Dugo nisam rasplela kosu na tudjem jastuku...

sta vam je koj k***c s tom Katchom, ne znam zenu i ne interesuje me savrseno? ja pisem sta hocu, gde hocu, kad hocu i pisala sam to gore na konto uvodnog jer je postavljena Gocina pesma.
to ti sto si se primio na Katchu pa ti je centar sveta.... :)))
zauzdaj hormone Leone :)))

prvo ne vidim koja je pesma na poslu je blokiran youtube, ok moja greska.
drug neko vece ti bilo dosadno pa si bas nju zezala ti zensko ona zensko pa mi upalo u oci
tako zezaju samo nemastoviti muskarci druge zense ;)
trece neme veze dal sam se ili nisam primio obajsnjenje je pd prvo i drugo :)
kad bih mogo, zauzdaj mi ih ti :lol:

jbt ona da ima smisla za humor prihvatila bi salu, nego nebitno to.. drugo je to sto se nakotilo ovde previse ljudi bez smisla za humor :aha:
fali mi lajterka :aha:
ajd, idi pozabavi se svojim hormonima, nisam ti ovde ja odgovorna za iste. mozda budem jednog dana, al' to tad ne bi bio uzitak za tebe, nikako. :cmok2:

ne znam, sad dal je ona prihvatila i kako al moras priznati ima i onih koji misle da je to svakom prihvatljiv humor kao sto i mene redovno lupaju po uzima da nije smesno nije zabavno a ja se samo salim...

ko je sad pa to

moram priznati da nisam siguran dal ces baba tad biti ili mislis na neke fazone SM :lol:

e pa sad.. gde ti je sportski duh? ja rekoh da bih mogla da se poigram s tvojim hormonima, samo da odaberem pravu specijalizaciju..
no rekoh i da to ne bi bilo ni izbliza tako romanticno kako si ti prvobitno mislio da bi bilo :))
bolje sam da se igras kao sto sam i preporucila odmah :D

znam osetio sam odmah, inace imam dobar njuh za to ko je romantican i dal moze da mi bude dobro ili je proesek :)

i za to ljigavac vudi alen je reko, najlepse je sam sa sobom barem znas na cemu si :lol:

hvala na iskrenosti i sto si mi dala jasne signale da prepoznam dal si ili nisi laf :lol:

Back