Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Do kog uzrasta smatrate da je uputno drzati dete za ruku, npr. na ulici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokle god ne nauci da ne istracva pred automobile, bicikle, pse i druge ljude...
U smislu motornog razvoja treba ga pustit sto pre, cak sa dve godine dete moze samostalno da hoda (da drzi pravac i ravnotezu)....
Ti mora da držiš psa kod kuće.
Svima javno ovde i na ovom forumu kažem da decu ne treba da štite od psa. Jer bi to značilo da su psi slobodni, a deca ne. Ili deca ne smeju da se slobodno kreću zato što unaokolo ima pasa. Dakle, ako se desi da pas napadne dete udrite i po psu i po vlasniku.
Desilo mi se ovo dva puta sa dvoje dece i u oba slučaja sam postupio kako sam naveo i ne kajem se.
Nemam psa. Pas moze da bude i na povodcu, pa da neko nastrada. Deca vole pse i zatrcavaju se ka njima bez svesti o tome da ih pas moze povrediti. Isto kao sto ih moze udariti bicikl ili kao sto mogu preturiti neku babu koja jedva stoji na nogama jer nisu gledala kuda su trcala...
ti nisi razumeo sta je ona htela da kaze.
ali to sto cinjenicu da je mod koristis kao argumen govori dosta o tebi.
majka UVEK stiti dete pre nego se povredi.
otac kaze nek padne , naucice.
ako si otac, samo dok su mali...pogotovo kod sinova, da ne ispadne mekan ko neki zenski petko. sto ranije moras ostrije sa njim da rano postane cvrst. devojcice razmazis tu nema sta da pogresis.
sa druge strane majka ce sa cerkom da ide pod ruku i kad bude odrasla.
А што код нас ћерке зову: "Сине."![]()
Што си ти тако агресивна персона?A ti si njen advokat?
Boldovano dosta govori o tebi, a na osnovu boldovanog bih rekao da nisi imala mnogo iskustva sa decom.
Svaka ljudska jedinka reaguje na svoj način. To si i potvrdila kroz odgovor - ko je muško, a ko žensko. Ali mrzi me da pišem. Imam pametnija posla.
Pozdrav i nastavi da razmišljaš. Pozitivno je to za vijuge.
najvise zavisi kakvo ti je dete , generalno sam roditelj koji mnogo trosi energije da bi zastitila dete....mladji mi je prosao bez oziljaka ali ovaj mladji je bas nepazljiv a svasta pokusava, mislim da cu dugo morati da ga drzim za ruku....