi je gola suprotnost istini. necu da kazem da laze posto deluje kao posten covek iz naroda no ocigledno sa jezivo pogresnim nacinom zakljucivanja).
Evo to je ta emisija, izlaze potanko dokaz za Hilari i samo sto ne vikne "eureka"
U nekim drugim emisijama, isti covek odgovara na pitanja deci djackog uzrasta (dakle verovatno kao i svojim djacima), da ce ih drzava nasilno pelcovati cipovanom vakcinom koja menja gene i od koje ce postati demonski mutanti sa kojih ce spasti milost bozja i da se tu nista ne moze promeniti pa i ako se iskreno pomolo bogu, ne vredi.

Mozete li da prokomentarisete ovu osobu?

Poslednja izmena:
Nisam ja postavio pitanje o Amerikancima sad neki ovde izbegavaju temu i ponašaju se kao ovaj profesor sa klipa, da bi me kasnije napali sa nekom smišljenom planskom pričom i optužbom a nešto vam mnogo dugo treba da se organizujete . Čudo nema gospodjice aeternum da doleti i ubedjuje, kad će neki novi oblik života da padne sa Marsa.

Nisam ja postavio pitanje o Amerikancima sad neki ovde izbegavaju temu i ponašaju se kao ovaj profesor sa klipa, da bi me kasnije napali sa nekom smišljenom planskom pričom i optužbom a nešto vam mnogo dugo treba da se organizujete . Čudo nema gospodjice aeternum da doleti i ubedjuje, kad će neki novi oblik života da padne sa Marsa.
Pa dobro i ja sam profesor, ali bar pricam pametne stvari a ne kao ovaj cudak iznad ;)
To sto predaje neegzaktan predmet nije opravdanje, jer se "dokaz" egzaktno odnosi na to sto predaje i dete od 10 godina moze da utvrdi da li je istina ili nije.

A meni samo nije jasno zašto se ovi jehovi svedoci i ***********sa dozvolom ili bez, najviše kače za ove duhovne teme gde se najčešće radi o zlim silama i smaku sveta. Da li oni imaju neke normalne i prirodne trenutke u tim svojim hipnotisano teledirigovanim životima, sem da se stalno predstavljaju kao spasitelji a ustvari su tu samo da zarobe i opljačkaju nesrećne ljude ?!
Zato sto su Jehovini Svedoci izucavaoci Biblije pa je znaju, evo na primer ja.
A vecina drugih nema pojma to iz Biblije, pa volim objasniti.
Biblija nam to razotkriva ko stoji iza zlih sila i kako se mozemo zastititi.
Bog je dao nama Bibliju da je koristimo i da sebe zastitimo.
Kako ce onaj koji nema pojma sta je zlo i uzrocnik zla se odbraniti od zla?
Nikako.
Biblija je oruzje Bozje protiv zla.
Uci nas kako da mudro zivimo i kako da se odbranimo od zla.
Nesrecne ljude plajckaju oni koji ih pljackaju a ne koji im pomazu.
A ako nisi znmao Bog nama daje slobodu koju ovaj svet porobljeni ne poznaje.
I nije cudno sto jedan prosecno porobljen covek uskog uma
smatra za pretnju slobodu koju daje Bog.
Ako su tebi prevaranti oni koji izucavaju i znaju Bibliju i zive moralno, znaci dobri ljudi,
ko su ti onda neprevaranti? Oni zli sto zive nemoralno.
Naravno zlim ljudima ne ide u prilog Biblija jer ih razotkriva kao zle i njihove zle taktike i namere
pa se takvi Boje Biblije i onih koji je znaju.
Takodje trebao bi znati da svaka religija i Biblija govore o Sudnjem Danu i ARMAGEDONU BOZJEM RATU
a to nije smak sveta nego Bozji rat.
Bog ce samo o Zle unistiti a pravedniciam ce dati vecni zivot na Zemlji.
Tako da ocigledno samo zlima smeta to sto ce Bog uraditi.
DAKLE NECE BITI SMAK SVETA PLANETA ZEMLJA I COVECANSTVO CE POSTOJATI ZAUVEK.

Poslednja izmena:
Je li to ona ista nauka koja podržava feminizam i tendenciju da se naruše brakovi?
Brakovi se narusavaju i obratno cesce, zlostavljanjem zena i dece od strane muskaraca.
U svetu i kod nas svaka trca zena je zlostavljana a time i deca u tom domu.

Sve sto nije ravnopravnost i ljubav i mir ne moze da opstane.
Pred Bogom smo svi ravnopravni kao individue.
To neki pogresno tumace Bibliju pa ne zna u da Bog ne degradira zene da su
i zene ravnopravna bica.

Brakovi se narusavaju i obratno cesce, zlostavljanjem zena i dece od strane muskaraca.
U svetu i kod nas svaka trca zena je zlostavljana a time i deca u tom domu.

Sve sto nije ravnopravnost i ljubav i mir ne moze da opstane.
Pred Bogom smo svi ravnopravni kao individue.
To neki pogresno tumace Bibliju pa ne zna u da Bog ne degradira zene da su
i zene ravnopravna bica.
Osim što im je rečeno da mu služe (muškarcu) jer su ga uvele u greh.

Osim što im je rečeno da mu služe (muškarcu) jer su ga uvele u greh.
a tek u islamu? ne znam zasto kad komentarisu religiju svi ignorisu islam
Zato sto su Jehovini Svedoci izucavaoci Biblije pa je znaju, evo na primer ja.
A vecina drugih nema pojma to iz Biblije, pa volim objasniti.
Takodje trebao bi znati da svaka religija i Biblija govore o Sudnjem Danu i ARMAGEDONU BOZJEM RATU
a to nije smak sveta nego Bozji rat.
Bog ce samo o Zle unistiti a pravedniciam ce dati vecni zivot na Zemlji.
DAKLE NECE BITI SMAK SVETA PLANETA ZEMLJA I COVECANSTVO CE POSTOJATI ZAUVEK.
To tvrdis ti, ali evo imamo YT sektase i proroke koji tvrde nesto drugo. Konkretno ovaj smatra da ce njegov bog unistiti one koji se budu pelcovali zigrom zveri, bez obzira da li su dobri ili zli
1608383292635.png

a tek u islamu? ne znam zasto kad komentarisu religiju svi ignorisu islam

To tvrdis ti, ali evo imamo YT sektase i proroke koji tvrde nesto drugo. Konkretno ovaj smatra da ce njegov bog unistiti one koji se budu pelcovali zigrom zveri, bez obzira da li su dobri ili zli
Pogledajte prilog 820427
Sta mene briga za stav tamo nekog coveka.
Ja sma ti iznela kako je u Bibliji i to je prava vera.
nek veruje to a to nije tacno.

mislis da tvoj nije ispran?

Cuti, pusti demone nek ricu :mrgreen: ovi ti nisu nikakvi jeretici, nego tvrde da promovisu stav sluzbene crkve
Nisu ih zaposele ni droge ni djavoli nego nego prazne glave i NSP kome jedino sluze (vidi Bernarda kako je zalegao na zig zveri, sami pocetak)
ponekad se udruze ali uglavnom jedni druge prozivaju i ne mogu ocima da vide

Ti si isti kao i aeternum samo kopiraš te tudje aktove i presipaš iz šupljeg u prazno.

Back