- Poruka
 - 8.488

Ма није, али пошто мама није имала млека, тата га је подојио!!!rdeki:Tebe je, cenim, rodio tata...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма није, али пошто мама није имала млека, тата га је подојио!!!rdeki:Tebe je, cenim, rodio tata...

tokyo:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/95/Europe_map_998.PNG
hm...po ovoj karti Slovenci su vršili tu dužnost
srednji vek
http://en.wikipedia.org/wiki/Middle_Ages
KoscheiBesmertnii:
Sta onda Kostunjavi lupeta. On ce da kaze gde cemo mislavonija:da.
ali bez ulaska u NATO nema ni ulaska u EU

Јок, ти ћеш да кажеш... ма, бре, он је на власти и има да буде како каже!!!Ha-Nocri:Sta onda Kostunjavi lupeta. On ce da kaze gde cemo mi![]()
cash:a nije srbe doveo vasa črnojević jer su begali pred turcima?
naselili ste se u hrvatsku ODLUKOM HRVATSKOG SABORA jer -
1359.kralj ludovik I potvrđuje povlasticu kralja karla roberta.
potvrđenje je dato u višegradu,"na blagdan glavosjeka svetoga ivana krstitelja,godine 1359.".
mrzi me citirati,ali ako hoćeš,budem![]()
Kako?Jerry Ropero:kojeg bre crnog hrvatskog sabora kad hrvatska ne postoji kao drzava od neke 900 i neke godine vise i to je od tada pa sve do 1918 godine bila austrija. nikada se vi niste ni za sta tu pitali jer to nije bila vasa drzava vec austrijska
Немој и ти... Вишеград је одувек припадао Мађарима, али је као и Сент Андреја и дан данас српски град!rdeki:Kako?
Pa zar ne vidiš da je Višegrad pripadao Hrvatskoj 1359, kada je dato odobrenje da se naseljavaju Srbi posle Kosovskog boja (koji se desio 30 godina kasnije)???
eremita:А само ђубре мења мишљење као ветроказ на оџаку.......
Успут, осим твог промашеног мишљења о Србима, ево исто тако промашено мисли и Г17*.....:
G17 PLUS: GRAĐANI NA REFERENDUMU ODLUČUJU O ULASKU U NATO
POLITIKA - STRANKE -
Nedelja, Septembar 02, 2007 16:06
Portparol G17 plus Nikola Papak izjavio je da o ulasku Srbije u NATO odlučuju građani na referendumu. Papak je to izjavio povodom saopštenja Demokratske stranke Srbije koja upozorava da bi Kosovo moglo jednostrano da proglasi nezavisnost 11. decembra i da kao moguć odgovor na taj 'scenario' treba razgovarati o tome da srpski parlament donese odluku da Srbija ne može biti član NATO-a.
'O ulasku Srbije u NATO odlučuju građani na referendumu. Za nas je najvažnije da se na sednicama Vlade jednoglasno donose odluke o svim pitanjima koja imaju veze sa evroatlanskim integracijama, tako da ne želimo posebno da komentarišemo pojedinačne izjave drugih stranaka o tome', kazao je Papak agenciji Beta.
Kako je dodao, G17 plus je apsolutno za evroatlantske integracije i za tu stranku je najvažnije da Srbija ide korak bliže ka tim integracijama.
Е, видиш, господине тупсоне, једва чекам ДА ВАМ ГРАЂАНИ НА РЕФЕРЕНДУМУ кажу шта мисле о уласку у НАТО.....![]()
![]()
![]()
I to reče LDP-ovac!volunteer:[/B]
Ko hebe narod,narod je glup,a ti i kosche ste prestavnici te pucine....
Ja cu da kazem, jeste. ISto moj glas vredi koliko i njegovKoscheiBesmertnii:Јок, ти ћеш да кажеш... ма, бре, он је на власти и има да буде како каже!!!
Ако вам се не свиђа то, добићете владу СРС - ДСС па ћете да се чешете где вас не сврби!!!

Погледај резултате последњих избора и сабери СРС+ДСС+СПС... па види ко је у већини!!!volunteer:[/B]
Ko hebe narod,narod je glup,a ti i kosche ste prestavnici te pucine....
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4891622&postcount=89Ha-Nocri:Ja cu da kazem, jeste. ISto moj glas vredi koliko i njegov
I slobodno nek se konacno spoje isti, DSS-SRS, da se jednom vec vidi njihovo pravo lice.
Pa kazem ja da je vecina srpskog naroda glupa,stoka obicna...samo treba dobro da se upregne,i da se tlaci,mozda se i opameti...Rad cini coveka slobodnim!KoscheiBesmertnii:Погледај резултате последњих избора и сабери СРС+ДСС+СПС... па види ко је у већини!!!
Dikan:Evo pogledaj kartu Evrope iz vremena Karla Velikog, a ne ovu karikaturu što si postovao.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/Europe_814.jpg
to ti je pravi srednji vek

Ма јок, само хоћемо "вас" да отерамо у Америке, да нам не загађујете околину... знаш сад се много води рачуна о екологији... а ви трујетеvolunteer:Pa kazem ja da je vecina srpskog naroda glupa,stoka obicna...samo treba dobro da se upregne,i da se tlaci,mozda se i opameti...Rad cini coveka slobodnim!![]()
KoscheiBesmertnii:
tokyo:Može mi vama Krajnu a vi nama Vojvodinu, Zemun i Novi Beograd![]()
e jel bi se usrećili![]()
![]()
![]()
Dikan:Vidiš da ste na mapi označeni kao Korbati.
I da ste okupirani od Karka Velikog
A za trgovinu malo morgen.
Zabolela bi vas glava od toliko ''povijesnih hrvatski teritorija''.
Ćutite dok ne dodje neki novi Karlo ili Franc Jozef.

tokmislim da te patriJote nisu razumele malo sjutra :mrgreen: :mrgreen:[/QUOTE:Ја сам за братсво и јединство свих народа и народности, али да нам привреда буде заснована на тржишној економији а ми и да нам уређење буде демократско. Наравно без Словенаца јер они су више Аустријанци него Југословени. Не мора да буде једна држава, може и конфедерација или заједничко тржиште односно да та унија буде заснована на позитивним економским ефектима а не на идеолошкој основи. Па тако јаки да заједно уђемо у ЕУ или бар да сарађујемо са ЕУ као и чланице ЕФТЕ.
ПД Ја бих кохабитирао са особом на слици твог аватара и без зајкедночког тржишта :wink: :wink: :wink: :wink:
:shock:Torius:Наравно без Словенаца јер они су више Аустријанци него Југословени.