gost 365612
Primećen član
- Poruka
- 514
Često prolazim kroz Zagrebačku ulicu, imamo i Beogradsku naravno, Sarajevsku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja bih.Da bude,recimo Kninska,Vukovarska...Zagreb je uvek bio grad uobraženih čobana.meni nije jasno zasto su uopste menjali naziv Zagrebacke...al ajd...
sve go idiot...
I ja bih.Da bude,recimo Kninska,Vukovarska...Zagreb je uvek bio grad uobraženih čobana.
Često prolazim kroz Zagrebačku ulicu, imamo i Beogradsku naravno, Sarajevsku...

Srbija je zemlja prepuna znacajnih istorijskih licnosti
Zar treba da budemo kao siptari, oni jadni dve glavne ulice nazovu Skenderbeg i Majka Tereza, a ostalo daju imena po UCK teroristima i Bilu Klintonu
Sramota je imati zagrebacku ulicu, a kladim se da postoji neki znameniti Srbin koji je zaboravljen
Slobodan Milosevic,Draza Mihajlovic,Arkan....
Slobodan Milosevic,Draza Mihajlovic,Arkan....
Mašta radi svašta....![]()
Што, било би лепо шетати ривом у Сплиту, старом Србском граду, а рива се зове "рива Драже михајловића". Оно кад деца иду негде, па их родитељи питају де ће, а они кажу идемо на Чичину риву. Слаткоћа православља , море и мирис чемпреса. Чиста идила.

Srbija je zemlja prepuna znacajnih istorijskih licnosti
Zar treba da budemo kao siptari, oni jadni dve glavne ulice nazovu Skenderbeg i Majka Tereza, a ostalo daju imena po UCK teroristima i Bilu Klintonu
Sramota je imati zagrebacku ulicu, a kladim se da postoji neki znameniti Srbin koji je zaboravljen

Ова прва двојица ће добити своје улице чим се решимо окупације, а надам се да ће добити и у Загребу барем неке тргове...ако их имате уопште у тој банани.