Де кани се неког ЛДП-НВО потрчка које потего из штека резерни налог.
Evo hoce da salje na email

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Де кани се неког ЛДП-НВО потрчка које потего из штека резерни налог.
Među potpisnicima saopštenja su Inicijativa mladih za ljudska prava, Komitet pravnika za ljudska prava, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Helsinški odbor za ljudska prava.
Strahovito sam zainteresovan šta li će mup pronaći u celom slučaju.
Ja lično ne verujem da je istina o pretnji, možda neki nezadovoljan kupac original naočara odlepio kada je dobio kineza ili slično,jer šta drugo zaključiti kada dokaze ne vidimo.
Ваша истина је једина права, требал' да случајно постоји нека друга.Ja sam vam prenela realno saopstenje,dala sam vam istinu,nisam ocekivala da cu naici na klasicne forumase koji hejtuju svakog novog koji se pojavi...Ono sto sam vam napisala je istina,i jedina istina. Vi niste videli sve slike tih pretnji,niste ih procitali sve kompletno,a ima ih vise od 30,i razumem da ne mozete da sudite na pravedan nacin. Ako vas zaista zanima ovaj slucaj,ja cu postavoti slike,pa cete jasno moci da vidite sta se desavalo,i o kakvim govorima mrznje se radi. Toliko od mene.
Sramota ako je coveku preceno samo zato sto je drugog porekla i druge vere, a sramota je i sto NVO-e brzebolje svaku vest, pre bilo kakve provere, koriste kako bi osudile drustvo u Srbiji...
Ne mnogo posle pojavljivanja ove vesti i NVO-e su pocele sa osudjivanjem, a realno, za tako kratko vreme nije moguce bilo sta istraziti i doci do bilo kakve istine...
Cak i da je Pakistanac/Sirijac stvarno ostecen, uopste ne verujem u dobronamernost organizacija nabrojanih u prvom postu...
Btw, zanima me komentar jevrope kojoj su poslate slike.
Es saznala nesto novo?
A što će u Egiptu?
......................
Među potpisnicima saopštenja su Inicijativa mladih za ljudska prava, Komitet pravnika za ljudska prava, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Helsinški odbor za ljudska prava.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/23...istanskog-porekla-preceno-smrcu-preko-Limunda
Na odmoru?
... Među potpisnicima saopštenja su Inicijativa mladih za ljudska prava, Komitet pravnika za ljudska prava, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Helsinški odbor za ljudska prava.
Zaista je ruzno sve ovo sto ovde pisete,jer niste upoznati sa slucajem,pa pisete raznorazna nagadjanja. Evo ovako,covek nije nikakav pakistanac,niti terorista. Covek je poreklom Sirijac(novine su plasirale dezinformaciju da je pakistanac) koji zivi u Srbiji vec 37 godina. Na pomenutom sajtu mu je grupa ljudi koja se predstavlja kao LHT pretila na verskoj i nacionalnoj osnovi,covek je bukvalno prezivljavao torturu fasista i nacionalista danima,i nije bio zasticen,i to sve zato sto je druge vere. Limundo sada moze da prica o prijavama kakvim god hoce da bi se odbranio( ni jedna prijava nije stigla osobi za koji se navodi da je protiv nje podnesena) tako da je to jos jedna neistina u nizu. Nemojte se baviti nagadjanjima i siriti nacionalnu mrznju,jer se ne radi ni o kakvom teroristi niti zlonamernom coveku,vec se radi samo o coveku koji je bio zrtva fasisticke i nacionalisticke torture. Eto,toliko od mene,i ne verujte bas u sve sto procitate,da su prijave podnesene,bile bi do sada i realizovane...Mora i sajt nekako da se odbrani.
Ovo je sumnjivo.
Pravi Srbin koristi zarđalu kašiku ili zlatnu viljušku za navedene radnje, a ne usoljenu kašiku! Kakva je to glupost!
O,boze! O kakvim vi fasifikatima pricate kada moizfak nije prodavao naocare,parfeme i ostalo. Vidim da ste prilicno neupuceni u pricu,i da nagadjate bzvz. Covek je prodavao alate,i tako neka cuda koja mu nisu bila potrebna,nista sto je zakonom kaznjivo. Da ponovim,pricamo o Mouafaku koji te trpeo sve te pretnje i teror na sajtu,to sto se meediji sada igraju sa pricom pa pisu gluposti i njegovom sinu,to nema veze sa zivotom.
Ne trabunjaj orione.Posle ovakve ksenofobicne svinjarije kojoj je Srbija itetako podložna predlažem da sve strane države donesu akt u kome će zabraniti Srbima naseljenim u inostranstvu da normalno žive i rade, t.j. da ih protjeraju u matičnu im domovinu.
Posle ovakve ksenofobicne svinjarije kojoj je Srbija itetako podložna predlažem da sve strane države donesu akt u kome će zabraniti Srbima naseljenim u inostranstvu da normalno žive i rade, t.j. da ih protjeraju u matičnu im domovinu.