Državljaninu Srbije pakistanskog porekla prećeno smrću preko "Limunda"

Kojim retardima je palo na pamet da bilo kakve pretnje preko neta uoppste i klasifikuju kao pretnje.

Nemaj brige.

tumblr_l64oqyfkct1qc864ho1_500.jpg

Dodaje se da je početkom februara Mouafaka dobio poruke kao što su: "Vrati se u Pakistan, za tebe ovde nema mesta", "Muslimančino dosta smo vas ubili na Kosovu, ali očigledno nismo sve", "Srbija Srbima, Balije gde im je i mesto, pod zemlju", "Oči ćemo ti vaditi usoljenom kašikom jedno po jedno".

srbiju treba denacifikovati.puna je fasista...

@Extremeparche:Ti bi kao stari Lumundovac trebao da znas sta se desava nakon susoenzije naloga,trebao bi da znas da se ljudi izivljavaju i daju negativne ocene bez razloga. Sat je coveku poslat,i stigao mu je(za to naravno postoje dokazi) a on je dao negativnu ocenu,svim clanovima koji su dali negativne ocene su predmeti poslati. To sto ovde kopiras ocene je zaista smesno,verovatno ti to diktira tvoj nalogodavac iz cafea. Za sve sto se desavalo postoje dokazi koji se ne mogu zaobici,tako da ti tvoji pokusaju da sabotiras celu pricu ne vode nikuda.
A,slike se nalaze za na ovom linku:

https://www.facebook.com/album.php?...aved#!/album.php?aid=18423&id=112040695538825

@Extremeparche:Ti bi kao stari Lumundovac trebao da znas sta se desava nakon susoenzije naloga,trebao bi da znas da se ljudi izivljavaju i daju negativne ocene bez razloga. Sat je coveku poslat,i stigao mu je(za to naravno postoje dokazi) a on je dao negativnu ocenu,svim clanovima koji su dali negativne ocene su predmeti poslati. To sto ovde kopiras ocene je zaista smesno,verovatno ti to diktira tvoj nalogodavac iz cafea. Za sve sto se desavalo postoje dokazi koji se ne mogu zaobici,tako da ti tvoji pokusaju da sabotiras celu pricu ne vode nikuda.

https://www.facebook.com/album.php?...aved#!/album.php?aid=18423&id=112040695538825

Ne,ja nisam stari član Limunda.Ima tu ljudi koji su mnogo duže od mene.Što se tiče tvoje aktivnosti u Limundu-ovo možeš da pišeš ljudima koji ne zalaze u Limundo.Svim ostalim članovima Limunda ne moj da prodaješ bajke.Ostali,ako ih uopšte interesuje ova tvoja bajka mogu na Limundu da pregledaju sve ocene iz tvog naloga-ne jednog naravno i utvrde sa malo zdrave logike ko ti je sve davao pozitivne ocene.Nek pogledaju cene završenih pozitivno ocenjenih aukcija i zaključe da li su to stvarni ili fiktivni likovi.Naravno da si po nekad i odradio neku poštenu trgovinu-inače bi bilo jako providno.Nalogodavac iz Cafea?Prosvetli nas!

da nekazes walter laze...

nacisti-hitlerov-rodj-srbija.jpg

Ovih par ljudi nije nista u odnosu na gomilu ljudi koja je salutirala na Maksimiru Tompsonu...
Nije ni za potcenjivanje, nego samo htedoh da kazem da ne smarate bar vi...

Postavi slike bas ovde, jer mnogi ne mogu ili nece da se cimaju po drugim sajtovima...

lazhe tzv walter45, lazhe kao psina, postavlja montazhe a ovo nam ne pokazuje

Za ustaše svi znamo, puna ih Rvacka.

Ali da za ovo laže, nije tačno.

Ovu "laž" je na primer videlo desetak hiljada ljudi u Novom Sadu.

nacisti-v.jpg

Dakle, lažeš ti po stoti put već, ali vi nacional-šovinisti ste valjda ovisni o
lažima.:mrgreen:

I da, znam da ćeš sada reći kako sam kromanjolac i čeder, zato što se ne ložim na
nacizam i što raskrinkavam tvoje jeftine laži, ali odmah da ti kažem da me zabole.:super:

Prica nije nikakva izmisljotina,vec je to nazalost istina. Ako vec zelite da komentarisete na ovu temu,onda iznesite svoje misljenje,ne skrecite sa teme,i ne dovodite ljude u zabljudu. Znaci,prica je istinita,zaista se dogodila,a Mouafak je dobio ogromnu podrsku od NVO i to je izuzetno lep gest. Sva ostala nagadjanja su mi zaista mucna za komentarisanje.

Ма шта нас брига за неког преваранта са Лимунда ???

Имаш мале огласе,
Купујем - продајем,
па тамо кукај ....

Шта очекујеш,
да ће неко ко је преварен да те води на колаче ????

СВАШТА .....

ПРЕВАРАНТУ ЗАПРЕТИЛИ ДА ЋЕ ДА МУ ИЗВУКУ УШИ,
А ОН ТРК КОД НВО БАБА ....

Да неће и одштету од Србије
за претрпљени страх и душевни бол
да тражи ????

Prica nije nikakva izmisljotina,vec je to nazalost istina. Ako vec zelite da komentarisete na ovu temu,onda iznesite svoje misljenje,ne skrecite sa teme,i ne dovodite ljude u zabljudu. Znaci,prica je istinita,zaista se dogodila,a Mouafak je dobio ogromnu podrsku od NVO i to je izuzetno lep gest. Sva ostala nagadjanja su mi zaista mucna za komentarisanje.

Одлично.
Пошто се уз сугласност управе овај пдф бави и преварама на којејкаквим сајтовима те се то сматра политиком ево да рекнем,
Искрено се надам,
Да ће одговор тзв. државе уз сурадњу НВО-а бити језив.
Да ће сви ућесници на његовим аукцијама коју су се дрзули написати што ружно добити махималне затворске казне.
Да ће дотићном бити исплаћена милијонска накнада.
Да ће му НВО избоксовати национални пемзију.Од макар тисућу и двјеста ојера.
Да ће једна од елитних београџанских улица носити његово име.
Да ће пућанство изградити парк и засадити тисућу ружа око бисте дотићног граџанина опхрваног пријетњама.
Да ће му неовисни медији посвјетити макар 8 сати у видео, те макар 4 куцане странице у писаној форми.
Да ће роман о њему бити истакнут у народној библијотеци а слика у народном музеју једног дана.Ћим демокрација омогући отварање истих.
Надам се да сте задовољни одговором г. Србине Пакистанског подријетла?

Па наравно да је преварант. Прво погледај колико пута је продавао и колико има оцена генерално...фали 400 оцена за исто толико куповина.
Са блога Лимунда и саопштење, можеш тамо више да прочиташ.
Друго, лик је фалсификатор:
Nevezano za gornje poruke je protiv člana iz Sirije
pokrenuta tužba od strane Limunda.
Razlog:
prodaja falsikovane robe uz njegov navod da je original u pitanju (kroz lažnu dokumentaciju).
Član je tim povodom suspendovan sa Limunda,
a slučaj predat policiji (sektor za visokotehnološki kriminal) i tužilaštvu.

Пошто је суспендован син пише увреде оцу, болесници...и ангажује бабе НВО-олове.. :lol:

Nažalost je on na to reagovao dezinformacijom,
i mediji su bez saslušanja druge strane objavili takvu vest.

Član Imad i fer-trage-no1 su otac i sin. Oba naloga su suspendovana i pokrenuta je krivična prijava protiv njih zbog krivičnog dela neovlašćenja upotreba tuđe firme iz člana 233 stav 1 KZ i krivično delo obmanjivanje kupaca iz člana 244 KZ R…S. ta prijava je podneta nadležnom tužilaštvu 09.02.2011.godine. Nakon toga se pojavljuje saopštenje putem agencije Fonet o tome kako je članu prećeno smrću od strane određenih članova Limunda: pri čemu nije navedeno ni kako, ni kojim kanalima ni od strane koga. U blogu je navedeno da sve što nam je prijavljeno smo sankcionisali u skladu sa pravilima.

Лимундо је погрешио што је дозволио да овај ко зна колико дуго обмањује, а то све да би и они имали користи од сваке покренуте аукције, па онда и провизије након продаје.
Ваљда им је ово наук, па ће сличне дебиле да кажњавају. А бабе ће да разгузе на суду..
И сад ово стварно нимало није тема за овде..

Ko koga ovde više *ebe?

NVO počinje već da konstruiše veštačke slučajeve ?

Otvori neko njihov nalog može da stavi da je mesečar ili marsovac a onda navali gomila njihovih vojnika na nalog da preti, ucenjuje i na kraju ispadne slučaj !?

Ja sam da se rad NVO stavi pod elektronski mikroskop i da se vidi šta oni uopšte ovde više rade, odakle se finansiraju osim što tom smeću idu i moje pare, ko su im vođe, vojnici, članovi i da se to javno objavi.
Ima tu još sijaset pitanja koja neodložno moraju na licu mesta da se postave onima koji su najodgovornji za njihov rad.

Kad god se nametne, problem bede, nezaposlenosti, bezperspektivnosti, režimski spin majstori počinju da "rade". Prokleta žgadija !

Ne,ja nisam stari član Limunda.Ima tu ljudi koji su mnogo duže od mene.Što se tiče tvoje aktivnosti u Limundu-ovo možeš da pišeš ljudima koji ne zalaze u Limundo.Svim ostalim članovima Limunda ne moj da prodaješ bajke.Ostali,ako ih uopšte interesuje ova tvoja bajka mogu na Limundu da pregledaju sve ocene iz tvog naloga-ne jednog naravno i utvrde sa malo zdrave logike ko ti je sve davao pozitivne ocene.Nek pogledaju cene završenih pozitivno ocenjenih aukcija i zaključe da li su to stvarni ili fiktivni likovi.Naravno da si po nekad i odradio neku poštenu trgovinu-inače bi bilo jako providno.Nalogodavac iz Cafea?Prosvetli nas!

Ma,bre covece ti uopste nemas pojma ko sam ja! Ja nemam nalog na limundu,kakve ocene da gledaju ljudi> Na nalogu koji ne postoji? Pogresno bre ciljas extreme...Brate ozbiljno si pobrkao loncice...

Cupka.Zr pol:ženski Ko li se krije iza nicka?Nisi odgovorio/la na pitanje ko mi je nalogodavac iz Cafea?!Nemaš nalog na Limundu a tu pišeš o ocenjivanju i pravilima kao nekoj rutini...Iza mog nicka stoji jasno ime i prezime koje ti znaš,kao i ja tvoje.Braća nismo,niti ćemo biti.Da me niste čačkali na Limundu,kao slučajno....prošlo bi bez ovog prepucavanja.Ovako se samo vrati unazad jednu stranicu i pročitaj šta ovog momenta o tebi misle na forumu.I dalje tvrdim da ste ovo traljavo iskonstruisali.A traljavo je odreagovao i Limundo na te vaše sitne prevare.
Ukratko o članuU svetlu skorasnjih dogadjanja,u kojima primam pretnje od pojedinih clanova,vulgarno-neprikladne sadrzine,kao i pretnje da cu dobiti jos negativnih od njih,sa drugih-duplih naloga,povukao sam svoje aukcije sa Limunda.Buduci da smatram da je nemoguce da zastitim sebe,zatrazio sam da mi se odjavi clanstvo sa Limunda.Ne radi se o nekakvom strahu od nekoga ko preti,jer samo slabici prete,jaki urade i ne busaju se u grudi praznim recima,vec o cinjenici da mi je zaista nepotrebno opterecenje pored redovnog posla,zaludjivanje sa ljudima koji lece svoje probleme tamo gde se oni svakako nece resiti.Molim cenjene kupce da ukoliko je ostalo nesto nerazjasnjeno,kao na primer 12 paketa koji su nastradali u tom sudaru ili slicnih problema do kojih je dovelo neodgovorno ponasanje kurirskih sluzbi,kontaktiraju na telefon ili putem mejla koji im je Limundo prosledio.Sve ce biti reseno.
U svakom slucaju najveci broj mojih saradnji je bio na obostrano zadovoljstvo i Limundovci ce mi ostati u jako lepom secanju,a one ruzne stvari sam vec zaboravio i oprostio...veliki pozdrav svima!!!! I dalje tvrdiš da te/ga je Limundo oterao?Ili je zagustilo?A jedine lončiće koje brkam su oni za fish paprikaše-oli ću onaj za 6 oli 12 osoba!!!

BEOGRAD - Više nevladinih organizacija je danas zatražilo od policije i tužilaštva da reaguju na pretnje smrću koje su za protekla dva meseca državljaninu Srbije El Aoudehu Mouafaku uputili neki korisnici sajta za internet prodaju i kupovinu "Limundo".

Upravi "Limunda" je prećeno da će sajt biti srušen ukoliko Mouafaku bude dozvoljeno da koristi njegove usluge. Administratori "Limunda" su, pod pritiskom, ukinuli nalog Mouafaku i njegovim sinovima, što je jasan signal da se ucena isplati, navodi se u saopštenju nevladinih organizacija.

Dodaje se da je početkom februara Mouafaka dobio poruke kao što su: "Vrati se u Pakistan, za tebe ovde nema mesta", "Muslimančino dosta smo vas ubili na Kosovu, ali očigledno nismo sve", "Srbija Srbima, Balije gde im je i mesto, pod zemlju", "Oči ćemo ti vaditi usoljenom kašikom jedno po jedno".

"Obećavali su da će srušiti sajt ako me 'Limundo' pusti da radim, što se pokazalo kao istinito, jer su istog dana kada sam sramno suspendovan da bi se udovoljilo zahtevima ucenjivača, nekoliko sati pre toga onemogućili rad Limunda na nekoliko minuta. Porodica i ja smo u strahu, ne spavamo, ne jedemo, narušeno nam je mentalno i psihičko zdravlje", izjavio je Mouafak.

Među potpisnicima saopštenja su Inicijativa mladih za ljudska prava, Komitet pravnika za ljudska prava, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Helsinški odbor za ljudska prava.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/23...istanskog-porekla-preceno-smrcu-preko-Limunda

Да се мало напуше к.......!!! јЕбо вас Пакистанац још и та говна морамо да трпимо!

СРБИЈА СРБИМА!!!

Back