DSS I SRS ODBILE PATRIOTSKI BLOK SA DVERIMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam na nspm-u komentare na vesti o dss i neverovatno je sta tamo pisu dverjani, sad i oni tamo imaju botove kao sns sekta.
Inace na tom sajtu dverjani pljuju dss gore i sa vecom mrznjom nego sto to rade kad je u pitanju sns, sps ili ldp cime pokazuju da im je vise stalo do stranke nego do drzave. Kad citate sve to, deluju tacnno navodi ovih sto tvrde da im je cilj i zadatak da oteraju dss ispod cenzusa i razore bilo koju patriotsku opciju po cenu da ni oni sami ne predju cenzus. Prvo sam mislio da je u pitanju par osoba i da to nije stav vecine ali tamo ima preko 100 komentara pljuvacine po tekstu, koji inace najcesce nemaju veze sa zdravim razumom, podsecaju na b92 i blic kuhinju.
Jednom recju sramota

Citam na nspm-u komentare na vesti o dss i neverovatno je sta tamo pisu dverjani, sad i oni tamo imaju botove kao sns sekta.
Inace na tom sajtu dverjani pljuju dss gore i sa vecom mrznjom nego sto to rade kad je u pitanju sns, sps ili ldp cime pokazuju da im je vise stalo do stranke nego do drzave. Kad citate sve to, deluju tacnno navodi ovih sto tvrde da im je cilj i zadatak da oteraju dss ispod cenzusa i razore bilo koju patriotsku opciju po cenu da ni oni sami ne predju cenzus. Prvo sam mislio da je u pitanju par osoba i da to nije stav vecine ali tamo ima preko 100 komentara pljuvacine po tekstu, koji inace najcesce nemaju veze sa zdravim razumom, podsecaju na b92 i blic kuhinju.
Jednom recju sramota

1. Nema dileme da je izmedju DSS-a i Dveri stvoren veliki rivalitet ali to je normalno, shodno tome da imaju slicno biracko telo.
2. Kritike Dveri ce svakako smanjiti rejting DSS-a i to svakako nije nacionalno odgovorno ali, da li je bilo nacionalno odgovorno raskinuti koaliciju sa Dverima koje ne mogu same da predju cenzus? Zar se u raskidanju koalicije DSS nije vodio unutarstranackim stavovima da mu ne odgovara da Dveri prevede preko cenzusa, pa da posle sa njima deli glasacko telo?
3. Uostalom, raskid koalicije sa Dverima je mozda bio uslov za koaliciju na Vozdovcu i mogucu koaliciju u Beogradu.

Jednom recju sramota
Па, то може било ко да пише, може неко ко се лажно представља као дверјанин, не треба наседати на те коментаре.:)
Валидан је само званичан став неке организације.

Што се мене тиче: нећу изаћи на изборе ако се не направи јак патриотски блок (то сам и гласао у анкети) јер је бесмислено да нарцисима дајем глас.

Inace na tom sajtu dverjani pljuju dss gore i sa vecom mrznjom nego sto to rade kad je u pitanju sns, sps ili ldp cime pokazuju da im je vise stalo do stranke nego do drzave. Kad citate sve to, deluju tacnno navodi ovih sto tvrde da im je cilj i zadatak da oteraju dss ispod cenzusa i razore bilo koju patriotsku opciju po cenu da ni oni sami ne predju cenzus. Prvo sam mislio da je u pitanju par osoba i da to nije stav vecine ali tamo ima preko 100 komentara pljuvacine po tekstu, koji inace najcesce nemaju veze sa zdravim razumom, podsecaju na b92 i blic kuhinju.Jednom recju sramota

Ne citam NSPM pa nisam video te komentare ali ti verujem da je tako. Ali, to je normalna reakcija ljudi koji su ocekivali nesto drugo. Ja sam veliki protivnik takvih reakcija iz prostog razloga sto smatram da su ovoj drzavi problem SNS i SPS a ne DSS i SRS. Ali, ko moze sa sigurnoscu znati ko su ti ljudi koji se tako predstavljaju? Meni su merodavniji komentari na fb gde postoje ljudi sa punim imenima. Ima i tamo negativnih reakcija i razmene misljenja ali ne i toliko pljuvacine.
Bole, moj delijo, ne donosi ni ti zakljucke za osnovu takvih stvracica. Misli svojom glavom a ne glavom teorije zavere koju mozda neko namerno podmece.

Shodno tome da glasam za Dveri, verujem da imam pravo i da budem kritican.

Naravno da Dveri nisu fundamentalisti ali, tvoja definicija "teokratije" je veoma blizu nacina na koji su organizovane Dveri. Staresinstvo ima ista ovlascenja koja u "tetokratiji" imaju verske vodje. Ili kako sam kazes sistem u kome su "verske vodje na celu drzave, i gde oni donose zakone, vode unutrasnju i spoljnu politiku". Ono sto nisu pomenuo a verovatno se uklapa u tetokratiju jeste to da verske vodje smeju da budu samo muskarci, dakle da samo oni mogu da ucestvuju u donosenju najvaznijih odluka.
Основна "идеја" двераца је потпуно јединство цркве и државе, како је било у раном средњем веку у Византији, а у српском средњевековљу задржало се дуже него што је требало па из тог разлога нема српске ренесансе јер је племство живело по строго верским правилима. Тако да нема српског ренесансног песништва, слика, и уопште ренесансне српске уметности.
То је било тада.
А данас у дверачкој варијанти то је траги-комедија која се може назвати свакојако. Предлог са моје стране за изборни слоган двераца : "Средњи век је наше боље сутра!"

Poslednja izmena:
Основна "идеја" двераца је поптуно јединство цркве и државе, као је било у српском средњевековљу, а задржало се дуже него што је требало па из тога нема српске ренесансе јер је племство живело по строго верским правилима. Тако да нема на пример српског ренесансног песништва, слика, и уопште ренесенасне уметности.
То је било тада.
А данас у дверачкој варијанти то је траги-комедија која се може назвати свакојако. Предлог са моје стране за изборни слоган двераца : "Средњи век је наше боље сутра!"

а ти си као неки ПР или се трудиш да то будеш
бтв боље би ти било да :mazipsa:

Основна "идеја" двераца је потпуно јединство цркве и државе, како је било у раном средњем веку у Византији, а у српском средњевековљу задржало се дуже него што је требало па из тог разлога нема српске ренесансе јер је племство живело по строго верским правилима. Тако да нема српског ренесансног песништва, слика, и уопште ренесансне српске уметности.То је било тада.

:hahaha: Jel' ti spavas ponekad ili imas neki program koji po automatizmu ubacuje tvoj komentar.

:hahaha: Jel' ti spavas ponekad ili imas neki program koji po automatizmu ubacuje tvoj komentar.

Спавам одлично, за разлику од тебе.
Је ли, шта кажеш на најављену (не још потврђену) предизборну коалицију СРС-"Образ"?
То би био маестралан потез Вјерице Радете и њеног тима!
Прво, сада дверски повереници у СРС морају да ћуте јер су (изгледа) добили коалицију - премда су они желели колаицију са дверцима, а из разлога који сам више пута навео на овој теми.
Друго, "Образ" је изузетно мала фашистичка група, која нити може нити има намеру да уништи СРС као што је то циљ дверцима.
Треће, као такав, "Образ" сам не може освојити више од пар стотина гласова; међутим, у коалицији са странком која има националистички бренд већ 23 године, са страначком инфраструктуром, "Образ" може бити један солидан бунарчић гласова, нарочито хулигана са стадиона, и то може да допринесе Српској радикалној странци да пређе цензус, а да дверце остави испод цензуса - што би било сјајно!

http://www.pravda.rs/2014/02/04/saznajemo-radikali-idu-sa-obrazom-na-izbore/

Poslednja izmena:
Спавам одлично, за разлику од тебе.
Је ли, шта кажеш на најављену (не још потврђену) предизборну коалицију СРС-"Образ"?То би био маестралан потез Вјерице Радете и њеног тима!
Прво, сада дверски повереници у СРС морају да ћуте јер су (изгледа) добили коалицију - премда су они желели колаицију са дверцима, а из разлога који сам више пута навео на овој теми.
Друго, "Образ" је изузетно мала фашистичка група, која нити може нити има намеру да уништи СРС као што је то циљ дверцима.
]

Drago mi je zbog koalicije SRS i Obraza (najiskrenije!) a zao mi je tih "dverskih poverenika u SRS" sto "moraju da cute". ( :hahaha: )
Radi sluzba, svaka cast! Eno i Kurir proradio za Dveri. ;)

1. Nema dileme da je izmedju DSS-a i Dveri stvoren veliki rivalitet ali to je normalno, shodno tome da imaju slicno biracko telo.
2. Kritike Dveri ce svakako smanjiti rejting DSS-a i to svakako nije nacionalno odgovorno ali, da li je bilo nacionalno odgovorno raskinuti koaliciju sa Dverima koje ne mogu same da predju cenzus? Zar se u raskidanju koalicije DSS nije vodio unutarstranackim stavovima da mu ne odgovara da Dveri prevede preko cenzusa, pa da posle sa njima deli glasacko telo?
3. Uostalom, raskid koalicije sa Dverima je mozda bio uslov za koaliciju na Vozdovcu i mogucu koaliciju u Beogradu.

Nije stvoren rivalitet zbog odbijanja koalicije nego se on sada vestacki stvara a to ne treba ni jednima ni drugima.
Dveri same u parlamentu ne znace nista, kao sto ni dss sam ne znaci nista ali obe stranke sa oko 50 poslanika je vec nesto drugo.
Drugo 90% onih koji sada glasaju za dss nikad ne bi glasalo za dveri, u to sam licno imao prilike da se uverim. Dakle mozda cak vise sebi stetite takvim potezima nego njima, eventualnoj patriotskoj brani u skupstini sigurno.

Ne citam NSPM pa nisam video te komentare ali ti verujem da je tako. Ali, to je normalna reakcija ljudi koji su ocekivali nesto drugo. Ja sam veliki protivnik takvih reakcija iz prostog razloga sto smatram da su ovoj drzavi problem SNS i SPS a ne DSS i SRS. Ali, ko moze sa sigurnoscu znati ko su ti ljudi koji se tako predstavljaju? Meni su merodavniji komentari na fb gde postoje ljudi sa punim imenima. Ima i tamo negativnih reakcija i razmene misljenja ali ne i toliko pljuvacine.
Bole, moj delijo, ne donosi ni ti zakljucke za osnovu takvih stvracica. Misli svojom glavom a ne glavom teorije zavere koju mozda neko namerno podmece.

problem je sto to orkestrirano pljuvanje i botovi retko dolazi od pojedinaca vec je u pitanju organizovan nastup stranke ili njenih najagilnijih aktivista koji opet dobijaju takve instrukcije od stranke.
i sto se time stvara konfuzija i losa slika patriotskog i antieu dela javnosti.
tebi svaka cast, kad bi vecina tako nastupala ne bih gubio nadu u patriotski blok bilo koje vrste

Nije stvoren rivalitet zbog odbijanja koalicije nego se on sada vestacki stvara a to ne treba ni jednima ni drugima.
Dveri same u parlamentu ne znace nista, kao sto ni dss sam ne znaci nista ali obe stranke sa oko 50 poslanika je vec nesto drugo.
Drugo 90% onih koji sada glasaju za dss nikad ne bi glasalo za dveri, u to sam licno imao prilike da se uverim. Dakle mozda cak vise sebi stetite takvim potezima nego njima, eventualnoj patriotskoj brani u skupstini sigurno.
:ok:

problem je sto to orkestrirano pljuvanje i botovi retko dolazi od pojedinaca vec je u pitanju organizovan nastup stranke ili njenih najagilnijih aktivista koji opet dobijaju takve instrukcije od stranke.
tebi svaka cast, kad bi vecina tako nastupala ne bih gubio nadu u patriotski blok bilo koje vrste

Hvala, delijo! Mi delije mislimo samo na Srbiju i zato smo delije. Necemo dozvoliti da nas razni "grobari" prevedu zedne preko vode! ;)

Poslednja izmena:
Да човече... СРС и "Образ" заједно нису испод 50% + 1 глас, а дверци који нас једини могу заштитити од фашизма остаће испод цензуса пардон биће покрадени :sad2:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=05&nav_category=11&nav_id=808537

Како ти лупеташ то је јадно. Јесу ли сви комунисти глупи као ти?

Drago mi je zbog koalicije SRS i Obraza (najiskrenije!) a zao mi je tih "dverskih poverenika u SRS" sto "moraju da cute". ( :hahaha: )
Radi sluzba, svaka cast! Eno i Kurir proradio za Dveri. ;)

И мени такође...

А на ово ,,дверски повереницу" у СРС могу само грохотом да се насмејем, што би реко Воја Шешељ...

Taj nastup nije organizovan.
Ljudi su iskreno frustrirani nastupom DSS-a.

Shodno tome da glasam za Dveri, verujem da imam pravo i da budem kritican.

Naravno da Dveri nisu fundamentalisti ali, tvoja definicija "teokratije" je veoma blizu nacina na koji su organizovane Dveri. Staresinstvo ima ista ovlascenja koja u "tetokratiji" imaju verske vodje. Ili kako sam kazes sistem u kome su "verske vodje na celu drzave, i gde oni donose zakone, vode unutrasnju i spoljnu politiku". Ono sto nisu pomenuo a verovatno se uklapa u tetokratiju jeste to da verske vodje smeju da budu samo muskarci, dakle da samo oni mogu da ucestvuju u donosenju najvaznijih odluka.

Стварно нисам приметио то шшто си ти приметио код Двери.

А на основу чега тврдиш да Старешинство има овлашћења каква имају верске вође у теократијама?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back