systemofadown
Iskusan
- Poruka
- 6.070
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jebvs stranku koja podrzava SPS vlast zato sto joj je tako naredjeno iz americke ambasade ...
Mislim na tvoj LDP...
vlast u beogradu ZES-SPS nije moguca bez podrske LDP-a . I vi ste ista govna kao SPS, DS, G17

sam sracunaj koliko je kvadrat stana u zemunu a koliko u ostalim opstinama i bice ti jasno. radikali su podelili jos gomilu placeva izbeglicama, sracunaj koliko kostaju placevi u opstini zemun a koliko u drugim opstinama. naravno treba malo i mozak ukljuciti

Naravno da treba mozak ukljuciti. Zato se i cudim posto vidim da ti to ne radis.
Pusti me price o zemunskom radikalskom cudu...Bio sam i video.
Napravili haos i cirkus.
Nije problem prodati plac za 10 maraka u nekoj vukojebini, problem je sto onda ti ljudi moraju da idu u poljski wc, da pale svece kad padne mrak i slicno....Infrastruktura 0. Prodatih placeva-koliko hoces. Di su novci? Ko zna....Pojela maca....
2000 godine kad su najureni, ostavili dugove u visini dvogodisnjeg budzeta opstine....Strucnjaci....![]()

radikali rade za narod....
u zemunu gde su radikali na vlasti narod moze da zida kuce i kvadrat stambenog prostora je najjeftiniji u BG. A to je zato sto u opstinama gde vlada SRS nema korupcije , barem ne u tolikoj meri kao tamo gde vlada DS.
tamo gde vladaju kriminalci iz DS-a kvadrat nije ispod 2000 eura....
ako je tebi super da kvadrat placas 2000 eura onda uzivaj u tome....
super za radikale . na sledecim izborima idu preko 40% jer ce svi biraci SPS-a uglavnom glasati za SRS![]()
a dokle ce trajati ova trula koalicija DS-SPS videcemo brzo![]()

Meni je šokantniji taj bezobrazluk da posle te stanove nisu vratili, kad su već provalili da su pali s vlasti i da se šaltuju na priču o siromaštvu i korupciji.Toliko su posteni da cim su prvi put usli u vlast podelili stanove svima, od kafe kuvarice do Grobara![]()
Pa, ima veze i lokacija, zar ne? Bez obzira ko je na vlasti, Stari grad je poželjnija lokacija za stan od 100 m² nego Zemun polje.u zemunu gde su radikali na vlasti narod moze da zida kuce i kvadrat stambenog prostora je najjeftiniji u BG.

A da li su imali pre 10 godina kad je pocelo radikalsko cudo u Zemunu? ili se piskilo iza kuce po livadici?Za pocetak savetujem ti da odes do recimo Altine, to su bile sve uglavnom livade i njive kad je SRS dosla na vlast u Zemunu a pogledaj na sta danas lici taj kraj. Imaju poljske wce-e? Ma da kako da ne![]()

Jednom ,ako budes dosao u Bg,seljacino glupa,shvatices sta je Beograd,a sta je Zemun. I da nikad cena kvadrata u Zemunu ne moze biti ni blizu,na primer Krstu,ili Zvezdari,cak ni blizu N.Bgd-u.
A tek da znas sto je u Ustipraci jeftin kvadrat,a tamo je DS na vlasti.
Nego bre Marsowac,popusi ga ti na svakom koraku. Te za vladu,te za gradonacelnika..... Ccccc.
Ali ti je za utehu Toma predsednik .
Doduse administrativnog odbora. A Todorovic cak odbora za bezbednost. Funkcije su to.
radikali rade za narod....
u zemunu gde su radikali na vlasti narod moze da zida kuce i kvadrat stambenog prostora je najjeftiniji u BG. A to je zato sto u opstinama gde vlada SRS nema korupcije , barem ne u tolikoj meri kao tamo gde vlada DS.
znaci ti si covek kome je logika tako zakrzljala da je to strasno, cena kvadrata samo odrazava stanje ponude i straznje, tamo gde je cena kvadrata visoka to znaci da su tamo uslovi mnogo bolji i da je radjeno mnogo vise.
zato novi beograd je postao skup jer svi putevi vode ka njemu, kao sto je i dedinje skupo jer je uredjen kraj pun ambasada.
a za zemun cuo sam da su ga radikali unistili i da nista ne rade.
ajde cuti balvancino nepismena i nastavi da uzimas siptarima u bujanovcu po 20 eura da ih propustis da prodju sa 2 kila droge....
odredjuje ponuda i traznja na normalnom trzistu , a na nenormalnom cenu kvadrata povecava lokalna vlast koja trazi debeli mito za izdavanje gradjevinskih i svih drugih dozvola.
znam sve te informacije iz prve ruke jer imam par prijatelja koji se bave izgradnjom u beogradu. bez mita opstinarima iz DS-a nema sanse da sagradis ni kucaru za kera a kamoli sta drugo...
zato je kvadrat u vecini opstina u beogradu skuplji nego u budimpesti, sofiji, bukurestu, zagrebu, sarajevu, skoplju....
odredjuje ponuda i traznja na normalnom trzistu , a na nenormalnom cenu kvadrata povecava lokalna vlast koja trazi debeli mito za izdavanje gradjevinskih i svih drugih dozvola.
znam sve te informacije iz prve ruke jer imam par prijatelja koji se bave izgradnjom u beogradu. bez mita opstinarima iz DS-a nema sanse da sagradis ni kucaru za kera a kamoli sta drugo...
zato je kvadrat u vecini opstina u beogradu skuplji nego u budimpesti, sofiji, bukurestu, zagrebu, sarajevu, skoplju....
ja sam svoj gazda i svoj covek tako da je meni svejedno ko je na vlasti.
za razliku od tebe koji od skole imas 2 velika odmora pa moras da radis kao ugovorac pri vojsci za 20.000 din plate i uzimas mito od siptara da bi mogao da prezivis od 1 do 30....
zavrsi zato makar srednju skolu pa dodji da pricamo.... nepismeni balvanu....
hehe. Pa crni marsowac,daj pogodi nekad nesto u zivotu. Onu srednju skolu koju sam ja zavrsio,ti mozes samo da sanjas o njoj.
I opet penis,nerviras se. Ne valja ti to.
Juce si se upisao u bazen,sledeci put ces u krevet.
A vidim da ti je svejedno ko je na vlasti. pre bazena,trk u stalu da pomuzes bika.
super za radikale . na sledecim izborima idu preko 40% jer ce svi biraci SPS-a uglavnom glasati za SRS![]()

[/B]