- Poruka
- 95.913
Бог је казнио Еву са порођајним мукама. Како би рађала децу да није била кажњена? Направи од блата и дуне им живот кроз ноздрву?ma imas u postanju i za zivitinje i za ljude ista je stvar..radjajte se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бог је казнио Еву са порођајним мукама. Како би рађала децу да није била кажњена? Направи од блата и дуне им живот кроз ноздрву?ma imas u postanju i za zivitinje i za ljude ista je stvar..radjajte se.
здраво Бесeto da te pozdravim samo![]()
E pa nisam znao
pa posle je nadodao i muke kad je zgresila..da nije bebe bi izlazile ko.metakБог је казнио Еву са порођајним мукама. Како би рађала децу да није била кажњена? Направи од блата и дуне им живот кроз ноздрву?
Ja podrzavam ovu tvoju temu, i trudim se da doprinesemZašto Adam i Eva nisu znali da je Hrist drvo života?
Daješ stih koji demantuje tebePreko Hrista
Jovan 3:16 16 Jer je Bog toliko voleo svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni...
Bog JHVh je izvor zivota
Tačno te stihove sam hteo da postavimJa podrzavam ovu tvoju temu, i trudim se da doprinesem
Hristos je sirovo drvo, a kasnije BrKoba suvo, videti istoriju kako je zavrsio.
- LUKA 23,28-31 Kćeri jerusalimske, ne plačite za mnom, nego plačite za sobom i za decom svojom. *... Tada će početi govoriti gorama: Padnite na nas; i bregovima: Pokrijte nas! Jer kad ovako čine sa sirovim drvetom, šta li će biti sa suvim?
citam i ne verujem da sam bila tolko pametna hahadrvo zivota,to jes drvo besmrtnosti imamo na pocetku istorije ali pristup posle neposlusnosti zabranjen..i ta zabrana traje do kraja ove istorije ..
ali u novom stvaranju neba i zemlje,tj nove istorije u novom svetu pristup je dozvoljen..ali samo oni koji su bogu dragi... posle svega sta se sve ispodesavalo stvarno posteno..![]()
No komentdobro otkrivenje laze
actebi je jhvhbPreko Hrista
Jovan 3:16 16 Jer je Bog toliko voleo svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni...
Bog JHVh je izvor zivota
ovo je jasno za drvo kao i opis raja...podudara se onaj raj na pocetku i ovaj na kraju..dovoljnoNo koment
Ionako Bibliju ne razumem a kamoli to otkrovenje koje nije razumeo ni sam pisac
Ako se shvati sve bukvalno ima da nas nema.actebi je jhvhb
ovo je jasno za drvo kao i opis raja...podudara se onaj raj na pocetku i ovaj na kraju..dovoljno
Адам није окусио плодове са Дрвета познања добра и зла док је био савршен, Али је Божији промисао да он ипак проба те плодове, па га дели и од једног савршеног бића Бог ствара два несавршена. Тада тек несавршена бића кушају плодове, У праву си сви смо ми окусили те плодове и сада можемо да причамо о квалитету тих плодова као и да ли постоји Дрво са бољим плодовима.Da bi pisao knjige i podučavao druge o ovim temema prvo treba da raščistiš mnogo štošta. Vidiš ... Ti osuđuješ sve one koji se usuđuju da okuse plod sa drveta poznanja dobra i zla a izgleda ne vidiš da si i sam u toj priči. Da li ti znaš šta je dobro a šta zlo ? Ako znaš onda si okusio plod sa tog drveta. Da li znaš šta je dobro ? Ako znaš onda si opet okusio sa tog drveta. Ovo nije bio izbor već neminovnost ..jedini put kojim mora da se ide. Drugim rečima sa tog drveta plod je morao da se okusi. I još nešta... čovek u Edenu nikada nije okusio plod sa drveta života niti mu je prilazio u stvari nije ni imao vremena jer prvo što je uradio okusio je plod sa drveta poznanja dobra i zla.
ma bas cu da postanem ko boginja a od krvi i mesa..ovo mi je logicnije..eliksir postoji samo treba da ga se domognemAko se shvati sve bukvalno ima da nas nema.
Isus reče da koga sablažnjava oko nek ga izvadi, bolje mu u raj i bez oko nego u večne muke sa oba. Tako da drvo koje brstiš mož da bude gužva i da se sve izede
ja mislim da ima vise magaraca i konja, nego koza i jarceva, ali dvno bese kad ja adam bejah u raju, zaboravlja se... sad, cujem, puno nas ima na planeti, pa mozda to i nije lose da se neki pretvaraju da su zivotinje, izgledace kao da nas je VEC manje, samo neka brsteSvi koji veruju u Hrista imaju večni život, kakvo lišće nismo koze da brstimo
dobro otkrivenje laze
Isus vam je drvoJa podrzavam ovu tvoju temu, i trudim se da doprinesem
Hristos je sirovo drvo, a kasnije BarKohba suvo, videti istoriju kako je zavrsio.
- LUKA 23,28-31 Kćeri jerusalimske, ne plačite za mnom, nego plačite za sobom i za decom svojom. *... Tada će početi govoriti gorama: Padnite na nas; i bregovima: Pokrijte nas! Jer kad ovako čine sa sirovim drvetom, šta li će biti sa suvim?
a nego sta kaze ovdeIsus vam je drvo![]()
![]()
![]()
![]()
uzmi istoriju, pa vidi kako je zavrsio BarKohba, suvo drvo, umesto sto brstis l.o..
- LUKA 21,20-23 ...*
{DVA PUTA SU RIMLJANIMI RAZRUŠILI JERUSALIM I HRAM, 70. I 135. GODINE, KADA JE BARKOHBA PODIGAO METEŽ PROTIV RIMLJANA IZDAVAJUĆI SE ZA MESIJU, A OVI KAO ODGOVOR RAZRUŠILI JERUSALIM, POBILI 580000 LJUDI, A MESTO GDE JE BIO HRAM PREORALI, TE REIZGRADILI GRAD U RIMSKO-GRČKOM STILU, A JUDEJCIMA ZABRANILI POJAVLJIVANJE POD PRETNJOM SMRĆU.}
Prica ucenicima pricua nego sta kaze ovde
Jer kad ovako čine sa sirovim drvetom, šta li će biti sa suvim? - u momentu ka placu za njim, a on kaze da njima i njihovim kcerima, skledecoj generaciji lseduja i gore. Jerusalim, godine 70 i 135.
a kao ti covece ne brstis ko magare i konjce ovde na zemlji..ja mislim da ima vise magaraca i konja, nego koza i jarceva, ali dvno bese kad ja adam bejah u raju, zaboravlja se... sad, cujem, puno nas ima na planeti, pa mozda to i nije lose da se neki pretvaraju da su zivotinje, izgledace kao da nas je VEC manje, samo neka brstel.o.o.l.
pa zasto ne kazes tu pouku 8 STANKE NA PUTU SUZA https://sr.wikipedia.org/sr-el/Пут_сузаPrica ucenicima pricu
radi pouke
zato sto si brsteci lazno otkrivenje 70. i 135 godinu stavila u ko zna koju buducnost laznog otkrivenja, eto ZATO ne das ovu pouku kojom su se hriscani mnogi izbavili pobegavsi iz jerusalima da ne budu pobijeni od rimljana- za tebe je to tek prica, a za neke od njih je bila spasenje zivota, dok za druge osveta, mnogi su platili zivotima, pola miliona, genocid, ako uzmemo u obzir ukupnu populaciju28. А Исус обазревши се на њих рече: Кћери јерусалимске! Не плачите за мном, него плачите за собом и за децом својом.
29. Јер гле, иду дани у које ће се рећи: Благо нероткињама, и утробама које не родише, и сисама које не дојише.
30. Тада ће почети говорити горама: Падните на нас; и бреговима: Покријте нас.
31. Јер кад се овако ради од сировог дрвета, шта ће бити од сувог?
According to Cassius Dio, 580,000 Jews were killed in overall war operations across the country, and some 50 fortified towns and 985 villages razed to the ground, while those who perished by famine, disease and fire was past finding out.[16]
Zašto Adam i Eva nisu znali da je Hrist drvo života?
ma, vise volim mesoa kao ti covece ne brstis ko magare i konjce ovde na zemlji..
AuIsus vam je drvo![]()
![]()
![]()
![]()
pa ti si postavio temu... evo istinePa vi stvarno mislite da ćete da brstite Hrista?