Duhovi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mozes li da opises i objasnis?
демоне (као мале кучиће) сам виђао поред себе или пар метара од мене док спавам (пробудим се у сну па их видим), понекад реже али ништа, разумеју језик наш - некада кад их осетим зовнем их они одма прођу кроз моје тело. (никада нисам продубљивао комуникацију јер мало се и бојим непознатог)

са друге стране душе су покушале да раздвоје мене и жену, причају свашта, раде свашта у мојим сновима...неке ритуале изнад мене и жене, прете, говоре... једном сам чак и видео да су покушали да задаве неко маче у реци али сам га ја спасао..мада неке душе сам виђао да су незаинтересоване за мене па само прођу близу тамо где спавам.

још једна интересантна ствар, коју сам сконтао:
што се више иде на север земаљске кугле, да се спава - више виђам демоне а мање душе,
што више се иде ка екватору са местом спавања више душе а мање демони у сновима.

друга интересантна ствар:
излажење из тела, осећај да ме неко носи док ја спавам на леђима.. све сам то доживео а виђам то у холивудским филмовима (старијим) - дакле они су комуницирали са тим ентитетима па су правили филмове по томе.

Poslednja izmena:
са друге стране душе су покушале да раздвоје мене и жену, причају свашта, раде свашта у мојим сновима...
Zasto nesto sto sanjas nazivas dusama?
једном сам чак и видео да су покушали да задаве неко маче у реци али сам га ја спасао..
lici na obican san
демоне (као мале кучиће) сам виђао поред себе или пар метара од мене док спавам (пробудим се у сну па их видим), понекад реже али ништа, разумеју језик наш - некада кад их осетим зовнем их они одма прођу кроз моје тело. (никада нисам продубљивао комуникацију јер мало се и бојим непознатог)
bojis se nepoznatog ali ih zovnes da dodju :) to su figure ili iz sna ili iz aure, pre ce biti iz sna, jer tokom nocnih mora kada se covek naglo probudi neko vreme jos nije svestan stvarnosti nego misli da se ono sto je sanjao stvarno desilo.
још једна интересантна ствар, коју сам сконтао:
што се више иде на север земаљске кугле, да се спава - више виђам демоне а мање душе,
што више се иде ка екватору са местом спавања више душе а мање демони у сновима.
dobro ali svuda te prate ista bica, sto znaci da su deo tvoje podsvesti a ne planete.
u svetu snova postoji neka vrsta memorije, jedni se nadovezuju na druge tj. kada sanjamo secamo se neceg slicnog sto smo sanjali davno a ne onoga sto se desilo u stvarnosti
opet me asocira na onaj strip
nikako da se setim koji
nije Dilan Dog :mrgreen:

Zasto nesto sto sanjas nazivas dusama?
зато што личе на људе, демони ми личе на животиње мале кућиће и патуљке
lici na obican san
ја обично не сањам те ствари.. иначе исти дух/душа која је радила свашта је покушала и то са мачетом (старија жена - чак сам је и јасно видео и мого би је нацртати)
bojis se nepoznatog ali ih zovnes da dodju
проверавао сам јесу ту (јеном) и били су ту...
dobro ali svuda te prate ista bica, sto znaci da su deo tvoje podsvesti a ne planete.
једном демона сам сањао док сам био на северу европе, када сам отишао са тог места никада га више нисам сањао,
у мојој кући у србији само једног виђам
ту жену са мачетом само на другом месту.. дубоко сам убећен да нису плод моје маште већ се налазе на дотичном месту
kada sanjamo secamo se neceg slicnog sto smo sanjali davno a ne onoga sto se desilo u stvarnosti
мој контање је: када сањамо онда посетимо неко место и тамо се нешто деси (наш сан) то што се деси остане записано на том месту.
када сањамо нешто друго везано за исто место, онда видимо и те догађаје (сне) који су били раније.
... оно што ми се дешавало јесте (на северу европе) да када боравим у једном делу шуме сетим се неких снова од пре 10 година (којих се не би ни у лудилу сетио икада!!)
и увек када сам у том делу шуме ја се сетим само неких снова - као да би био "тунел" то места које сам сањао
..
..
ради мој вишеслојни алуминијумски фарадејев кавез 100 на сат..! прави оргон који ми умногоме омогућава ово горе што пишем.
...морам направити једна од бакра! верујем да ће бити бољи ефекат :)

Poslednja izmena:
доживљавао сам и да ми нешто раде око главе - осећам да су били близу.. онда ја узмем и да их опалим песницом.. и у сну распиздим мој кавез изнутра песницом...;)

зато што личе на људе, демони личе на животиње
mozes da sanjas sta hoces to nije stvarnost.
мој контање је: када сањамо онда посетимо неко место и тамо се нешто деси (наш сан) то што се деси остане записано на том месту.
када сањамо нешто друго везано за исто место, онда видимо и те догађаје (сне) који су били раније.
ne... ne posecujemo mesto u toku sna, nego tu gde spavamo prostor je memorisao ono sto se desavalo u proslosti, mozda i snove koje su drugi sanjali i ta memorija prostora utice na nas san.
ne samo na san, na mnogim mestima gde su se desili dramaticni dogadjaji oni su ostavili fantomski otisak koji nazivamo duhovima

Postoje torzioni generatori koji ciste prostor od fantoma, a ja mislim da cisti i elektromagnetno zracenje (zato danas vise nigde nema duhova i demona osim u selima i sumama)
ради мој вишеслојни алуминијумски фарадејев кавез 100 на сат..! прави оргон који ми умногоме омогућава ово горе што пишем.
...морам направити једна од бакра! верујем да ће бити бољи ефекат
:)
da! covek samo u faradejevom kavezu ima normalnu auru, a kada je pojacana aura pojacani su (osim snova i podsvesti) i njeni realni nusproizvodi kao i sam taj deo prostora i sve sto je u njemu.

Poslednja izmena:
зато што личе на људе, демони ми личе на животиње мале кућиће и патуљке
доживљавао сам и да ми нешто раде око главе - осећам да су били близу.. онда ја узмем и да их опалим песницом.. и у сну распиздим мој кавез изнутра песницом...;)
Postoji nesto sto se zove podsveat...
Ako zaista mislis sve sta pises ovde,tebi je paranoja skoro pa primarna osobina.Plasis se wifi,vakcine,talasa,cega sve ne.
Znam,reci ces da se ne plasis,da samo obavestavas narod...blabla, ali ako ti zaista spavas u faradejevom kavezu da te zastiti od wifi,pokazuje da se ipak plasis,i to zestoko.A san je upravo to,oslikava nase duboke i podsvesne misli, osecanja...

pa jel ih opalis i da li pobegnu uplašeni

Ako zaista mislis sve sta pises ovde,tebi je paranoja skoro pa primarna osobina.
једном када сам видео неку душу/духа изнад мене (до тог момента су ме још могли убедити да је све плод моје маште)
одмах потом сам се пробудио а жена која је спавала поред мене у сну је понављала "о мој Боже..." - дакле и она је доживљавала истог духа!!! (у кавезу наравно)

Plasis se wifi,vakcine,talasa,cega sve ne.
и ово сам потврдио са женом.
има једно место где када прођем заболи ме глава (од вајфаја највероватније из дотичне куће),
пролазим туда са женом .. и она ми рече "јој нешто ме заболе глава".. рекох јој то ти је од вајфаја.. одемо мало напред па се вратимо до тог места и опет је мало заболи глава.. од тог момента ми и она верује. (мада је мислила да сам луд једно годину дана, "као шта булази овај")
зато увек говорим могу сваком да докажем да је вајфај штетан, да демони/душе постоје (не баш материјално али су ту)
ali ako ti zaista spavas u faradejevom kavezu da te zastiti od wifi,pokazuje da se ipak plasis
не бих рекао да се плашим, неко више ми делује да овај свет не иде у добром правцу. јер себи сам ноћ очистио а преко дана морам да трпим тај прљави етар који нико не конта да је загађен.
спавам у фарадејевом и свако јутро када из њега изађем наспавам и пун енергије мало ме заболи глава док се мозак не адаптира на електромагнетни смог који је већ свуда..
A san je upravo to,oslikava nase duboke i podsvesne misli, osecanja...
у школи сам учио давно давно управо то да је сан повезан са даном пре,

али толико моји снови нису повезани са оним што доживљавам да бих слободно рекао да је то неки други свет.

једино што ја видим као везу овог света и оног јесте:
-да храна много утиче на садржај снова (биљна, животињска, третирана хемијом...)
-да понекад сањам о ономе о чему сам размишљао пре сна.
-место где се спава је доста повезано са садржајем
-да фарадејев кавез (или козирево огледало или Wilhelm Reich machine) откључава неке "парапсихолошке" способности
da! covek samo u faradejevom kavezu ima normalnu auru, a kada je pojacana aura pojacani su (osim snova i podsvesti) i njeni realni nusproizvodi kao i sam taj deo prostora i sve sto je u njemu.
апсолутно подржавам.. чак мислим да затои спавам добро јер ми се аура (иначе магнетно поље мога тела) не деформише под утицајем разних одашиљача и електричних поља оближњих каблова...
Postoje torzioni generatori koji ciste prostor od fantoma, a ja mislim da cisti i elektromagnetno zracenje (zato danas vise nigde nema duhova i demona osim u selima i sumama)
и то сам приметио да демоне виђам само када спавам близу природе! а у густо насељеном месту не баш само душе/духове

Poslednja izmena:
и још шта сам приметио код тих снова јесте да,
вештачке ствари, пластична одећа, пластика у соби - доста умањују ове интересантне снове

и још шта сам приметио код тих снова јесте да,
вештачке ствари, пластична одећа, пластика у соби - доста умањују ове интересантне снове
da ali i dalje to sto sanjas nisu duhovi, odnosno nije nista.

inace postojala je neka tehnologija koja izaziva snove po zelji, ranije su je reklamirali ali nije usla u upotrebu kao ni VR kacige.
danas je verovatno koriste tajne sluzbe za ciljanu kontrolu uma https://epochtimes.today/victims-of...rol-technology-provide-testimonies-seek-help/

Poslednja izmena:
Најчешће објашњење природе духова дају окултисти. Кад човек умре, верују, његова душа, затворена астралном шкољком танке, нама невидљиве материје, оставља смртне остатке. Душа је још неко време у нашем свету, боравећи међу људима. Тада се ослобађа шкољке, постаје чисти дух и повлачи се у „веће висине“ (свемир, паралелни свет). А „одећа“ коју је „бацила“ душа и даље постоји у облику одређеног „зомбија“. Штавише, неки од њих могу да живе довољно дуго, хранећи се психо-енергијом људи. Прилично снажну психоенергију емитују медији на спиритистичким сеансама, захваљујући којима су ови „зомбији“ у стању да ступе у контакт са присутнима на сеансама. Штавише, људи узимају шкољке за стварне душе мртвих, док то нису душе, већ само њихове бледе сенке. Доказ томе су одговори ових сенки, које су готово увек варљиве и глупе. А духовницима долазе само да би профитирали од психоенергије. Немогуће је веровати предвиђањима празних шкољки лишених душе: они не знају ништа о будућности. Сенке које највише могу да саопште су неке информације о прошлости.
Британски окултиста Цхарлес Леадбеатер, који је живео почетком 20. века (његова књига Астрални авион објављена је у Русији 1909. године), тврдио је да су неки људи у стању да створе сопствене астралне колеге (то су у ствари духови). Ови астрални двојници и даље живе самосталним животом, „хранећи“ страх који људи испуштају када се појаве. Много пре Леадбеатра, мистичари древне Грчке и Индије говорили су о томе да је људски страх животворна сила духовa.
Чини се да ову стару претпоставку подржавају истраживања савремених научника који покушавају да објасне порекло духова.
Истраживач А. Давид-Неил у књизи „Мистичари и мађионичари Тибета“ говори о својим сусретима са астралним ентитетима, које су генерисале тибетанске ламе. Понекад, изузетно ретко, такве ентитете могу створити обични људи, али то се дешава несвесно, чешће у неким стресним ситуацијама.
Астрални колеге су прилично енергични, снажни духови, готово увек имају хуманоидни облик. Могуће је да наслеђују неке карактеристичне особине својих „родитеља“, само грубе и претеране. Кад су се појавили, духови почињу да показују знаке насиља, захтевају пажњу на себе, за шта показују апсолутно невероватне способности. Ове демонстрације имају само једну сврху: уплашити. Учеснике у полтергеистичким догађајима држите у сталном страху. Људски страх, који има потпуно материјалну основу, је оно што занима ова створења. Енергетска супстанца коју преплашени људи ослобађају за њих је витална. Бацају фрижидере, пале собе и тушеве, ломе цигле са зидова. Све ово захтева пуно енергије. Понекад, како би је извукли од људи, имају директан психички ефекат на њих. У тим случајевима, како је написао један истраживач, „они истискују страх из људи попут воде из сунђера“. Познати стручњак за аномалне појаве И. Винокуров у својој књизи „Хорор“ прича како је једном провео ноћ у стану покривеном полтергеистом. Осећај најјачег неразумног страха није га напуштао целу ноћ. У неком тренутку то је прерасло у такав панични ужас да се није могао ни померити, чак ни дисати.
Страх је потребан само за оне духове који живе релативно дуго. Већина духова се појављује само једном, такви духови, по правилу, не требају додатну енергију и сигурно је срести се са њима.
http://discover-pleasing.ru/energeticheskie-suschnosti-pitayuschiesya-strahom-604

Poslednja izmena:
Страх је потребан само за оне духове који живе релативно дуго. Већина духова се појављује само једном, такви духови, по правилу, не требају додатну енергију и сигурно је срести се са њима.
има нешто у томе.. ја сам увек на смрт преплашен када их виђам у сну
... сетих се да погледам филм дух из 1990 са деми мур.. имао је режисер итекако појма шта ради... пре 30година

spavas li ti uopste nocu ili sanjas duhove
covece ja bih flipnula da ne spavam a duhovi me posecuju
ili bih sa njima napravila dil..da me ne cimaju svake noci vec recimo 1 ili 2 x nedeljno

Nisam vidjao ali sam osetio razna prisustva ranije i dobra i loša do skoro kad sam imao priliku i da se uverim svojim očima, video sam neke duhove bilo je to kao u polusnu jako brzo kao neki pokušaj napada na mene koji nije uspeo. Kao da demonstrira sebe svoje postojanje i traži dozvolu da ga pustiš unutra, ali bio sam odbojan otresit kao da sam ga terao pogledom pa je odma i nestao.

Poslednja izmena:
spavas li ti uopste nocu ili sanjas duhove
covece ja bih flipnula da ne spavam a duhovi me posecuju
ili bih sa njima napravila dil..da me ne cimaju svake noci vec recimo 1 ili 2 x nedeljno
naravno da spavam... to mi se desava u snu, spavam mislim bolje od ostalih :)
nije to stalno - jednom u 3-4 nedelje
Nisam vidjao ali sam osetio razna prisustva ranije i dobra i loša do skoro kad sam imao priliku i da se uverim svojim očima, video sam neke duhove bilo je to kao u polusnu jako brzo kao neki pokušaj napada na mene koji nije uspeo. Kao da demonstrira sebe svoje postojanje i traži dozvolu da ga pustiš unutra, ali bio sam odbojan otresit kao da sam ga terao pogledom pa je odma i nestao.
otprilike tako... nekada ih samo osecam nekada ih vidim... mislim da se ljudi boje nepoznatog - to je i meni prirodna reakcia

Poslednja izmena:

Back