Ako zaista mislis sve sta pises ovde,tebi je paranoja skoro pa primarna osobina.
једном када сам видео неку душу/духа изнад мене (до тог момента су ме још могли убедити да је све плод моје маште)
одмах потом сам се пробудио а жена која је спавала поред мене у сну је понављала "о мој Боже..." - дакле и она је доживљавала истог духа!!! (у кавезу наравно)
Plasis se wifi,vakcine,talasa,cega sve ne.
и ово сам потврдио са женом.
има једно место где када прођем заболи ме глава (од вајфаја највероватније из дотичне куће),
пролазим туда са женом .. и она ми рече "јој нешто ме заболе глава".. рекох јој то ти је од вајфаја.. одемо мало напред па се вратимо до тог места и опет је мало заболи глава.. од тог момента ми и она верује. (мада је мислила да сам луд једно годину дана, "као шта булази овај")
зато увек говорим могу сваком да докажем да је вајфај штетан, да демони/душе постоје (не баш материјално али су ту)
ali ako ti zaista spavas u faradejevom kavezu da te zastiti od wifi,pokazuje da se ipak plasis
не бих рекао да се плашим, неко више ми делује да овај свет не иде у добром правцу. јер себи сам ноћ очистио а преко дана морам да трпим тај прљави етар који нико не конта да је загађен.
спавам у фарадејевом и свако јутро када из њега изађем наспавам и пун енергије мало ме заболи глава док се мозак не адаптира на електромагнетни смог који је већ свуда..
A san je upravo to,oslikava nase duboke i podsvesne misli, osecanja...
у школи сам учио давно давно управо то да је сан повезан са даном пре,
али толико моји снови нису повезани са оним што доживљавам да бих слободно рекао да је то неки други свет.
једино што ја видим као везу овог света и оног јесте:
-да храна много утиче на садржај снова (биљна, животињска, третирана хемијом...)
-да понекад сањам о ономе о чему сам размишљао пре сна.
-место где се спава је доста повезано са садржајем
-да фарадејев кавез (или козирево огледало или Wilhelm Reich machine) откључава неке "парапсихолошке" способности
da! covek samo u faradejevom kavezu ima normalnu auru, a kada je pojacana aura pojacani su (osim snova i podsvesti) i njeni realni nusproizvodi kao i sam taj deo prostora i sve sto je u njemu.
апсолутно подржавам.. чак мислим да затои спавам добро јер ми се аура (иначе магнетно поље мога тела) не деформише под утицајем разних одашиљача и електричних поља оближњих каблова...
Postoje torzioni generatori koji ciste prostor od fantoma, a ja mislim da cisti i elektromagnetno zracenje (zato danas vise nigde nema duhova i demona osim u selima i sumama)
и то сам приметио да демоне виђам само када спавам близу природе! а у густо насељеном месту не баш само душе/духове