DSS I SRS ODBILE PATRIOTSKI BLOK SA DVERIMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Копираш ме. Смисли нешто боље.... :rtfm:

Kopiras ti ono sta ti Glisa kaze da mislis...
Ekipa ''malo jaca od kisele vode''....vidi kako Glisa deluje na Milu...:rotf:
marina-mia-koncar00026.jpg

Svejedno je ko ce da nam vlada.

Srbija nestaje.

Polako ali sigurno, to je jedna izumiruca zemlja u spirali smrti iz koje joj nece biti izbavjenja.

Za nekoliko decenija, Srbija ce biti horor prica za dovodjenje nevaljale evropske dece u red.

Game over gospodo.

Nije da se nismo trudili, ali prosto, nestacemo.

Spirala smrti i crnila se nastavlja.

I nista vise nece biti dobro, i nikad vise nece biti ok.

Srbija nestaje.

Polako ali sigurno, to je jedna izumiruca zemlja u spirali smrti iz koje joj nece biti izbavjenja.

Za nekoliko decenija, Srbija ce biti horor prica za dovodjenje nevaljale evropske dece u red.

Game over gospodo.

Метју, ти ли си?

680x478

Srbija nestaje.

Game over gospodo.

Sta da ti kupimo: macetu, pistolj ili kanap? ;)

Метју, ти ли си?

Stvari su crne da crnje ne mogu biti.

Bio ja Edgar Alan Po glavom i bradom, ili Lesli Nilsen komicar, Bog da im dusu prosti, gotovo je sa nama, sa Srbijom generalno.

Uskoro nece da ostane nista.

Au-revoir.

- - - - - - - - - -

Sta da ti kupimo: macetu, pistolj ili kanap? ;)

Kupi ih i sebi.

A ako mislis da ce da bude bolje ako na vlast dodju tvoje Dveri ili DSS ili zaboravio sam vec za koga si, onda se grdno varas.

You're an every bigger fool then I though, ima neki citat iz nekog filma.

U sustini, mozda ti je bas lepo i svet vidis ruzicasto.

Srbija nestaje.

Game over gospodo.

Po kojoj logici je svejedno ko kim vlada .....Spirala smrti se vrsti vec 20g jer ljudi vole strane vladare.... Misle da mogu preslikati standard ..Misle da ce im neko nesto doneti.Skandinavske zemlje do pre 30 godina su bile siromasne (osim Svedske)..Promenom politike je i doslo do ekonomskog oporavka....Samo sopstvenim sredtstvima i sopstvenim ulaganjima i zalaganjima stvari stvari mogu da se promene...

Poslednja izmena:
Stvari su crne da crnje ne mogu biti.

Bio ja Edgar Alan Po glavom i bradom, ili Lesli Nilsen komicar, Bog da im dusu prosti, gotovo je sa nama, sa Srbijom generalno.

Uskoro nece da ostane nista.

Au-revoir.

- - - - - - - - - -

Kupi ih i sebi.

A ako mislis da ce da bude bolje ako na vlast dodju tvoje Dveri ili DSS ili zaboravio sam vec za koga si, onda se grdno varas.

You're an every bigger fool then I though, ima neki citat iz nekog filma.

U sustini, mozda ti je bas lepo i svet vidis ruzicasto.

Ovo što si zaključio u prvom delu odnosi se na čitav svet.

Bio ja Edgar Alan Po glavom i bradom, ili Lesli Nilsen komicar, Bog da im dusu prosti, gotovo je sa nama, sa celim svetom generalno.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Što se drugog dela citata tiče, glasa ko hoće i ko misli da glasom nešto utiče , ko neće, sedi kod kuće

Poslednja izmena:
Radikali bili servis DB-a

Izvor: Blic

Beograd -- Poslanik Srpske radikalne stranke Jadranko Vuković pet godina je prenosio izveštaje Bezbednosno-informacione agencije Vojislavu Šešelju, piše Blic.

Pet godina je BIA, između ostalog, preko Jadranka Vukovića, Šešelju punila glavu o tome da sam britanski špijun, tvrdi za Blic Tomislav Nikolić, šef poslaničke grupe "Napred Srbijo". I sam Vuković je Blicu potvrdio da je odnosio informacije Šešelju, međutim, nije želeo da otkrije od koga je dobijao te informacije.

"Kao i niz kolega iz moje stranke, i ja sam bio jedan u lancu koji je odnosio informacije Šešelju, i to ne osporavam. Ali, to je mrvica u moru informacija koje je on dobijao. U tom brdu informacija, ja sam bio zadužen da proverim da li one imaju upotrebnu vrednost i kažem 'ovo zaslužuje pažnju, a ovo je dezinformacija'", kaže za Vuković

I Goran Petrović, bivši šef DB-a, odnosno BIA, tvrdi da su državna bezbednost i šef radikala bili u velikoj ljubavi.

"Vojislav Šešelj, lider radikala, imao je komunikaciju s Jovicom Stanišićem, bivšim šefom Službe državne bezbednosti, sve od početka pa do kraja 90-ih", kaže Petrović.

"Komunikacija se obavljala preko posrednika, i zna se ko je osoba koja je bila zadužena za taj kontakt. Ta osoba sada je u penziji i ja ne želim da vam otkrijem njegovo ime. Da li su Stanišić i Šešelj i danas u kontaktu, to ne znam", kaže za Blic Goran Petrović, šef Službe državne bezbednosti posle petooktobarskih promena.

On ne želi ni da potvrdi ni da demantuje da pojedinci iz službe i danas opskrbljuju Šešelja informacijama, ali naglašava da iako je na čelo BIA postavljen Tadićev čovek Saša Vukadinović, tamo su zadržani ljudi koje je postavio Rade Bulatović.

Petrović tvrdi da u periodu dok je on bio na čelu te službe niko iz nje ništa nije iznosio niti je iko mogao da se pohvali da ima izvore u državnoj bezbednosti i dobija izveštaje.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=10&dd=05&nav_id=322038

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back