Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kazu i da postoje duhovi zaštitnici,ciji je zadatak da nas vode kroz život tako što nas upucuju na dobro i odvraćaju od zla.
nesto u smislu svako ima svog andjela koji mu dolazi na rame
mislim da su komični, jer da su toliko moćni ne bi morali da se vrte oko izvora energije, i to prilično bednih izvora energije poput sijalica ili televizora, dakle paraziti bez sopstvene stabilne životne energije
da, trebalo bi na nas da se ugledaju, mi smo stabilna varijantakako se manifestovalo?i prisustvovala sam manifestacijama nadnaravnog, no:
Budući da unutrašnje bivstvo čoveka, koje ostaje u smrti neokrnjeno, zamišljamo kao egzistirajuće izvan vremena i prostora, onda bi se neko njegovo delovanje na nas živuće moglo dogoditi samo vrlo posredovano na našoj strani; tako da bi bilo teško doznati šta je od toga proizišlo upravo od preminuloga. Jer neko takvo delovanje ne samo da bi moralo najpre ući u forme opažanja subjekta koji ga opaža, i time se predstaviti kao prostorno, vremensko i prema zakonima kauzalnosti materijalno delujuće, nego bi moralo povrh toga stupiti još i u vezu njegovog pojmovnog mišljenja, jer on inače ne bi mogao znati što da sa time počne, a onaj koji mu se pojavljuje ne želi samo biti viđen, nego želi biti donekle pojmljen i u svojim namerama i njima odgovarajućim delovanjima. Prema tome trebao bi se taj prilagoditi i priključiti ograničenim gledištima i predrasudama subjekta.
Kakvu bi promenu moralo pretrpeti pretpostavljeno delovanje umrloga u nekom takvom prevođenju, takvom totalnom metašematizmu! Kako se može još pretpostaviti da pritom i tako zaobilazno dolazi do stvarnog dijaloga sa pitanjima i odgovorima, kako se o tome često izveštava?
Šopenhauer, Parerga i paralipmena, 1 "Essey on spirit seeing"
Malo pa malo gledamo u filmovima duhove u ljudskom obliku koji imaju odredjenu ulogu u filmu itd
pa pitam:
Verujete li da duhovi postoje?
Ako verujete da li verujete da ima dobrih i zlih duhova ?
Verujete li da postoje ljudi koji ih mogu videti ?
I na kraju, da li ste imali iskustva sa duhovima?
Primetila sam da pišeš kao da ti jedini imaš monopol na istinu i da si shvatio tajni patern ispod cele stvarnosti, pa ismevaš.da, trebalo bi na nas da se ugledaju, mi smo stabilna varijanta
kako se manifestovalo?
Pa to je jedno te isto. Jung sve entitete naziva autonomnim entitetima duha.Ali pre će biti da je to bio neki entitet iz mog nesvesnog nego stvarno duh.
Ilibrt ljudi zavrse faksove edukuju se putuju po svetu i na kraju postanu sekta miroljub petrovic, zali boze tolko knjiga i edukacije kad postanes neprejebiv sektas
хтео бих описати једну ситуацију:да - нисам имао неки утисак да су зли али сам имао да су супротно од нечега у мени
такође пар пута видео сам такође у полусну неком да неки човек седи на кревету док ја спавам...2x sam videla jasne ljudske prilike, koje su me gledale nekoliko sekundi i u par koraka nestale u tami
ja sam se probudila u sred noci, sasvim sam bila budna i bila sam svesna, mesecina je obasjavala jedan deo kreveta i deo sobe (to je bilo davno, u mom planinskom selu, spavali smo u brvnari), covek je sedeo na ivici mog kreveta, bluzu/kosulju je imao na sebi istu kao sto je tada moj tata imao, lice mu je i pored markantnih duzih brkova nekako izgledalo milo, i ruku je polako prinosio meni, kao da je hteo da me pomiluje po glavi, jako sam viknula, dozivala brata od strica koji je spavao na susednom krevetu, `covek` je ustao i zakoracio ka tamnom delu sobe....такође пар пута видео сам такође у полусну неком да неки човек седи на кревету док ја спавам...
Cijoj brvnari, tj. ko je ziveo/boravio u njoj pre vas?ja sam se probudila u sred noci, sasvim sam bila budna i bila sam svesna, mesecina je obasjavala jedan deo kreveta i deo sobe (to je bilo davno, u mom planinskom selu, spavali smo u brvnari),
Dobro je formulisao, a Vilhelm Rajh jos boljePa to je jedno te isto. Jung sve entitete naziva autonomnim entitetima duha.

Kako sanjala kad su mi nokti nakon toga bili isturpijani. Case closed.Prvo da odstranimo neke banalne pretpostavke - kako znate da niste sanjali, posto se svima nesto desilo u nekakvom polusnu...?
ја јесам се пробудио из сна - потпуно свестан, али затворених очију, пар пута сам осетио/знао да је биће код мојих ногу, чак сам чуо и неко као дисање, благо гроктање истог.Prvo da odstranimo neke banalne pretpostavke - kako znate da niste sanjali, posto se svima nesto desilo u nekakvom polusnu...?
Ipak, ovaj video pokazuje da je prevazisao i tu metodu radio-skrolovanja,