PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
To je stara neka slika..imas oznaku YU...![]()
Provali stvarno

Bice na kraju da i nema putokaza za BG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je stara neka slika..imas oznaku YU...![]()

Al' si se ponadao,a ?![]()

Celih 50 km.Jesam, ova tabla gore ipak pokazuje da ste civilizovana evropska drzava, mo's misliti![]()
pre toga od granice sa Slovenijom do Zupanje ..nema table...kod nas jos od Gazele stoji tabla Zagreb...samo pravo......To je stara neka slika..imas oznaku YU...
- - - - - - - - - -
Ne slusam sta kaze Draskovic a ni Vucic..ovo kazem Ja..![]()
Ozenicu te alo

Није она мушкарац па да се жени. Ало.
Ozenicu te alo

Tako je Atomi !
Tako je Atomi !
Da, s tim što su Nemci morali prvo da bombarduju Beograd da bi zaslužili takvu ikonografiju, dok za Zagreb nije bilo potrebno ni praćku da potegnu, a već je cveće letelo na njihove vojnike.

Ma Lazi je krivo jer je stalno pokusavao a nije uspio smuvati Tanju Torbarinu,od tud njegov prezir prema Hrvatima.
![]()
- - - - - - - - - -
Knez Pavle,Ivo Andric.....![]()

To mu je promaklo, varljivi Latin kao po obicaju elegantno izbegava cinjenice.![]()

Namazano to, tako će i za Split da kaže kako je bio u personalnoj uniji sa Rimljanima![]()

Knez Pavle,Ivo Andric.....![]()

Pokatoliceni Srbi.![]()
Ni Spalato nije mnogo bolji, od nekadasnjeg jezgra "antifasizma" u Hrvatskoj, danas smo svedoci misa koje se odrzavaju u ume Poglavnika!![]()
To i ja uvek pominjem, ali nekako takve konstatacije uvek ostaju bez smislenog odgovora...

Mora da je netko nesto gadno zgrijesio kad je od takvih jugoslavencina,orjunasa,partizancina,*********....uspio napraviti stovatelje "lika i djela" doticnog.
Zavisi o tome tko ih iznosi,"smisleni odgovori" znaju biti tretirani vitaminskim injekcijama.![]()

Mora da je netko nesto gadno zgrijesio kad je od takvih jugoslavencina,orjunasa,partizancina,*********....uspio napraviti stovatelje "lika i djela" doticnog.

Bla, bla, bla, opet Srbi krivi za ustasluk unutar njihove lijepe!![]()
Mene ništa ne čudi otkako sam jednom čuo da je sistematsko uništavanje srpskog naroda u NDH zapravo reakcija na ubistvo Stjepana Radića...