DS se deli na tri frakcije

ja sam cuo pre dan-dva na vestima da je u gornjem milanovcu raskinuta koalicija izmedju SRS i koalicije za taj grad [neko slicno ime] zbog nedoslednosti politike SRS. hteo da vam kazem, ali sam ocekivao da ce to neki forumas objaviti, ili se nije to desilo ili mi je promakao taj post. i ta vest nije iz "pouzdanih" izvora, vec je javila B92. i da ne zaboravim nova koalicija je sklopljena sa DS-om

ja sam cuo pre dan-dva na vestima da je u gornjem milanovcu raskinuta koalicija izmedju SRS i koalicije za taj grad [neko slicno ime] zbog nedoslednosti politike SRS. hteo da vam kazem, ali sam ocekivao da ce to neki forumas objaviti, ili se nije to desilo ili mi je promakao taj post. i ta vest nije iz "pouzdanih" izvora, vec je javila B92. i da ne zaboravim nova koalicija je sklopljena sa DS-om

aaaaaaaa jadan ti kao neznas ime tvog miljenoka slobe i voje ccc.....samo se ti nadaj

Ovo je katastrofa. Malopre mi javio ortak sa starog grada.
Djilas vodi jedno krilo stranke, Sule ima neku svoju ekipu , a Djelic ima neko svoje krilo.
Tu je sada glavni probem jer smo pukli u BG-u i odma su pocela neka neslaganja,
jer neko mora da bude krivac, ko je kriv svi se izvlace.
Glavna je fora da krive Djilasa jer kao on je najveci krivac jer satro nije bio ubedljiv.
glupo sto ali da imanekih neslaganja to je tacno.
Sta ce se sve desiti ko to zna , a na jugu i tamo Boru i Zajecaru je tek totalni haos.

Auuuu ljudi u kojoj vi zabludi živite.:dash::dash:

Isti ljudi koji su za vreme bombardovanja mislili evo Rusi samo što se nišu umešali.

Imamo S300, samo što ga nismo uptrebili.
Moj drug je kapetan javio mi je da smo pomoću S300 oborili sinoć 6 aviona
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ovo je katastrofa. Malopre mi javio ortak sa starog grada.
Djilas vodi jedno krilo stranke, Sule ima neku svoju ekipu , a Djelic ima neko svoje krilo.
Tu je sada glavni probem jer smo pukli u BG-u i odma su pocela neka neslaganja,
jer neko mora da bude krivac, ko je kriv svi se izvlace.
Glavna je fora da krive Djilasa jer kao on je najveci krivac jer satro nije bio ubedljiv.
glupo sto ali da imanekih neslaganja to je tacno.
Sta ce se sve desiti ko to zna , a na jugu i tamo Boru i Zajecaru je tek totalni haos.

Djilas vodi fekalnu ekipu ,Sutanovac monkey ekipu a Djelic mouse ekipu.
Koja li ce od tih mafija prva biti hapsena.Fekalna,majmunska ili mishja mafija

A SRS su demokrate

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Pa kako stvari stoje daleko vece od ovih sto sebe nazivaju "demokratama".
SRS nikada nije krao izbore i nikada nije vrsio opstrukciju istih na bilo koji nacin.
Uvek su prihvatali rezultate izbora i kasnije dogovore stranaka a poznato je da u zadnje dve vlade SRS nije bio mada su bili ubedljivo najjaca stranka.

A sta radi "demokratski" ZES. Mozemo videti i na primeru BGD-a gde ne daju vlast mada je jasno da je vecina formirana i nikakvih razloga da se ne odrzi sednica nema. Znaci DS ne da da se formira vlast u BG ako nije njihova. Ali sta zna DS i ta ZES ekipa o demokratiji pa oni su preko ulice dosli na vlast i kalasnjikovima upadali u narodnu banku i druge institucije.

Pa kako stvari stoje daleko vece od ovih sto sebe nazivaju "demokratama".
SRS nikada nije krao izbore i nikada nije vrsio opstrukciju istih na bilo koji nacin.
Uvek su prihvatali rezultate izbora i kasnije dogovore stranaka a poznato je da u zadnje dve vlade SRS nije bio mada su bili ubedljivo najjaca stranka.

A sta radi "demokratski" ZES. Mozemo videti i na primeru BGD-a gde ne daju vlast mada je jasno da je vecina formirana i nikakvih razloga da se ne odrzi sednica nema. Znaci DS ne da da se formira vlast u BG ako nije njihova. Ali sta zna DS i ta ZES ekipa o demokratiji pa oni su preko ulice dosli na vlast i kalasnjikovima upadali u narodnu banku i druge institucije.

ma 4 godine je pred nama u te 4 godine mnogi ce nedemokrata da zavrsi u prdekani i buvari

pred nama patriotski orijentisanim srbima.

vasih je dosta bilo. previse dugo ste bili na vlasti.

8 godina vec.

vreme je da vidimo malo postene patriote i demokrate na vlasti a vas nedemokrate u buvarama

Evo, ja sam klasican primer nedemokrate.... i jako bi voleo kada bi ti licno dosao da me hapsis.....mozes da povedes i ekipicu, da svi prodjete kao "Voja u Zenici"......:nono:

Hahahahahahaah
jelk ti to Toma rekao
oni iz SRS što prilažu račune da su mesečno trošili 2000 litara za gorivo:rotf:

Srbija je napredovala i napredovaće, a vama što Toma ispija možak da ste Božij narod i svemoguć i da biste do sada već pravili satelite i najbolja kola...... mislim šta reći:mrgreen:

Evo, ja sam klasican primer nedemokrate.... i jako bi voleo kada bi ti licno dosao da me hapsis.....mozes da povedes i ekipicu, da svi prodjete kao "Voja u Zenici"......:nono:

sto ja da te hapsim kad nisam pandur. imaju ljudi koji su ovlasceni i placeni za takve poslove.

sad ono ti si sad hrabar na recima ali kladim se da bi posle 2 samara plakao kao mala devojcica

Back