DS i SNS pripremaju članstvo za ulazak u Vladu

Како гледате на владу ДС-СНС

• Права ствар за Србију

• Скептик сам, али можда се изроди нешто корисно

• Мрш ћубра издајничkа, продали сте Војводу

• Шешељ и Ђинђић су лоши учитељи

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovo je čisto špekulisanje koje ima za cilj dve stvari, da se nablati SNS i da se učvrsti (opere) ova nenormalna koalicija DS-SPS ...

Не бих рекао, сами себе блате али очигледно им није лоше пошто су радикалима узели 3/4 бирача, а узеће и део неопредељених чини ми се.

Ниједна од понуђених опција ми не одговара.

Ја не верујем да би они могли да праве коалицију и мислим да је то само жвака која има вишеструку корист за одређене структуре:

- радикалима одговара да оцрне новонасталу странку, чије настајање је њих погодило у процентима,

- "жутаћима" да дају до знања малим странкама које их уцењују (Г17+, СПС, ПУПС) да неће више моћи да их уцењују јер, ето - имају алтернативу,

- "жутаћима", још једном, јер пуштањем таквог абера уништавају и снагу СНС-а, јер многи су се учланили и определили за СНС верујући да ће СНС бити опозиција и срушити ову власт.

Дакле, "жутаћи" двоструко добијају овде, врло лукаво, нема шта...

mada je meni zanimljivo uskrsnuce StevA Dragisica , ko ono "kucamo na vrata zaboravljenih asova" ,ko se seca pre 10 i kusur godina kada je Vojvoda bio na celu Zemuna Dragisic je bio tu glavni u vrhu posle Tome ,a cak i ispred Piockoustog (valjda je nasledio Njega na celu opstine kada sau usli u vladu ) , a onda ga nije bilo u javnosti bar 7 , 8 godina , kad ono ponovo se vraca na velika vrata :lol:

Kолико се сећам,ангажовао је фирму оца за обнову фасада у Земуну, па је тада зглајзнуо због сукоба интереса.То сам увек наводио као леп пример одговорности према грађанима општине :ok:

Све је изветнији и гасни споразум, можда после њега одлепршају Чанак и Динкић оду у канализацију

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=11&dd=26&nav_id=330729

Тадић је Динкићу спремио свилени гајтан а последња кап у чаши је била гасни споразум.Силазак Динкића са политичке сцене ће допринети стабилизовању и јачању Србије како на унутрашњем тако и на споњнополитичком плану :ok:

Najvise bih volela da je to neki mudar potez Nikolica,koji ostaje pri staroj politici,ali pokusava diplomatski ,lukavo,da nas spase.Ali na zalost,ne mirisi mi na to.Koalicija sa demokratama bi bila izdaja,iz prostog razloga,sto je Tadic duboko u govnima,sa svojim partnerima,kao sto je nekad i Djindjic bio,i gde mu je glava u torbi.Sto znaci,on sa Tomom ne bi mogao praviti nikakve kompromise,u korist drzave,vec iz licne bezbednosti.Polazim od toga ,da je to i Tomi jasno,tako da bi ulaskom u koaliciju,svesno postao jos samo jedna marionate zapada.Iz tog razloga-opcija 3

Najvise bih volela da je to neki mudar potez Nikolica,koji ostaje pri staroj politici,ali pokusava diplomatski ,lukavo,da nas spase.Ali na zalost,ne mirisi mi na to.Koalicija sa demokratama bi bila izdaja,iz prostog razloga,sto je Tadic duboko u govnima,sa svojim partnerima,kao sto je nekad i Djindjic bio,i gde mu je glava u torbi.Sto znaci,on sa Tomom ne bi mogao praviti nikakve kompromise,u korist drzave,vec iz licne bezbednosti.Polazim od toga ,da je to i Tomi jasno,tako da bi ulaskom u koaliciju,svesno postao jos samo jedna marionate zapada.Iz tog razloga-opcija 3

Треба му помоћи да се ослободи гована и да и он направи неколико корака у десно па онда ко зна,можда у интересу Србије :think:Иступање Јеремије можда управо то говори :think:

Nema potrebe za tom koalicijom
posle sledećih izbora, a već je i sada to vidljivo, to su ubedljivo najjače partije na političkoj sceni
obe oko 25%
ostali su do 10% i manje (da ne spominjem cenzus, mnogima nedostižan) i konačno se približavamo nekom sistemu gde se sve vrti oko 2 partije
imaćemo jednu kao levi centar i jednu kao desni centar
svak ko bude iskakao iz toga, vrlo lako ispod 5%

sad ide onaj teži posao, kreiranje sličnog ili približnog stava oko svih krucijalnih i suštinskih tema u ovoj zemlji...i konačno politika ove zemlje ima jedan kurs gde su nijanse u pitanju koje zavise od rezultata izbora.

Треба му помоћи да се ослободи гована и да и он направи неколико корака у десно па онда ко зна,можда у интересу Србије :think:Иступање Јеремије можда управо то говори :think:
Istupanje Jeremije govori samo u njegovu licnu korist,ja tu nikakve zasluge ne pripisujem Tadicu,naprotiv ,mislim,da nisu uopste na istoj liniji

Jednostavno-kad su izdali Seselja u kog su se kleli izdace i Srbiju u koju se takodje kunu.

До јуче (фигуративно) таква комбинација је била апсолутно немогућа ...

Ко би могао да замисли да ће прекјуче (о5 фигуративно) Тадић и Дачић да се мире и љубе ???

Сада је потпуно јасно да Србијом не владају идеологије и програми већ огољени интереси ...

А народ ???
Па ко је још питао народ шта жели и шта му треба (осим у време непосредно пред изборе) ...

Цитат потписујем !!!

Pa da nije tako ne bi bio na vlasti. To ti je politika :ok: hoce sa svima i na kraju uvek istera svoje a oni cute i rade. Ko im kriv kad su debili.
Upravo tako. jedino ko definitivno nijad nece biti u bilo kakvoj kombinaciji su vadikavi. Oni definitivno ni za koga nisu prihvatljivi. I zato se meni politika malko smucila. Ja licno ne bih ni sa kim, ali zato ja nisam politicar. :D

To je tacno,mislim da Bota polako, ali sigurno, priprema javnost za koaliciju sa SNS.

Dokaza za to ima brdo,npr.samo dva "dokaza", posle raskola u SRS i najave formiranja SNS,nije bilo dnevnih novina koje nisu to pozdravile,a jasno je kao dan po uredjivackoj politici i po tome kako pisu, da vecina dnevnih novina(Blic,PRESS,sadasnja Politika,Danas,po mom misljenju ove najotvorenije to rade) otvoreno podrzavaju Botu i DS.

Druga stvar je ,navijanje tkz."politickih analiticara" za SNS i njihovo proglasavanje za neku novu "modernu srpsku desnicu",u toj raboti najvise su se isticali Nikolic,Stoiljkovic,Goati,Bogosavljavic ljudi koji otvoreno navijaju za DS,isti ovi su naprasno zaboravili, da su celnici te nove stranke do juce bili u SRS pa cak i vodili njihovu zadnju predizbornu kampanju ,po ovim tkz."analiticarima" izgleda da su Nikolic i Vucic pali sa neba na nasu politicku scenu.:dontunderstand::dash:

Ali iskreno,posle ove afere sa Kristom i G17,Bota mora imati neku odstupnicu i rezervnu varijantu ,jer vlast je slast i ko uzjasi tesko hoce, da sjasi.
:manikir:

Јесте Јеремић не спроводи политику владе и Тадића :dash: :dash: :dash:
Jeremic i Tadic imaju apsolutno razlicite nastupe,pred svetskom javnoscu.Dok im Tadic lize gu****,Jeremija nema dlake na jeziku.E sad ,sta je to sto sprecava Tadica da otvori usta,osim sto je smotan i nesposoban?Sve te kritike zapada, na racun Jeremica,upucene su na Tadicevu adresu,kao glavnog u celoj prici,tj.on snosi odgovornost prema zapadu,za Jeremiceve "ispade".Znaci uopste nema logike,u tom njihovom razlicitom nastupu.Jer Jeremija je sigurno nece kaciti sa zapadom,da bi kod kuce kupio poene,to radi Tadic,kad tamo provali,nesto u smislu,dacemo Kosovo,a kad se vrati kuci,kaze niste vi dobro razumeli,ja sam rekao nesto drugo.Sve u svemu ,meni je Tadic najmutniji od cele te bande.A Jeremija radi sta hoce,al nece dokle hoce.Ili ce promeniti nastup,ili stranku.Al videcemo

Jeremic i Tadic imaju apsolutno razlicite nastupe,pred svetskom javnoscu.Dok im Tadic lize gu****,Jeremija nema dlake na jeziku.E sad ,sta je to sto sprecava Tadica da otvori usta,osim sto je smotan i nesposoban?Sve te kritike zapada, na racun Jeremica,upucene su na Tadicevu adresu,kao glavnog u celoj prici,tj.on snosi odgovornost prema zapadu,za Jeremiceve "ispade".Znaci uopste nema logike,u tom njihovom razlicitom nastupu.Jer Jeremija je sigurno nece kaciti sa zapadom,da bi kod kuce kupio poene,to radi Tadic,kad tamo provali,nesto u smislu,dacemo Kosovo,a kad se vrati kuci,kaze niste vi dobro razumeli,ja sam rekao nesto drugo.Sve u svemu ,meni je Tadic najmutniji od cele te bande.A Jeremija radi sta hoce,al nece dokle hoce.Ili ce promeniti nastup,ili stranku.Al videcemo

Председник мора бити одмеренији, јер да Јеремија својим потезима смета Тадићу био би отереран, а колико је мени познато Тадићу је уз Шутановца најближи у целој странци. Оно што мени делује реално следеће године је распад и одвајање дела ДСа на део за сарадњу са Николићем и део еврослинави део.

Back