Drvo,staklo,dijamant.....

Nema veze sa temom, ali nisam mogla da odolim...
Murano...
th_04603_murano-glass_123_179lo.jpg

Obozavam nakit,uglavnom neobicne ogrlice,krace i duze....pa narukvice,onako sire...i mindjuse....ali jeste kad stavim mindjuse....nista drugo od nakita ne ide....
Zuto zlato ...slabo,samo burmu...sve ostalo od prstenja je kombinacija belo-zuto...ali slabo nosim....

mislim da imam dovoljno "bezvrednog" nakita da otvorim manji indi-afro shop :D drvo, koza, plastika, kamen, kost, perle, sitno, nabuzeno, uglavnom islizano od nosenja...bizuterija raznorazna

zlato ne jos, ali kapiram ima vremena da i u njemu nadjem car...ciganka sam skroz naskroz sto se nakita tice, pa me ne bi cudilo da krenem sa srebrom da ga kombinujem.

od os sam krenula da preterujem sa nakitom, narocito srebrnim prstenjem i velikim mindjusama toga nikad dosta. i po meni za nakit nema pravila, nosim sto mi dune...

ono sto ne skidam su neki meni vazni komadi i trenutno pored toga neke reciklirane plasticne afro narukvice koje su pukle pa nanizane na zicu :D:-) znaci katastrofa ali ih mnogo volim...

Skoro nikada ne nosim nakit, ali vremenom se nakupilo, uglavnom srebra. Ja ga ne kupujem, ali ovo sto imam su pokloni, i to od zena - od mame, prijateljica, koleginica. Bas sam nedavno sredila svoje stvari, stavila nakit na jedno mesto - lepa kolekcija koju cuvam u lepoj kutiji, i ponekad izvadim, pa se prisetim koliko divnih zena znam, u stvari :) Ali ne volim da nosim, osecam se pogresno kada imam nakit na sebi, kao da se foliram.

Pa ovako na njoj ide...ali ako pokusam da zamislim ovo na normalnijoj varijanti...previse mi je...i jedno i drugo...ali ok, ovo su ipak samo alke...to jos i moze da prodje, sve zavisi ko i kako nosi...Ali priznaj da vidis neke konkretne mindjuse, i isto tao konkretnu ogrlicu, da bi bilo previse...
Meni bi...Cak i meni:mrgreen:

e pa ja nosim..sve
i zuto zlato
i srebro
i bizuteriju
i kristal
naravno ne u isto vreme:lol:
kako kad..kako sam obucena..koje je doba godine...
za neke komade sam vezana emotivno...pa ih nosim cesce..
retko mi je go vrat..
mindjuse ne nosim..mozda samo bisercice u uvo, a i to retko...
e narukvice nemam bas..a volela bih...moram da poradim na tome:rolleyes:

zlato ne nosim,iako sam iz nekog razloga uvek dobijala gomilu tih zlatnih gluposti koje stoje sad negde neiskoriscene van mog dometa ( bolje da sam napravila zlatne navlake za zube ko reperi,cesce bih koristila :lol: ).
nosim srebrno prstenje,ali imam i neke koje redje nosim,jedan naradndzasti hipnotisuci od stakla,neke drvene sa kube,neke srebrne,cudne koje ne mogu da nosim jer su mi ogromni pa mi spadaju iz egipta,jedan iz juzne amerike sa listom koke unutra i tako jos neke cudne stvari.

imam gomilu drvenih i koznih ogrlica,onda sa nekim staklenim perlicama,sve neke velike i sarene iz indian shopova i sa putesestvija.

imam i nesto belog zlata,ali ne nosim jer se osecam ustogljeno sa tim.i nekoliko tih finih srebrnih ogrlica.

mada od svega najcesce nosim standardno srebrno prstenje i jedan medaljon koji je licio na drveni,ali sad se ogulio pa se vidi da je od metala na dvostrukoj koznoj ogrlici.

skoro nista ne nosim. nakit volim, ali na drugima.
moj stoji po kutijicama.
imam neki srebrni lancic sa nekim plavim kamenom sto mi je jedan prijatelj doneo sa nekog dalekog istoka (zaboravila odakle)... e to nosim. ponekad.
i jedan jako jako lep (opet srebrn) umetnicki unikat sa nekim roze kamenom...

Back