Dugo xebanje i izdržljivost - pitanje za oba pola

Ćao svima, novi sam na forumima, vidim da ima dosta interesantnih tema i ovom prilikom bih hteo da vas pitam za mišljenje. Da li je normalno ako neko može dugo da xebe, recimo 3-4 sata i da kontroliše ejakulaciju, da je odlaže i da svrši kad želi. Iskreno, radi se o meni, nisam bio sa puno devojaka, svega sa nekoliko i sve su bile izuzetno zadovoljne, ali su me dve pitale na čemu sam, da li uzimam neko sredstvo da bih mogao duže da xebem. Ja iznenadjen njihovim pitanjem kažem "ne, zašto" i one mi kažu da do sada nisu srele tipa koji može tako dugo. One se čudile kako mogu dugo, a ja se čudio njihovom čudjenju. Pa se pitam da li je to što ja mogu dugo normalna stvar, ili nešto nije u redu ? Hvala unapred na odgovorima.

da sam ja ovo napisao niko mi ne bi verovao :lol:

i ovaj moj ima momente kad **** po 3 sata
a nekada se unormali pa imamo lep sex, vise puta za noc i krace
sto meni odgovara
sto neko rekao
oteknem posle ta 3 sata i nije mi dobro
rasrafi me totalno
bolje skrati malo to delanje :D
ili ako nemozes a ti onda pravi neke male pauzice u kojima cete da se oralno zadovoljavate, mazite i sta vec
samo da ne guras kitu u nju
malo da dodje sebi i ona i ti

Ma posle par piva može koliko oćeš... Totalno ubije osećaj, bukvalno može dok se ne umoriš. Tako je kombinacija dok sam bio redovni posetilac teretane i kafane bila ubitačna za lepši pol. Sad sam malo oladio pritisnut drugim obavezama, ali ne zadugo
evilgrin0046.gif

Ma deca Sojka pojma nemaju o tome....

Bio sam ja na puno mesta gde parovi udju u sobu i izadju vec nakom 15 min.....

A u to vreme je uracunato i razgovor i skidanje i predigra i cin i placanje ....

Pa onda ti izracunaj koliko to dugo traje....
:hahaha:

Dize li se ljigavim matorcima koji su presli pet banki bez vijagre? I jos isfrustrirani komunisti, ajme. Sumnjam nesto.

Ćao svima, novi sam na forumima, vidim da ima dosta interesantnih tema i ovom prilikom bih hteo da vas pitam za mišljenje. Da li je normalno ako neko može dugo da xebe, recimo 3-4 sata i da kontroliše ejakulaciju, da je odlaže i da svrši kad želi. Iskreno, radi se o meni, nisam bio sa puno devojaka, svega sa nekoliko i sve su bile izuzetno zadovoljne, ali su me dve pitale na čemu sam, da li uzimam neko sredstvo da bih mogao duže da xebem. Ja iznenadjen njihovim pitanjem kažem "ne, zašto" i one mi kažu da do sada nisu srele tipa koji može tako dugo. One se čudile kako mogu dugo, a ja se čudio njihovom čudjenju. Pa se pitam da li je to što ja mogu dugo normalna stvar, ili nešto nije u redu ? Hvala unapred na odgovorima.

Nije to lose :manikir:
Ponekad je to super i svaka ti cast :super:
Ponekad ne valja :ljutko: mozda bolje trke na kratke staze nego maraton, to zna da smori :lol:
posle trke nisi ni za sta danima :roll:

lepo sto ti mozes al ja bi te da me deljas 4 sata bez prestanka sutnula u jaja...si ti normalan :eek: ...jadne te zemske....znas li bre ti kako boli piccka posle dugog deljanja....nemas pojma zato i deljas.... skrati ga (ne kitu:lol:)

ps: to sto radis ne valja ni malo za prostatu...ozbiljno ti kazem....mlad si i lud razumljivo al pitace te starost de ti je bila pamet...zaebi

Ne deljem ih ja 4 sata bez prestanka, odmore se one nekoliko puta u toku tih 3-4 sata i lepo im je, traže da se vidimo ponovo, nije u pitanju samo sirov sex, ima tu i predigre, nežnosti, ali i dobrog i žestokog seksa, dakle naizmenično jedno pa drugo, ima svega, malo nežno pa malo žestoko, nekada devojka vodi celu stvar a nekada ja, ili se spontano smenjujemo u toku seksa u tome ko vodi i ko želi šta i kako. Mislim, kada mi devojka dok je xebem kaže da stanem jer mora da se odmori, ja stanem i dok se ona odmara ljubim je i mazim, masiram, njoj je lepo, uživa, pa kada se odmori nastavimo dalje. Lepo je i meni sve to. Pre neki dan sam imao ejakulaciju posle svega pola sata sex-a i baš sam bio srećan što sam uspeo da ejakuliram posle tako kratkog vremena. Naravno, nastavili smo još sat i po, dva, bilo je super. Mene je samo interesovalo da li možda kod mene postoji neki fiziološki problem imajući u vidu da mogu da imam sex nekoliko sati sa pauzama, a da kontrolišem ejakulaciju, jer sam čuo od tih devojaka, a evo i pročitao na forumima da nije baš česta pojava, pa sam se zato pitao da li je to normalno.
Moram da pogledam na googl-u to u vezi sa prostatom, da vidm li to stvarno može dugoročno da bude loše za prostatu.

Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da to da li je dobro ili ne valja zavisi od raspoloženja. Kada se seksamo 3-4 sata, naravno imamo pauze, odmorimo se malo, devojka koju sexam kaže kada želi da se odmori a ja volim da je mazim i ljubim i da je masiram dok se odmara na krevetu, da uživa, pa kad se odmori, mi opet... :-) Malo nežno, pa malo žešće, i tako naizmeničnoI bude baš lepo. Tako da zapravo to nije sexanje od 3-4 sata neprekidno, to bi bilo zaista mnogo za bilo koga, već sa lepom predigrom na početku i pauzama izmedju. Pretpostavljam da si na to mislila kada si rekla "ponekad trke na kratke staze" umesto maratona. :-)

brate ribe su ti ruzne a prokrvljenost dobra. probaj sa nekom bombom i sati ce ti se pretvoriti u minute :P

Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da to da li je dobro ili ne valja zavisi od raspoloženja. Kada se seksamo 3-4 sata, naravno imamo pauze, odmorimo se malo, devojka koju sexam kaže kada želi da se odmori a ja volim da je mazim i ljubim i da je masiram dok se odmara na krevetu, da uživa, pa kad se odmori, mi opet... :-) Malo nežno, pa malo žešće, i tako naizmeničnoI bude baš lepo. Tako da zapravo to nije sexanje od 3-4 sata neprekidno, to bi bilo zaista mnogo za bilo koga, već sa lepom predigrom na početku i pauzama izmedju. Pretpostavljam da si na to mislila kada si rekla "ponekad trke na kratke staze" umesto maratona. :-)

Upravo sam na to mislila :lol:
Neprekidno je zamorno i nije bas pre:roll: lepo ali ako je cesce a traje krace idealno je :super:
Samo mi malo cudno kad ti kaze da hoce da se odmori :lol: nije to kopanje :eek:
Ipak ima nesto i u tehnici vis' kad je mnogo dobro ne treba ti puno :aha:

Back