aaaaaaaa
zmaje care
) )
zmaje care
) )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ćao svima, novi sam na forumima, vidim da ima dosta interesantnih tema i ovom prilikom bih hteo da vas pitam za mišljenje. Da li je normalno ako neko može dugo da xebe, recimo 3-4 sata i da kontroliše ejakulaciju, da je odlaže i da svrši kad želi. Iskreno, radi se o meni, nisam bio sa puno devojaka, svega sa nekoliko i sve su bile izuzetno zadovoljne, ali su me dve pitale na čemu sam, da li uzimam neko sredstvo da bih mogao duže da xebem. Ja iznenadjen njihovim pitanjem kažem "ne, zašto" i one mi kažu da do sada nisu srele tipa koji može tako dugo. One se čudile kako mogu dugo, a ja se čudio njihovom čudjenju. Pa se pitam da li je to što ja mogu dugo normalna stvar, ili nešto nije u redu ? Hvala unapred na odgovorima.

Sad da dolazim,tacno bih znao sta da radim![]()

Ma posle par piva može koliko oćeš... Totalno ubije osećaj, bukvalno može dok se ne umoriš. Tako je kombinacija dok sam bio redovni posetilac teretane i kafane bila ubitačna za lepši pol. Sad sam malo oladio pritisnut drugim obavezama, ali ne zadugo![]()

Ne volim duga pilanja po pizdi ..
Više volim vecu brojku u istom vremenskom razdoblju ...
Ne volim duga pilanja po pizdi ..
Više volim vecu brojku u istom vremenskom razdoblju ...

Hm... Čuje se ponekad nešto pametno od ovih urmašica ovde. Kažeš bolje 3x15 nego 1x45??? Imaću to u vidu....![]()

smoooor. treba te oterati posle 20 minuta, eventualno 30.![]()

Ma deca Sojka pojma nemaju o tome....
Bio sam ja na puno mesta gde parovi udju u sobu i izadju vec nakom 15 min.....
A u to vreme je uracunato i razgovor i skidanje i predigra i cin i placanje ....
Pa onda ti izracunaj koliko to dugo traje....![]()
mozda im se dize na tita?

Ćao svima, novi sam na forumima, vidim da ima dosta interesantnih tema i ovom prilikom bih hteo da vas pitam za mišljenje. Da li je normalno ako neko može dugo da xebe, recimo 3-4 sata i da kontroliše ejakulaciju, da je odlaže i da svrši kad želi. Iskreno, radi se o meni, nisam bio sa puno devojaka, svega sa nekoliko i sve su bile izuzetno zadovoljne, ali su me dve pitale na čemu sam, da li uzimam neko sredstvo da bih mogao duže da xebem. Ja iznenadjen njihovim pitanjem kažem "ne, zašto" i one mi kažu da do sada nisu srele tipa koji može tako dugo. One se čudile kako mogu dugo, a ja se čudio njihovom čudjenju. Pa se pitam da li je to što ja mogu dugo normalna stvar, ili nešto nije u redu ? Hvala unapred na odgovorima.

mozda bolje trke na kratke staze nego maraton, to zna da smori
lepo sto ti mozes al ja bi te da me deljas 4 sata bez prestanka sutnula u jaja...si ti normalan...jadne te zemske....znas li bre ti kako boli piccka posle dugog deljanja....nemas pojma zato i deljas.... skrati ga (ne kitu
)
ps: to sto radis ne valja ni malo za prostatu...ozbiljno ti kazem....mlad si i lud razumljivo al pitace te starost de ti je bila pamet...zaebi

Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da to da li je dobro ili ne valja zavisi od raspoloženja. Kada se seksamo 3-4 sata, naravno imamo pauze, odmorimo se malo, devojka koju sexam kaže kada želi da se odmori a ja volim da je mazim i ljubim i da je masiram dok se odmara na krevetu, da uživa, pa kad se odmori, mi opet... :-) Malo nežno, pa malo žešće, i tako naizmeničnoI bude baš lepo. Tako da zapravo to nije sexanje od 3-4 sata neprekidno, to bi bilo zaista mnogo za bilo koga, već sa lepom predigrom na početku i pauzama izmedju. Pretpostavljam da si na to mislila kada si rekla "ponekad trke na kratke staze" umesto maratona. :-)

nije to kopanje