- Poruka
- 7.474
Hvala kolega!
Mozda Dveri opet nece preci cenzus, mozda ce opet to koristiti EU talibanima ali ja ne vidim drugi nacin da pokusamo da zaustavimo ovo odsrbljivanje koje se odvija od doaska Vucica astronomskom brzinom. On nam cak obecava da ce traziti pomoc Hrvatske da stvori "Novu Srbiju". Kakvu novu Srbiju mogu da stvore Hrvati najbolje su na svojim zivotima osetili moji silni preci.
Ako nista drugo, makar cu u kampanji moci cuti da postoje i ljudi koji misle suprotno od Vucica (i svih ostalih proEU).
Nemam sta da izgubim a mozemo mnogo da dobijemo. Ako predju cenzus (a podsecam da su na prvim izborima na koje su izasli bili blizu uz sve kradje) onda ce u Skupstini biti neko ko zastupa moje misljenje a ako ne predju, bas me briga kome od EU talibana ce otici glasovi-svi su na istom spisku Brisela.
Nisam niciji clan, nemam nikakve veze sa nikim iz Dveri ali imam svoju glavu. Eto, sutra cu otici sa suprugom da dam otpis za listu ovde kod mene na NBgd a poceo sam da umesto TV pretplate da sljem 500,00 din mesecno za jedini slobodni medij - radio Snaga naroda. Imam sebe i svoju savest i jedinu zelju da unucima mogu ostaviti poruku da sam uvek bio na strani svog naroda.
Sve najbolje u zivotu tebi i svim kolegama bez obzira sto se ne slazemo oko sustinskih stvari.
Јеино су СРС прави противници ЕУ и то су доказали борећи се за Србију Ви сте само паразити.
(jeste da ne volim ove smajlije i gluposti da koristim, ali ovde moram)