DS traži Zagrebačku ulicu u Beogradu

I ja bih.Da bude,recimo Kninska,Vukovarska...Zagreb je uvek bio grad uobraženih čobana.

ma to je u redu, ni ja nisam odusevljen postojanjem zagrebacke,
al posle 50 godina menjati naziv ulice je debuilizam...
ako je sloba nije menjao, u ono najgore vreme, zasto sad menjati...
ili ako vec menjas, nek bude ulica zrtava ustaskog genocida...simbolicno...
ili ulica zrtava jasenovca...

Eto, ta ulica izmedju Kradjordjeve i Gavrila Principa treba da nosi njegovo ime a ne Zagrebacka

Slavni govor nasim junacima .Neka im je vecna slava

- Vojnici, tačno u 15 časova neprijatelja treba razbiti vašim silnim jurišem, razneti vašim bombama i bajonetima.
Obraz Beograda, naše prestonice, mora da bude svetao. Vojnici! Junaci!
Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz brojnog stanja.
Naš puk je žrtvovan za čast Beograda i Otadžbine.
Vi nemate, dakle, da se brinete za živote vaše, oni više ne postoje. Zato napred, u slavu! Za kralja i Otadžbinu! Živeo kralj, živeo Beograd! - komandovao je major Gavrilović.
Uz gromoglasni poklič srpski vojnici su krenuli u kontranapad i gotovo svi izginuli. Major je teško ranjen.

Mašta radi svašta....:whistling:

Што, било би лепо шетати ривом у Сплиту, старом Србском граду, а рива се зове "рива Драже михајловића". Оно кад деца иду негде, па их родитељи питају де ће, а они кажу идемо на Чичину риву. Слаткоћа православља , море и мирис чемпреса. Чиста идила.

Што, било би лепо шетати ривом у Сплиту, старом Србском граду, а рива се зове "рива Драже михајловића". Оно кад деца иду негде, па их родитељи питају де ће, а они кажу идемо на Чичину риву. Слаткоћа православља , море и мирис чемпреса. Чиста идила.

pa kažem ja, mašta radi svašta.

Zato kad se probudiš shvatiš da su to bili mokri snovi:dash:

Ова прва двојица ће добити своје улице чим се решимо окупације, а надам се да ће добити и у Загребу барем неке тргове...ако их имате уопште у тој банани.

Kakve okupacije ?
Narod je izabrao Vucica na izborima , kao najboljeg !!!

Back