Duhovi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oduvek me je interesovalo sve u vezi duhova, volim filmove sa njima, price. Ne mogu da kazem da bas 100% verujem u njih ali mislim da nesto postoji, a i na osnovu nekih prica. Nisam imala iskustva sa njima i nadam se da necu, mislim da to ne bi prezivela.

има још једна ситуација где сам видео/осетио некога или нешто:
(причам оно што се десило у сну)

спавамо ја и жена и у пола ноћи ја имам сан како се кријем испод жене од нечега што је изнад нас у соби.
рецимо да би то могао дефинисати као неки дух или душа нечија.
крио сам се испод жене (која је спавала) али није била на кревету већ мало изнад. а ова душа је била око плафона.
бојао са се и тада сам се пробудио. жена спава и даље али је три пута рекла "о мој Боже" у сну.
она се није будила до јутра.
ујутру сам је питао да ли се сећа ичега да је говорила у сну.. каже, не.

мисим. ја би поверовао да је то био сан али када сам се пробудио усред ноћи жена је говорила нешто а везано за ситуацију.. дакле није моја машта.. већ нешто треће које смо доживели и ја и жена на различите начине али реаговали смо на нешто.

То је такође предвидјела Елена Роерицх. Написала је да психичка енергија снима слике на пластичној космичкој супстанци . Физички вакуум је она пластична космичка супстанца која стварно снима слике. На пример. Већ 2 сата седим у овој соби. Оне елементарне честице - протони, неутрони, електрони - од којих сам састављен, стварају комбиновано торзијско поље. И док седим, постоји поларизација вакуума. Устајем и одлазим, а ово поларизовано окружење ће остати. Психијатар ће рећи - остао је фантом. Животни век и „густина“ таквог фантома зависи од тога колико дуго сам овде. Пошто интензитет мог зрачења није велики, степен поларизације простора је такође незнатан. А да би се фантом могао добро фиксирати, потребно вам је дуго излагање или интензивнији извор . Свака особа има место на којем је чврсто везана - ово је кревет на којем спава. Неки имају радно место. Нису сви овде присутни током свог живота мењали ова места више пута. На таквим местима је веома тешко уништити такав фантом због спољних колебања.
https://infopedia.su/12xaf6f.html

Poslednja izmena:
Nisam video nikad pa ne mogu ništa sa sigurnošću da kažem, ali znam ljude koji su viđali. Nije to bilo ništa nalik horor filmovima, više kao neka priviđenja. Ne bih voleo da imam bilo kakva paranormalna iskustva i nikad mi nije padalo na pamet da prizivam duhove ili nešto slično.

Jedna meni bliska osoba je flertovala na svoju ruku sa nekim istočnjačkim džidžabidžama pa je posle imala problema. Danas je isrkeni pravoslavac, što joj je dosta pomoglo.

Када у соби неко ментално репродукује слику особе, каже А.Ф. Окхатрин, - настаје кластер микролептона [ кластер (енглески) угрушак, акумулација, концентрација] и уређај реагује на њега. Сваки пут непогрешиво потврди присуство таквог предмета на датом месту, тј. тачно тамо где је настало напором мисли.
Такав кластер, имитирајући слику одређене особе, способан је да се самостално креће, што такође бележе инструменти. Овај елемент независног понашања нехотично подсећа на ситуације са другим производом људске мисли и близанаца. Такви двојници, као што смо видели, крећу се, разговарају, изводе акције, могу бити обдарени импулсом свог независног бића. Ако микролептонски кластери то чине као да раде својом вољом, да ли то значи да су они попут близанаца обдарени одређеним импулсом сопственог постојања?
„Питали смо психичку жену“, каже Окхатрин, „да емитује неку врсту поља, дајући јој информације. Када је то учинила, уз помоћ фотоелектричног апарата, снимили смо шта се догађа. Фотографија је показала како се нешто попут облака одваја од околне ауре и почиње да се креће само од себе. Такве мисаоне форме на фотографијама изгледају или као угнеждене сфере или као „багелс“. Такве мисаоне форме, засићене одређеним расположењима и емоцијама, могу се укоријенити у људима и утјецати на њих. Због тога је хигијена мисли толико потребна.
Када сам се пре неколико година случајно нашао у Бугарској, од локалне видовњакиње Славке Севрукове чуо сам за такве „мисаоне форме“. Такве ентитете, лутајући свемиром, онa опажа и види у истој мери као што су физички предмети доступни погледу обичне особе. Споља, ове „мисаоне форме“, обдарене привидом свести и сопственог бића, подсећају, према њеним речима, на нека гротескна створења, полу-звери, полу-животиње.

https://theafterlife.ru/chelovek-porozhdennyj-siloj-mysli-mikroleptonnye-klastery/

Poslednja izmena:
e Nina, ne znam.
Aki verovatno pretpostavljam da si u pravu treba verovati u to.
I ako se vec pocinjes da bavis tim...
Kupis prvo tablu onu za prizivanje duhova.
Znas onu okruglu sa slovima? i jednom izbusenom plocom od drveta?
Nije skupo!
Mogu da ti nadjem ako hoces :) ?
to je opasno. možeš da stupiš u kontakt sa ko zna čime..misliš da pričaš sa svojom umrlom babom a u stvari se domunđavaš sa demonima i otvaraš im vrata ka sebi.Ideja je da demoni znaju sve o kome god hoćeš i to što ti umrla baba govori nešto što ste samo ti i ona znali znao je i demon. Duhovi verovatno postoje, kao i demoni.. Ali pokušavati da sa njima komuniciraš je opasno.

to je opasno. možeš da stupiš u kontakt sa ko zna čime..misliš da pričaš sa svojom umrlom babom a u stvari se domunđavaš sa demonima i otvaraš im vrata ka sebi.Ideja je da demoni znaju sve o kome god hoćeš i to što ti umrla baba govori nešto što ste samo ti i ona znali znao je i demon. Duhovi verovatno postoje, kao i demoni.. Ali pokušavati da sa njima komuniciraš je opasno.
a sta su to demoni?

a sta su to demoni?
nama uglavnom (osim u posebnim stanjima svesti) nevidljivi duhovni entiteti koji imaju neke moći koje ljudi nemaju. Ne bih ulazio u to da li su pali anđeli, da li su svi zli..., to su uverenja koja zavise od religije u koju neko veruje. Ali sam siguran da postoje. Nekad šapuću ljudima na uvo. Ljudi koji ih čuju ili misle da se radi o sopstvenim mislima ili dobiju dijagnozu da su šizofrenični jer navodno imaju auditivne halucinacije. Ima ljudi koji vode smislene razgovore sa demonima u svojim glavama.Neki to čine svojom voljom (oni koji prizivaju demone), nekima se demon nametne pričom, a neki misle kako je lepo voditi dijalog sam sa sobom.

nama uglavnom (osim u posebnim stanjima svesti) nevidljivi duhovni entiteti koji imaju neke moći koje ljudi nemaju. Ne bih ulazio u to da li su pali anđeli, da li su svi zli..., to su uverenja koja zavise od religije u koju neko veruje. Ali sam siguran da postoje. Nekad šapuću ljudima na uvo. Ljudi koji ih čuju ili misle da se radi o sopstvenim mislima ili dobiju dijagnozu da su šizofrenični jer navodno imaju auditivne halucinacije. Ima ljudi koji vode smislene razgovore sa demonima u svojim glavama.Neki to čine svojom voljom (oni koji prizivaju demone), nekima se demon nametne pričom, a neki misle kako je lepo voditi dijalog sam sa sobom.
Vidis da je gore objasnjeno kako i covek moze svojim razmisljanjem da stvori nesto slicno
Фотографија је показала како се нешто попут облака одваја од околне ауре и почиње да се креће само од себе. Такве мисаоне форме, засићене одређеним расположењима и емоцијама, могу се укоријенити у људима и утјецати на њих. Због тога је хигијена мисли толико потребна.
tako da pitanje je sta je pravi a sta lazni demon...
Споља, ове „мисаоне форме“, обдарене привидом свести и сопственог бића, подсећају, према њеним речима, на нека гротескна створења, полу-звери, полу-животиње.

„Мисаони облици“ зла, стекавши сопствено биће, остају на неки начин повезани са оним од кога су отишли. Очигледно, акумулирајући и растећи у својој маси, такве „мисаоне форме“ имају способност да утичу на свог творца. Овај негативни утицај, све више потчињавајући његове мисли и поступке, води га све даље и даље и све неопозиво у зону зла. Већ сам рекао да је у експериментима Окхатрина и Цхернетског, видовњак који је родио „мисаони облик“, а затим га напорима воље уништио. Да ли то значи да особа такође има моћ да се ослободи својих „мисаоних форми“ зла, везаних за њу, које за собом повлаче? Очигледно да.
Пошто су ове есенције заиста састављене од микролептонских поља, онда оне никако нису бестелесне. Испоставило се да сами напори који узрокују такве облике мишљења нису етерични. Према прорачунима професора Б.И. Искаков, људске мисли и осећања су прилично материјални. Њихова маса варира од 10 -39 до 10 -30 грама. Ови прорачуни су упоредиви са количинама које Окхатрин назива говорећи о маси микролептона.
Било би логично да такви „облици мишљења“; испуњавајући простор нашег света и обдарени неком врстом бића, поседују својство својствено свим живим бићима - да се привлаче и, као, „гнезде“ на одређеним местима. Ако се то догоди, онда би се негативне, зле „мисаоне форме“ требале окупљати на местима где се јављају све врсте негативних емоција, мржње, страха и патње. И, напротив, лагане „мисаоне форме“, а има их, гравитираће ка местима где владају нежност, радост и доброта.

Ne zavaravajte se mnogo jednostavno piše u bibliji sve dobri duhovi su sveci ili božiji andjeli a sve ostalo je zlo koje treba izbegavati a ne pratiti - prizivati i igrati se sa tim, pa zato se kaže ono ko traži djavola on ga i nadje tad je već kasno teško se to breme skida.

Ne zavaravajte se mnogo jednostavno piše u bibliji sve dobri duhovi su sveci ili božiji andjeli a sve ostalo je zlo koje treba izbegavati a ne pratiti - prizivati i igrati se sa tim, pa zato se kaže ono ko traži djavola on ga i nadje tad je već kasno teško se to breme skida.
u bibliji pise i da je zemlja ravna ploca ili bezoblicna stena stara 6000 godina, pa sta s tim?
ovde je pitanje da li duhovi padaju sa neba kao kemtrejlsi ili se sire od ljudi kao duvanski dim. ljudima je naravno lakse da okrive kemtrejlse, ali to je pogresan odgovor.

Poslednja izmena:
Pa šta da vam kažem istina je jedno a obmana i fantazija drugo protumači nauči uveri se svojim očima i osećajem a ne čekaš ovde čuda nevidjena da ti neko napiše , uglavnom su sva ta istinita natprirodna iskustva slična ista nema tu mnogo razlike podudaraju se.

Poslednja izmena:
religija je i teorija zavere sama po sebi
Koliko datira ta teorija zavere? Mnogo dugo traje ta zavera vidim. Razumem ovo za vakcine, aktuelno je, stoje ljudi iza svega. Ali religija stara 2000 godina, da su oni planirali neku teoriju zavere. Pa Hrišćanstvo je tek posle 2 veka proglašeno zvaničnom religijom u Rimskom carstvu. Spaljivali su stare hramove i uništavali statue kojima su se klanjali.

Naravno, Car Konstantin je to uradio da bi održao vlast, trebalo je ujediniti narod. Sumnjam da je bio vernik. Ali je proglasio da se prekine progon Hrišćana. Ako su Hrišćani 200 godina patili progon, kako su oni skovali zaveru? Zar ona nije trebala od početka da postoji?

Koliko datira ta teorija zavere? Mnogo dugo traje ta zavera vidim. Razumem ovo za vakcine, aktuelno je, stoje ljudi iza svega. Ali religija stara 2000 godina, da su oni planirali neku teoriju zavere. Pa Hrišćanstvo je tek posle 2 veka proglašeno zvaničnom religijom u Rimskom carstvu. Spaljivali su stare hramove i uništavali statue kojima su se klanjali.

Naravno, Car Konstantin je to uradio da bi održao vlast, trebalo je ujediniti narod. Sumnjam da je bio vernik. Ali je proglasio da se prekine progon Hrišćana. Ako su Hrišćani 200 godina patili progon, kako su oni skovali zaveru? Zar ona nije trebala od početka da postoji?
tu zaveru sprovodi neki lucifer koji je besmrtan, zato tako dugo traje.

on je uzeo pod svoje i hriscanske rezime u periodu posle rimskog carstva pa se progon hriscana (bogumila) i tada nastavio, a danas je sazrelo vreme za konacno cipovanje zigom zveri i kraj istorije, tako da resenja nema.

tu zaveru sprovodi neki lucifer koji je besmrtan, zato tako dugo traje.

on je uzeo pod svoje i hriscanske rezime u periodu posle rimskog carstva pa se progon hriscana (bogumila) i tada nastavio, a danas je sazrelo vreme za konacno cipovanje zigom zveri i kraj istorije, tako da resenja nema.
Resenie je biti dobar covek. Za to ti ne treba ni zavera. Srecan je dobar covek. Los nije.

ova izjava mora da ostane zabelezena kao unikat u istoriji foruma :eek:
по мени је демон више животиња а дух више човек
.. само да напоменем.. виђао сам и једне и друге али још са демонима нисам имао лоша искуства али богами са нечијим душама јесам..
не знам што црква не изађе са неким објашњењем,
већ сви говоре како демони не ваљају??
mozes li da opises i objasnis?

Back