Država ukida konkurenciju u izdavanju udžbenika

Ni ovo nema veze sa temom, al kad smo već kod toga, je l ti mnogo značilo to što si znala ko je AV?

ali ja nisam za njega glasala u tome je trik, jer ja ne glasam za radikale, niti krajnje desnice. kao sto sma ti rekla u osnovi sam orijentisana centralno do umereno levo i ok mi je umerena desnica.

seslje ih je zahebao.

zato sam i pitala ko je lompar...ali ocigledno je zaslepljenost velika. cak mi nije ni bitno ko je lompar vise.

ali ja nisam za njega glasala u tome je trik, jer ja ne glasam za radikale, niti krajnje desnice. kao sto sma ti rekla u osnovi sam orijentisana centralno do umereno levo i ok mi je umerena desnica.

seslje ih je zahebao.

zato sam i pitala ko je lompar...ali ocigledno je zaslepljenost velika. cak mi nije ni bitno ko je lompar vise.
Ok, o ovome ćemo ćaskati na nekoj drugoj temi. Inače nisam ni ja znala za čoveka do pre par meseci, nebitno..

Сви само гледате сопствено Дупе.
Уместо да се одлучите на колективни Отпор јер веома добро видите какве НЕЗАКОНСКЕ БАХАНАЛИЈЕ се дешавају,Ви сте одлучили сте приклоните СМРАДУ само зато што имате Личне Користи од таквог Опредељења а за већинску Србију вас боли кјурац!
чАК шта више,Ви промовишете оно што Ваш Налогодавац жели да чује :lol:
Ви ничега нисте вредни!
Смеће били-Смеће остајете,за Вјеке Вјекова.
Гадите ми се!

Nije podržao Vučića. U tome je ključ i apsolutno ni u čemu drugom više.

Da je podržao Vučića, bio bi Srpska Majka, najveći srpski sin svih vremena i uzor svakome.
:mrgreen:

Sad Kežual kopa po internetu da pronađe gadosti i o Kavačiću :D
Zašto skrećeš sa teme: tema su nemački Klet i njegove istorije, uz ulogu Gospođe Lompar u nametanju laži i propagande okolnih nacionalizama u srpske udžbenike istorije:

Počnimo o pitanju Albanaca kao “starosedelaca”, inače potpuno nepoznatih Staroj Grčkoj i Rimu, i kako to da se “autohoton” i “starosedelački” albanski narod prvi put pominje u istorijskim izvorima tek u XI veku? Tu bili “pre” Srba, a prvi pomen o njima 400 godina posle pojave Slovena na Hemu (“Balkan” se zove ovako tek od XIX veka).

Ti si u prosveti, valjda bi ti trebala da znaš šta piše u udzbenicima, zar ne?

Zašto skrećeš sa teme: tema su nemački Klet i njegove istorije, uz ulogu Gospođe Lompar u nametanju laži i propagande okolnih nacionalizama u srpske udžbenike istorije:

Počnimo o pitanju Albanaca kao “starosedelaca”, inače potpuno nepoznatih Staroj Grčkoj i Rimu, i kako to da se “autohoton” i “starosedelački” albanski narod prvi put pominje u istorijskim izvorima tek u XI veku? Tu bili “pre” Srba, a prvi pomen o njima 400 godina posle pojave Slovena na Hemu (“Balkan” se zove ovako tek od XIX veka).

Ti si u prosveti, valjda bi ti trebala da znaš šta piše u udzbenicima, zar ne?
Ma sve to ok, samo navedi o kom razredu se radi i o kom udžbeniku izdavača Klet. Misliš da svi mi profesori znamo koji udžbenik i kako se piše? Daj ne preteruj, dovoljno što imamo Miso koji zna za nepismene učiteljice al ne zna za nepismene profesorke :D

Ma sve to ok, samo navedi o kom razredu se radi i o kom udžbeniku izdavača Klet. Misliš da svi mi profesori znamo koji udžbenik i kako se piše? Daj ne preteruj, dovoljno što imamo Miso koji zna za nepismene učiteljice al ne zna za nepismene profesorke :D
6. i 7. osnovne izdavač Klet.

Nije valjda da ne znaš za onu “evropsku dimenziju” u nastavi istorije.

Back