Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
a to..pa dobro
- - - - - - - - - -
a nekim mestima ne vredi uprnost![]()
mestima? mi pricamo jos o beate use njenim proizvodima i mestima gde se mecu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to..pa dobro
- - - - - - - - - -
a nekim mestima ne vredi uprnost![]()
sta vam je koj k***c s tom Katchom, ne znam zenu i ne interesuje me savrseno? ja pisem sta hocu, gde hocu, kad hocu i pisala sam to gore na konto uvodnog jer je postavljena Gocina pesma.
to ti sto si se primio na Katchu pa ti je centar sveta....))
zauzdaj hormone Leone))
jbt ona da ima smisla za humor prihvatila bi salu, nego nebitno to.. drugo je to sto se nakotilo ovde previse ljudi bez smisla za humor
fali mi lajterka
ajd, idi pozabavi se svojim hormonima, nisam ti ovde ja odgovorna za iste. mozda budem jednog dana, al' to tad ne bi bio uzitak za tebe, nikako.![]()
S&M se podrazumeva, imam ja sve sto nam treba))
za sadistu se skolujem, jasta!
e pa sad.. gde ti je sportski duh? ja rekoh da bih mogla da se poigram s tvojim hormonima, samo da odaberem pravu specijalizaciju..
no rekoh i da to ne bi bilo ni izbliza tako romanticno kako si ti prvobitno mislio da bi bilo)
bolje sam da se igras kao sto sam i preporucila odmah![]()
Ti zapali neku svecu u sobi zbog romantike![]()
e pa sad.. gde ti je sportski duh? ja rekoh da bih mogla da se poigram s tvojim hormonima, samo da odaberem pravu specijalizaciju..
no rekoh i da to ne bi bilo ni izbliza tako romanticno kako si ti prvobitno mislio da bi bilo)
bolje sam da se igras kao sto sam i preporucila odmah![]()
sta vam je koj k***c s tom Katchom, ne znam zenu i ne interesuje me savrseno? ja pisem sta hocu, gde hocu, kad hocu i pisala sam to gore na konto uvodnog jer je postavljena Gocina pesma.
to ti sto si se primio na Katchu pa ti je centar sveta....))
zauzdaj hormone Leone))
pa nije, to sam i ja rekla![]()
Halloooo..ovde Katcha nije tema
![]()
vidi al mis uskace u ledja
od kud znas ti sta je meni tema?
Ne znam sta ti je tema ali znam da ja nisam
- - - - - - - - - -