DRUM 'N' BASS

• Začetnik teme Začetnik teme Nancy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Drum 'n' Bass je zakon?

• Jeste

• Nije

• Ne mogu da zivim bez DnB

• Sta je to?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ova pesma mi se veoma dopada a nemam pojma odakle da zapocnem pretragu. Ima li neko pojma sta ili ko je ovo? Znam da nije lako, ali je i pravi posao za sladokusce.
Evo YouTube linka:
pozdrav i unapred hvala

Voli neko Ronija?

Ja, Roni je car. Jedan od retkih iz te starije ekipe koga gotivim. Vise volim ovu novu techstep/neurofunk generaciju. Kod njega mi se svidja sto nije zatucan striktno za jedan stil, jasno se vidi razlika izmedju njegovih pesama.

Btw, zato volim i Pendulum, zato sto zvuce mnogo dobro, a i vole da eksperimentisu. Uvek ce da se nadje neko da ke*a, kao sa kraja 90-ih kada su ke*ali kako neurofunk ubija Drum 'n' Bass, a evo sada neurofunk-eri ke*aju za Pendulum, Sub Focusa, The Qemists i ostale kako oni to upravo rade. Jednostavna evolucija pravca, ako se nekom ne svidja ne mora da slusa. z;)

Meni iskreno malo smeta sto su postali toliko rockish i cela ta mainstream prica sa WB-om, ali vracaju se na staro. Novi album "Immersion" izlazi u maju i bice dosta slican "Hold Your Colour" albumu. Ako neko zeli da cuje nekoliko pesama skinutih sa preview setova, rado cu ih postovati. z;)

Back