DS i SPS osigurale vlast u Beogradu

sam sracunaj koliko je kvadrat stana u zemunu a koliko u ostalim opstinama i bice ti jasno. radikali su podelili jos gomilu placeva izbeglicama, sracunaj koliko kostaju placevi u opstini zemun a koliko u drugim opstinama. naravno treba malo i mozak ukljuciti

Naravno da treba mozak ukljuciti. Zato se i cudim posto vidim da ti to ne radis.

Pusti me price o zemunskom radikalskom cudu...Bio sam i video.

Napravili haos i cirkus.
Nije problem prodati plac za 10 maraka u nekoj vukojebini, problem je sto onda ti ljudi moraju da idu u poljski wc, da pale svece kad padne mrak i slicno....Infrastruktura 0. Prodatih placeva-koliko hoces. Di su novci? Ko zna....Pojela maca....
2000 godine kad su najureni, ostavili dugove u visini dvogodisnjeg budzeta opstine....Strucnjaci....:dash:

Naravno da treba mozak ukljuciti. Zato se i cudim posto vidim da ti to ne radis.

Pusti me price o zemunskom radikalskom cudu...Bio sam i video.

Napravili haos i cirkus.
Nije problem prodati plac za 10 maraka u nekoj vukojebini, problem je sto onda ti ljudi moraju da idu u poljski wc, da pale svece kad padne mrak i slicno....Infrastruktura 0. Prodatih placeva-koliko hoces. Di su novci? Ko zna....Pojela maca....
2000 godine kad su najureni, ostavili dugove u visini dvogodisnjeg budzeta opstine....Strucnjaci....:dash:

da je SRS pravila haos u zemunu i da nije radila u interesu gradjana gradjani bi joj uskratili poverenje. Ali cudna cuda, SRS pobedjuje 2 puta za redom na lokalnim izborima u Zemunu? Verovatno zato sto su radili lose jel tako :lol:

Za pocetak savetujem ti da odes do recimo Altine, to su bile sve uglavnom livade i njive kad je SRS dosla na vlast u Zemunu a pogledaj na sta danas lici taj kraj. Imaju poljske wce-e? Ma da kako da ne :lol:

radikali rade za narod....

u zemunu gde su radikali na vlasti narod moze da zida kuce i kvadrat stambenog prostora je najjeftiniji u BG. A to je zato sto u opstinama gde vlada SRS nema korupcije , barem ne u tolikoj meri kao tamo gde vlada DS.

tamo gde vladaju kriminalci iz DS-a kvadrat nije ispod 2000 eura....

ako je tebi super da kvadrat placas 2000 eura onda uzivaj u tome....

Jednom ,ako budes dosao u Bg,seljacino glupa,shvatices sta je Beograd,a sta je Zemun. I da nikad cena kvadrata u Zemunu ne moze biti ni blizu,na primer Krstu,ili Zvezdari,cak ni blizu N.Bgd-u.
A tek da znas sto je u Ustipraci jeftin kvadrat,a tamo je DS na vlasti.

Toliko su posteni da cim su prvi put usli u vlast podelili stanove svima, od kafe kuvarice do Grobara
thumbsup2.gif
Meni je šokantniji taj bezobrazluk da posle te stanove nisu vratili, kad su već provalili da su pali s vlasti i da se šaltuju na priču o siromaštvu i korupciji.

Ono kad su se 2000. osilili, i širili sa JUL-ovcima na koktelima i mislili da će vladati još decenijama,
(setimo se da su izbore 2000. raspisali prevremeno, da osiguraju još 4 godine, uvereni u uspeh nad Nato strankama)
u toj osionosti čak mogu i da razumem da su počeli malo da preteruju sa dodeljivanjem privilegija samima sebi.

Ali posle da jednostavno pređu na priču o "krađi," a sav plen zadrže, iako javnost zna za sve to, je neverovatno.

u zemunu gde su radikali na vlasti narod moze da zida kuce i kvadrat stambenog prostora je najjeftiniji u BG.

Pa, ima veze i lokacija, zar ne? Bez obzira ko je na vlasti, Stari grad je poželjnija lokacija za stan od 100 m² nego Zemun polje.

Znači, ako je npr. Vračar skuplji od neke radikalske prigradske opštine, ne mora da ukazuje na korupciju

Jednom ,ako budes dosao u Bg,seljacino glupa,shvatices sta je Beograd,a sta je Zemun. I da nikad cena kvadrata u Zemunu ne moze biti ni blizu,na primer Krstu,ili Zvezdari,cak ni blizu N.Bgd-u.
A tek da znas sto je u Ustipraci jeftin kvadrat,a tamo je DS na vlasti.

ajde cuti balvancino nepismena i nastavi da uzimas siptarima u bujanovcu po 20 eura da ih propustis da prodju sa 2 kila droge....

Nego bre Marsowac,popusi ga ti na svakom koraku. Te za vladu,te za gradonacelnika..... Ccccc.
Ali ti je za utehu Toma predsednik .
Doduse administrativnog odbora. A Todorovic cak odbora za bezbednost. Funkcije su to.

ja sam svoj gazda i svoj covek tako da je meni svejedno ko je na vlasti.

za razliku od tebe koji od skole imas 2 velika odmora pa moras da radis kao ugovorac pri vojsci za 20.000 din plate i uzimas mito od siptara da bi mogao da prezivis od 1 do 30....

zavrsi zato makar srednju skolu pa dodji da pricamo.... nepismeni balvanu....

radikali rade za narod....

u zemunu gde su radikali na vlasti narod moze da zida kuce i kvadrat stambenog prostora je najjeftiniji u BG. A to je zato sto u opstinama gde vlada SRS nema korupcije , barem ne u tolikoj meri kao tamo gde vlada DS.

znaci ti si covek kome je logika tako zakrzljala da je to strasno, cena kvadrata samo odrazava stanje ponude i straznje, tamo gde je cena kvadrata visoka to znaci da su tamo uslovi mnogo bolji i da je radjeno mnogo vise.
zato novi beograd je postao skup jer svi putevi vode ka njemu, kao sto je i dedinje skupo jer je uredjen kraj pun ambasada.

a za zemun cuo sam da su ga radikali unistili i da nista ne rade.

znaci ti si covek kome je logika tako zakrzljala da je to strasno, cena kvadrata samo odrazava stanje ponude i straznje, tamo gde je cena kvadrata visoka to znaci da su tamo uslovi mnogo bolji i da je radjeno mnogo vise.
zato novi beograd je postao skup jer svi putevi vode ka njemu, kao sto je i dedinje skupo jer je uredjen kraj pun ambasada.

a za zemun cuo sam da su ga radikali unistili i da nista ne rade.

odredjuje ponuda i traznja na normalnom trzistu , a na nenormalnom cenu kvadrata povecava lokalna vlast koja trazi debeli mito za izdavanje gradjevinskih i svih drugih dozvola.

znam sve te informacije iz prve ruke jer imam par prijatelja koji se bave izgradnjom u beogradu. bez mita opstinarima iz DS-a nema sanse da sagradis ni kucaru za kera a kamoli sta drugo...

zato je kvadrat u vecini opstina u beogradu skuplji nego u budimpesti, sofiji, bukurestu, zagrebu, sarajevu, skoplju....

ajde cuti balvancino nepismena i nastavi da uzimas siptarima u bujanovcu po 20 eura da ih propustis da prodju sa 2 kila droge....

Uh,uh. Sto se nerviras seljaku. Znas da ti to skodi. Nemoj da ti se ponavljaju situacije kao posle parlamentarnih izbora kad nisi znao ni gde teras ni sta pricas. A tek posle predsednickih. Cccccc. Sta ima veze sto vucko nije gradonacelnik. Bice za 20-30 godina. A do tad nek se vrati u poslanike.pa ce i njemu dati da bude predsednik nekog odbora. Mozda medjunarodnog,kad je vec studirao u engleskoj.

A sto se tice droge i 20 eura...Hm....Marsowac,ako se ti prodajes za male pare,ne znaci da se i drugi prodaju. A sto se tice droge.... Ako ti treba ( a ocigledno treba,jer neko cist ne bi jeo toliko go.na koliko ti jedes),postoje u Beogradu institucije koje ce ti pomoci da se okanes te lose navike.

A sad ti lepo na bazen. Ali nemoj ponovo da piskis u njega

odredjuje ponuda i traznja na normalnom trzistu , a na nenormalnom cenu kvadrata povecava lokalna vlast koja trazi debeli mito za izdavanje gradjevinskih i svih drugih dozvola.

znam sve te informacije iz prve ruke jer imam par prijatelja koji se bave izgradnjom u beogradu. bez mita opstinarima iz DS-a nema sanse da sagradis ni kucaru za kera a kamoli sta drugo...

zato je kvadrat u vecini opstina u beogradu skuplji nego u budimpesti, sofiji, bukurestu, zagrebu, sarajevu, skoplju....

Obrati se sekretaru za urbanizam i gradjevinske poslove, Komatini iz DSS za pitanje mita i korupcije.
http://www.beograd.org.yu/cms/view.php?id=3438
http://www.beograd.org.yu/cms/view.php?id=2034

Kakve ti sve prijatelje imas......Te sve pravnici,te sve u vrhu DS pa ti daju poverljive informacije,te sve gradjevinci u BG.....Sta rade ti gradjevinci,mesaju malter,sklapaju skele ili.....????

ja sam svoj gazda i svoj covek tako da je meni svejedno ko je na vlasti.

za razliku od tebe koji od skole imas 2 velika odmora pa moras da radis kao ugovorac pri vojsci za 20.000 din plate i uzimas mito od siptara da bi mogao da prezivis od 1 do 30....

zavrsi zato makar srednju skolu pa dodji da pricamo.... nepismeni balvanu....

hehe. Pa crni marsowac,daj pogodi nekad nesto u zivotu. Onu srednju skolu koju sam ja zavrsio,ti mozes samo da sanjas o njoj.
I opet penis,nerviras se. Ne valja ti to.
Juce si se upisao u bazen,sledeci put ces u krevet.

A vidim da ti je svejedno ko je na vlasti. pre bazena,trk u stalu da pomuzes bika.

hehe. Pa crni marsowac,daj pogodi nekad nesto u zivotu. Onu srednju skolu koju sam ja zavrsio,ti mozes samo da sanjas o njoj.
I opet penis,nerviras se. Ne valja ti to.
Juce si se upisao u bazen,sledeci put ces u krevet.

A vidim da ti je svejedno ko je na vlasti. pre bazena,trk u stalu da pomuzes bika.

ajde bre balvane tovari dzakove ovo ovde su intelektualne rasprave ovo ti ne razumes....

nema tu mito ako oces da gradis normalne stvari na ucrtanim objektima po postojacim projektma ne treba ti mito, ja ne znam gde ti zivis to si pobrkao sa 90-tim kada je svako radio sta hoce i gradio gde oce.
ne kazem da toga sada nema, ima naravno i uvek ce biti pa makar po prijateljskim linijama ako ne sa parama ,ali to sigurno neutice na cenu kvadrata u nekoj opstini. zna se koji kraj koliko vredi i zasto, i to sto kazes da je kao beograd skuplji od nekih gradova u evropi ,e sad te ja pitam kazu da beogradu fali 200 000 stanova, a koliko vidim svi bi voleli da postanu beogradjani cela srbija se seli u beograd, pa zar mislis da pred tim pritiskom nece rasti cene kvadrata? ako za moj stan 90-tih niko nije hteo da da pare jer je bilo malo ljudi koji su imali pare ili su tu bili neki krimosi ali su hteli stan za male pare ako sam slucajno u nevolji pa su zeleli to da iskoriste a sada mi dolazi 10 kupaca koji oce da zive u beogradu naravno da cu sada da dizem cenu kvadrata, i nepostoji nerealna cena kvadrata kako ti kazes, ona je takva kakvu su je napravili ponuda i traznja, cena ce biti onolika za koliko su ljudi spremni da plate stan.

Poslednja izmena:
[B Vi iz DS-a i ostale poturice mucnite malo glavom ako je imate pa razmis
lite ko je gubitnik na ovim izborima i sta ce biti sa vama kad se koalicija sa SPS-om raspadne. Mene bi bilo sramota da se radujem kada bi bio u koaliciji sa onima koga ne podnosim. Razmislite malo jeste li vi gubitnici ili su Socijalisti dobitnici jedno jeste sigurno a ta koalicija ce se olupati o glavu i vama i njima. Videcemo tada ko ce da se smeje. :klap:[/B]

Back