ДСС: Ако косово прогласи независност- НЕ УЛАЗИМО У НАТО

Ha-Nocri:
Sta onda Kostunjavi lupeta. On ce da kaze gde cemo mi :evil:
Јок, ти ћеш да кажеш... ма, бре, он је на власти и има да буде како каже!!!
Ако вам се не свиђа то, добићете владу СРС - ДСС па ћете да се чешете где вас не сврби!!!

cash:
a nije srbe doveo vasa črnojević jer su begali pred turcima?;)
naselili ste se u hrvatsku ODLUKOM HRVATSKOG SABORA jer -

1359.kralj ludovik I potvrđuje povlasticu kralja karla roberta.

potvrđenje je dato u višegradu,"na blagdan glavosjeka svetoga ivana krstitelja,godine 1359.".

mrzi me citirati,ali ako hoćeš,budem;)

kojeg bre crnog hrvatskog sabora kad hrvatska ne postoji kao drzava od neke 900 i neke godine vise i to je od tada pa sve do 1918 godine bila austrija. nikada se vi niste ni za sta tu pitali jer to nije bila vasa drzava vec austrijska

Jerry Ropero:
kojeg bre crnog hrvatskog sabora kad hrvatska ne postoji kao drzava od neke 900 i neke godine vise i to je od tada pa sve do 1918 godine bila austrija. nikada se vi niste ni za sta tu pitali jer to nije bila vasa drzava vec austrijska
Kako?
Pa zar ne vidiš da je Višegrad pripadao Hrvatskoj 1359, kada je dato odobrenje da se naseljavaju Srbi posle Kosovskog boja (koji se desio 30 godina kasnije)???

rdeki:
Kako?
Pa zar ne vidiš da je Višegrad pripadao Hrvatskoj 1359, kada je dato odobrenje da se naseljavaju Srbi posle Kosovskog boja (koji se desio 30 godina kasnije)???
Немој и ти... Вишеград је одувек припадао Мађарима, али је као и Сент Андреја и дан данас српски град!

eremita:
А само ђубре мења мишљење као ветроказ на оџаку.......

Успут, осим твог промашеног мишљења о Србима, ево исто тако промашено мисли и Г17*.....:

G17 PLUS: GRAĐANI NA REFERENDUMU ODLUČUJU O ULASKU U NATO

POLITIKA - STRANKE -
Nedelja, Septembar 02, 2007 16:06

Portparol G17 plus Nikola Papak izjavio je da o ulasku Srbije u NATO odlučuju građani na referendumu. Papak je to izjavio povodom saopštenja Demokratske stranke Srbije koja upozorava da bi Kosovo moglo jednostrano da proglasi nezavisnost 11. decembra i da kao moguć odgovor na taj 'scenario' treba razgovarati o tome da srpski parlament donese odluku da Srbija ne može biti član NATO-a.

'O ulasku Srbije u NATO odlučuju građani na referendumu. Za nas je najvažnije da se na sednicama Vlade jednoglasno donose odluke o svim pitanjima koja imaju veze sa evroatlanskim integracijama, tako da ne želimo posebno da komentarišemo pojedinačne izjave drugih stranaka o tome', kazao je Papak agenciji Beta.

Kako je dodao, G17 plus je apsolutno za evroatlantske integracije i za tu stranku je najvažnije da Srbija ide korak bliže ka tim integracijama.

Е, видиш, господине тупсоне, једва чекам ДА ВАМ ГРАЂАНИ НА РЕФЕРЕНДУМУ кажу шта мисле о уласку у НАТО..... :lol: :lol: :lol:

Ko hebe narod,narod je glup,a ti i kosche ste prestavnici te pucine....

KoscheiBesmertnii:
Јок, ти ћеш да кажеш... ма, бре, он је на власти и има да буде како каже!!!
Ако вам се не свиђа то, добићете владу СРС - ДСС па ћете да се чешете где вас не сврби!!!
Ja cu da kazem, jeste. ISto moj glas vredi koliko i njegov
:lol:
I slobodno nek se konacno spoje isti, DSS-SRS, da se jednom vec vidi njihovo pravo lice.

KoscheiBesmertnii:
Погледај резултате последњих избора и сабери СРС+ДСС+СПС... па види ко је у већини!!!
Pa kazem ja da je vecina srpskog naroda glupa,stoka obicna...samo treba dobro da se upregne,i da se tlaci,mozda se i opameti...Rad cini coveka slobodnim! :twisted:

volunteer:
Pa kazem ja da je vecina srpskog naroda glupa,stoka obicna...samo treba dobro da se upregne,i da se tlaci,mozda se i opameti...Rad cini coveka slobodnim! :twisted:
Ма јок, само хоћемо "вас" да отерамо у Америке, да нам не загађујете околину... знаш сад се много води рачуна о екологији... а ви трујете

http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=4891607

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4891639&postcount=92

tokyo:
Može mi vama Krajnu a vi nama Vojvodinu, Zemun i Novi Beograd :mrgreen:

e jel bi se usrećili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vidiš da ste na mapi označeni kao Korbati.
I da ste okupirani od Karka Velikog
A za trgovinu malo morgen.
Zabolela bi vas glava od toliko ''povijesnih hrvatski teritorija''.
Ćutite dok ne dodje neki novi Karlo ili Franc Jozef.

Ствар је врло проста, ја сам за ЕУ а самим тим и НАТО (не баш вољно) уколико земље ЕУ и НАТО не подржавају оне који нам отимају територију, убијају људе, силује жене и малтретирају децу. У супротном сам против ЕУ. Па кад бих и даље био за улазак у ЕУ а они буду и даље подржавали Албанце на КиМ и то само зато што им је САД наредила онда бих био као и они, тј неко ко помаже неком ко убија силује пали малтретира - све саме Европске вредности и делови Чединог новог система вредности.

tokmislim da te patriJote nisu razumele malo sjutra :mrgreen: :mrgreen:[/QUOTE:
Ја сам за братсво и јединство свих народа и народности, али да нам привреда буде заснована на тржишној економији а ми и да нам уређење буде демократско. Наравно без Словенаца јер они су више Аустријанци него Југословени. Не мора да буде једна држава, може и конфедерација или заједничко тржиште односно да та унија буде заснована на позитивним економским ефектима а не на идеолошкој основи. Па тако јаки да заједно уђемо у ЕУ или бар да сарађујемо са ЕУ као и чланице ЕФТЕ.

ПД Ја бих кохабитирао са особом на слици твог аватара и без зајкедночког тржишта :wink: :wink: :wink: :wink:

Back