Ha-Nocri:Za ulazak u NATO se pitaju gradjani ja mislim? Znaci referendum?
da.
ali bez ulaska u NATO nema ni ulaska u EU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha-Nocri:Za ulazak u NATO se pitaju gradjani ja mislim? Znaci referendum?
Одлично, то и хоћемо, а не да опет будемо са вама у истој држави!!!slavonija:da.
volunteer:U cije to ime govoris da necemo sa bracom Hrvatima!?Ili si ti samo dvolicna osoba,mozda i trolicna.....
Vežba,praksa,obrazovanje.Izučavanje ''Mein Kampf''-a po potrebi.Gebels bi te,da je živ usvojio!slavonija:najmanje trolicna....prema potrebi...
Ја? Знаш ли ти шта значи та реч, ако не знаш потражи у Вујаклији!!!volunteer:U cije to ime govoris da necemo sa bracom Hrvatima!?Ili si ti samo dvolicna osoba,mozda i trolicna.....
I ja sam najdosledniji ovde u gadjenju prema tebi i tvojim sovinistickim i bolesnim izjavama...KoscheiBesmertnii:Ја? Знаш ли ти шта значи та реч, ако не знаш потражи у Вујаклији!!!
Ја сам овде најдоследнији у свом гађењу према свему што је Крватско, па ми објасни како сам "дволичан"????
... онда не лупај да сам дволичан... и ја ћу ово исто говорити и за 20 година... а ти можда у међувремену и промениш мишљење... можда неко од твојих осети "србосјек"!volunteer:I ja sam najdosledniji ovde u gadjenju prema tebi i tvojim sovinistickim i bolesnim izjavama...
... а што се тиче твог гађења према мени, то је за мене комплимент... иди сад се мало завлачи у дупе твојој "браћи"...volunteer:I ja sam najdosledniji ovde u gadjenju prema tebi i tvojim sovinistickim i bolesnim izjavama...
Pricaj u svoje a ne u Srpsko ime!Nisi ti pravi predstavnik Srba,buba Rusa mozda i *********...A samo budala ne menja misljenje i ostaje vecno budala....KoscheiBesmertnii:... онда не лупај да сам дволичан... и ја ћу ово исто говорити и за 20 година... а ти можда у међувремену и промениш мишљење... можда неко од твојих осети "србосјек"!
****** su tebe mnogi...KoscheiBesmertnii:... а што се тиче твог гађења према мени, то је за мене комплимент... иди сад се мало завлачи у дупе твојој "браћи"...
Је6о нас онај ко нас састави!
Србија НИКАДА неће бити у НАТО-у нити у ЕУ!volunteer:****** su tebe mnogi...
Boricu se uvek da Srbija tamo bude jer joj je tamo i mesto,gde i sve civilizovane zemlje...A vas cemo oterati Moskvu da radite kao *****!KoscheiBesmertnii:Србија НИКАДА неће бити у НАТО-у нити у ЕУ!
Запамти!!! Ово ти не кажем ја него ДСС!
А ДСС је на власти, и биће још дугоооо, тако да ко ће кога... видећемо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postoji i gora varijanta ako DSS oslabi zaslugom žutaća,a to su radikali.Tek onda ne ulazimo u kolonijalne integracije.KoscheiBesmertnii:Србија НИКАДА неће бити у НАТО-у нити у ЕУ!
Запамти!!! Ово ти не кажем ја него ДСС!
А ДСС је на власти, и биће још дугоооо, тако да ко ће кога... видећемо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slavonija:da.
volunteer:Boricu se uvek da Srbija tamo bude jer joj je tamo i mesto,gde i sve civilizovane zemlje...A vas cemo oterati Moskvu da radite kao *****!
volunteer:Boricu se uvek da Srbija tamo bude jer joj je tamo i mesto,gde i sve civilizovane zemlje...A vas cemo oterati Moskvu da radite kao *****!
Архангел:A 'es video onog Mišu Brkića...Kakav lik...Tužan, naravno.
volunteer:U cije to ime govoris da necemo sa bracom Hrvatima!?Ili si ti samo dvolicna osoba,mozda i trolicna.....
minos:Ima da udjemo i jos cemo da pitamo"jel mozemo ponovo"...nema zezanja s Amerikanci...
Постоји једна битна разлика:ти ниси ВЛАСТ, ја јесам!volunteer:Boricu se uvek da Srbija tamo bude jer joj je tamo i mesto,gde i sve civilizovane zemlje...A vas cemo oterati Moskvu da radite kao *****!
Alekasandar3:Skupština protiv NATO
VN, 2. septembar 2007
Demokratska stranka Srbije upozorila je u nedelju na realnu opasnost da albanski separatisti, uz podršku SAD i NATO, 11. decembra proglase jednostranu nezavisnost i da, ubrzo posle toga, SAD priznaju ovu prvu NATO državu.
U saopštenju je navedeno da DSS razmatra mogućnost adekvatnog odgovora na ovaj opasni scenario.
- Svakako jedan od mogućih odgovora o kojem treba razgovarati jeste da Skupština Srbije donese odluku da naša zemlja ne može biti član NATO pakta - kaže se u saopštenju i dodaje da je “vreme da započne razgovor kako ćemo kao zemlja odgovoriti na moguću jednostranu nezavisnost i prvu NATO državu”.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=1&status=jedna&vest=108128&datum=2007-09-02

pa da,dobro si rekao.još si samo trebao dodati : sa vekovne srpske zemljeJerry Ropero:hrvati nisu bili nikada srpska braca vec iskljucivo srpski neprijatelji. da su braca ne bi sto pobili sto proterali 2 miliona Srba iz Hrvatske u proslom veku